| Autor |
Zpráva |
zajda007
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 07:59
- Nahlásit
Vyhozenou, a to doslova. Zastavilo auto, otevřely se dveře, vyhodili psa a odjeli. Ten nej způsob jak se zbavit psa po odjezdu dětí na prázdniny
Zdravotně se zdá být pořádku, jen je vyhublá. Cestou domů nám v autě vyzvracela ptáka Je vidět, že s ní nebylo zrovna dobře zacházeno, bojí se že bude za všechno bita. Obojek a vodítko taky nezná, vodítka se bojí. Žere jak prokopnutá.
Je u nás od včerejška a je už o dost lepší, prostě štěně. Je už přezubená, ale ne moc dlouho.
Potřebuji pro ni najít fajn pánečky, pomůžete? Velikostně spíš menší, takovej mini vlčák.
Fotky přidám hned, jak vyfotím.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 11:19
- Nahlásit
Fotky bych už měla, ale jak je sem dát.....nějak mi stávkuje rajče
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 12:10
- Nahlásit
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 12:28
- Nahlásit
Díky, rychlost naší WiFi se dnes rovná rychlosti šneka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:48
- Nahlásit
zajda007
se divím, že takový lidi můžou vychovávat děcka, nemají vůbec žádnou odpovědnost.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2010 18:05
- Nahlásit
Já jsem to do teď jaksi nepochopila. Feňule ještě nemá jméno. Našla se v podstatě v kovárně na kovářské akci ...
Ale mám teda celkem hrůzu, že začne hárat. Nemám je jak oddělit od našeho psího puberťáka. Nějaká rada? Nikdy jsem fenu neměla. Doufám, že se jí brzo najdou majitelé. Je fakt suprová, jsem se teď vrátili z procházky a už zvládá i vodítko.
|
datura
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 07:52
- Nahlásit
Nevím jestli se to ještě vůbec vyrábí, ale kdysi jsem na posunutí hárání použila PILCAN. Je to ve formě takových cukříků. Zeptej se veterináře.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 09:03
- Nahlásit
Dneska s ní zajdu k vetovi a poptám se.
Ono je asi i možný, že už hárala ne? Kolik jí vlastně je nevím, jen odhaduju. Aby nebyla nakrytá .... taky důvod, proč se jí zbavit.
Bylo by možný ji dát na štěně v nouzi nebo tak něco?
|
datura
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:31
- Nahlásit
Jestli má čerstvé nové zuby, bude jí kolem půl roku. Tak nejspíš ještě nehárala. Jak je velká? Větší plemena hárají později.
Myslím že Štěně v nouzi je dobrý nápad.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:38
- Nahlásit
Je malá, tak nějak 35-40 v kohoutku. A je to strašná vtěrka, všechno opakuje po našem psovi
A kdo mi to prosím na to Štěně může dát?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 14:57
- Nahlásit
Ahoj, anebo si zkus sama zainzerovat a fenečku sama nabídnout...stejně jsi ani neuvedla, kde teď fenečka je....
zde i seznam web. stránek, kam možno vkládat inzeráty třeba vč. i foto feny, což je lepší: http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku tam i seznam nejnavštěvovanějších psích webů
a zde odkaz na to štěně v nouzi: http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/clanky/kontak t.html tak jim pošli prosbu na maila.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:01
- Nahlásit
Dík, večer na to sednu. Fenku mám v Kloboukách u Brna, dle potřeby je možné ji někam dovézt.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2010 12:16
- Nahlásit
Tak jsme byli včera u veta, ale nic jsem na téme hárání nedověděla, musím to někde nastudovat
Jo, už umí sedni
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:59
- Nahlásit
Posouvám
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:03
- Nahlásit
Hop Fenečka je stále u nás.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 06:35
- Nahlásit
Posouvám
O víkendu se měli na Pajdu přijet podívat troji zájemci,nikdo nepřijel,nikdo nezavolal,že nedorazí.....takové pánečky fakt nee.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:52
- Nahlásit
zajda007
tak to je docela drsny, ze ani nezavolaj ze neprijedou... ale je to aspon znamka, ze se hafan libi a zajem o nej by byl, coz je super
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 16:49
- Nahlásit
Tak mám nejspíš opravdové zájemce Paní s rodinou je z Prahy a momentálně v zahraničí, vrátí se v srpnu tže komunikujeme mailem.
Vypadá to na psí ráj, fakt. I kdyby byla jen část tak jak paní píše, tak prostě super.
Může si ji ale vzít až na konci srpna, když se vrátí z Chorvatska. Chce mi i poslat peníze na kastraci.
Tož co myslíte, mám ji paní rezervovat? Mám strach, abych ji neměla doma zabookovanou a paní pak odřekla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 09:51
- Nahlásit
tak to je docela blba situace... zase pokud je uz ted ochotna zaplatit kastraci, tak zase by to asi nenabizela, kdyby si ji opravdu vzit nechtela... ale jsou to skoro 2 mesice a to si zase muze 4x rozmyslet
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 20:32
- Nahlásit
Tak si už rozmyslela. Mám se smát nebo brečet? Vyměnily jsme si x mailů, strávily hodinu na chatu a najednou cuk .... A důvod? Bydlí v 1+kk Asi sem ji nadměrně zpovídala.
|