| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 13:52
- Nahlásit
Tak jsem zase tady s jobovkou. Tomu psovi opravdu odtikává čas
Osmdesátiletá paní umírá v nemocnici. Zbyl po ní pětiletý kříženec bígla - vypadající prý jako normální bígl, jen trošku při těle. Pes je z Rokycan, ale není problém ho dovalit třeba do Prahy. Pes nesnáší kočky.
To je vše, co jsem za informace dostala, ani fotku nemám - obrátila se na mě kolegyně, že paní od které cosi kupuje, se jí zdůvěřila, že musí nechat utratit psa, páč....
Prosím vás, kdyby někdo věděl, kam s ním...... Já vím, psů je jak.... ale třebas se nějaký řešení najde.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 21:46
- Nahlásit
posouvám, aby nezapadlo
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 22:45
- Nahlásit
Možná jsem naivní, ale proč pes nemůže do útulku? Vždyť je to ideální adept, pro které se útulky dělají. Navíc poměrně mladý pes.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
díky za poposunutí.
Možná jsem naivní, ale proč pes nemůže do útulku?
no páč ho tam příbuzenstvo nechce dát , prý by to nepřežil tak ho radši nechají utratit
Edit, já jsem ještě vyvzkázala, ať jim kolegyně vyřídí, že je to trestný, tak snad je to na chvilku zastaví.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:35
- Nahlásit
PetraK
no páč ho tam příbuzenstvo nechce dát , prý by to nepřežil tak ho radši nechají utratit
co je to za kokínovinu, přecedo?
Vyliskat je málo.. chtějí čokla zabít, aby neumřel v útulku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:58
- Nahlásit
inu
kokínovinu, přeced
viď? No víš jak, tohle je nejjednodušší řešení. Pro ně nejjednodušší, pro čokla definitivní Bože nenávidim lidi.
chtějí čokla zabít, aby neumřel v útulku?
v hlavě místo mozku ze sena kostku, co jinýho na to říct.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:04
- Nahlásit
PetraK
chtějí čokla zabít, aby neumřel v útulku?
v hlavě místo mozku ze sena kostku, co jinýho na to říct
bych se jich zeptala, proč jim smrt ihned přijde přijatelnější než představa smrti později
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 13:23
- Nahlásit
inu
bych se jich zeptala,
no voni mají jediný štěstí, že nejsou v kontaktu se mnou, to by asi bylo trochu překvapivý pro ně, jak bych jim to nastínila.
ach jo.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 16:17
- Nahlásit
No ono hlavně aby psa od příbuzných vzali, tak by ho museli zasponzorovat a to bude asi ten důvod . Útulek bude asi chtít víc než co stojí poslední injekce. Nebo holt by museli dělat, že ho našli, ale to by je moh prozradit, jestli je má rád.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 23:34
- Nahlásit
Atika
No na tohle jsem právě narážela. Vím že útulky jen tak od někoho psa nepřijmou (pochopitelně). Otázka je, jak je to třeba, když se doloží úmrtní list (aha teď jsem si uvědomila, že paní ještě žije ). Schválně se zeptám, jak to dělají v těchto situacích v našem městě.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 00:58
- Nahlásit
Tony
Možná jsem naivní, ale proč pes nemůže do útulku? Vždyť je to ideální adept, pro které se útulky dělají. Navíc poměrně mladý pes.
kdybych umrel,nechtel bych, aby mi psi sli do utulku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
argosek
kdybych umrel,nechtel bych, aby mi psi sli do utulku.
no jo, tak to pak čék, ale musí vošéfovat předem právě.
A taky mi přijde naprosto nesmyslný, aby se staré paní, které je teď osmdesát - tak v sedmdesátipětiletech tedy, pořizovalo štěně. Nemyslím, že by si ho bývala pořídila sama od sebe. A zrovna křížence bígla. Zpravidla to bývá tak, že dětičky babičce, aby měla chodit s kým kolem baráčku, pořídí roztomiloučký štěňátečko.... a když babče je zle, tak je čokl přítěží, páč se musí do nemocnice, se psem........
Já vím, třeba jim křivdím, ale takhle je to často. Sem načuřená z toho. no.
|