Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / POMOC Brno odcizený hnědý labrador EDA
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2010 21:20 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

POZOR, prosím o pomoc při hledání odcizeného EDY.
Dneska ho někdo ukradl před sámoškou na rohu Ot.Ševčíka a té hlavní, resp.naproti žíznivýmu nonstop oknu.
měl hnědej obojek s obrázkama světlých tlapek, vodítko lanko přepínací, na obojku má bombičku se jménem a telefonem na paničku, měl ještě Halti ohlávku a košík, poznávací znamení je to, že má na jazyku černej flek "polkl čerta", je přátelskej a hravej a
nemá vůbec strach z lidí

Kontakt: Zuzka 773 955 879

Mika
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:12
- Nahlásit

Ach jo, to je moja nocna mora... Vzdy ked som nutena nechat psa pred obchodom, tak nakupujem rychlostou blesku. Tiez som z Brna, takze budem mat oci na stopkach. Je to krasavec

NikisekX
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:36
- Nahlásit

Fak lidi dneska nevědí co by už rozkladli !! je to strašný... Já teda čubu nikde raději nenechávám páč je mi jasno, že by se někomu roztomilé štěňátečko bígla mohlo zalíbit

reneeska
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:38
- Nahlásit

Já když už nechám, tak ZÁSADNĚ bez koše. Ale pozdě bycha honit ... je fuč tak snad ne na dlouho

Mika
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:42
- Nahlásit

reneeska

ja taky nechavam zasadne bez kose.. lenze na druhej strane to moze ludi viest k myslienkam - jeee to je hodny pejsek, ani kos nepotrebuje, a je pravda, ze ta moja ludi milujuca trubka ich v tom este usvedcuje. Navyse ked ho necham pred obchodom, tak je z toho smutny a knuci a hadze smutne pohlady na vsetkych naokolo, a vylozene prosi, aby si ho niekto odviedol... summa summarum, ja mam z toho zaludocne vredy a nechavam ho zasadne len u toho nasho provincneho obchodu, kde na neho cely cas vidim. Ale stejne je to stres. Uvazujem, ze ho budem zamykat na zamok, ako kolo

abby
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 11:49
- Nahlásit

reneeska

budeme kouket.Snad to dobře dopadne

inu
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:15
- Nahlásit

tak mě napadá, co vylepit papírky s nabídkou odměny? Spousta lidí krade čokly kvůli "náleznýmu"

staropramen
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 16:13
- Nahlásit

Nálezné? Hmmm asi začnu krást psy )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 16:20
- Nahlásit

reneeska

házím odkaz na stránku, kde se sesumírovalo vše, co dělat v takové situaci, třeba se majitelům bude hodit

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10000_0.html

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:09
- Nahlásit

UP

PetraK
Přepošlu

Mika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:26
- Nahlásit

novinka, EDA sa uz nasiel, vcera vecer, chvalabohu v poriadku.

inu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:31
- Nahlásit

Mika
to jsme rádi

kde byl?

Mika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:39
- Nahlásit

pry ho chytila odchytova sluzba vo vinohradech, bezprizorne tam pobihal. co je ale zahada, tak pry mel na sobe ne svuj obojek, ale nejaky iny, takze si ho predsa len niekto chcel vziat za svojho. V kazdom pripade, uz je doma a udajne bez ujmy )

inu
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:24
- Nahlásit

Mika
hm, tak ještě, že utekl.. lidi jsou fakt hrozní :-/

Jsem ráda za šťatný konec

reneeska
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:06
- Nahlásit

Dík za informování zde, já se sem dřív nedostala

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:09
- Nahlásit

reneeska

ty jo no tak paráda!! Hlavně že je doma.

Teď už to napsat můžu, nechtěla jsem, když to bylo aktuální, ale - tím, že lidi takhle nechávají psa u obchodů si přesně o tohle koledují. Ta doba, kdy to šlo, už je pryč, teď je to risk jako blázen. Nikdy bych psa- krom situace v rámci výcviku, kdy jsem ale nešla nakupovat doopravdy, jen jsem do obchodu zašla a měla psa 100% na očích - tohle vážně neriskovala. A doma jsem si vydupala, že to taky nikdo nikdy neudělá.
Tak doufám, že se majitelé poučí a nejen oni teda

reneeska
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:12
- Nahlásit

PetraK
Já to vím, já nechávám jen u nás na malým městě a bez náhubků, aby k nim nikdo nechtěl ani lízt. Navíc malá řve na lidi a velká ju brání, když se bojí, takže snad cajk.
Jo poučila se, už ho nikde nenechá, ale Eda se prý teď stejně bojí cizích, ale myslím, že to se ještě srovná a bude zas v pohodě.
jen nechápu proč je kradou, když jich je tolik!!!! k darování

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:55
- Nahlásit

Proč ukrást psa? Třeba jako oběť pro trénování pitbulů. Na něčem se to naučit musí. A v Brně jsou lidi, kteří se zápasů účastní či je pořádají. Pak jej taky mohl šlohnout Vietnamec na žrádlo.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

No, to jsem čekala. Kdy to někdo hodí na pitbully.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:04
- Nahlásit

impact
No, to jsem čekala. Kdy to někdo hodí na pitbully.
tak na pitbuly to těžko může někdo hodit,ti za to nemůžou,můžou za to maximálně tak lidi od nich..někteří aby nenastala mejlka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:51
- Nahlásit

důležitý je, že je doma

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání