| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:48
- Nahlásit
ahoj lidi,sim vás nemohl by někdo v neděli nějak odpol.(cca kolem 16h,ale můžem to upravit) přepravit z Černého mostu na Prahu 6 jednu útulkačku od fifi ze Skřivan? Nová majitelka si bohužel netroufá autem přes celou Prahu a možná by nebylo úplně dobrý tu čubinu hned narvat do metra a tak všelijak ...dííík předem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
A esli neprepravi, tak nikam nejedem, bo po Prahe se motat neumime, sme horsi jak Gerdoslava. Je to dostatecne vyderacsky? To koukej zaridit, matko pluku!
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:56
- Nahlásit
Jak je velka? Jestli se mi vleze do tridveraku na zadni sedacky, tak bych ji mohla prepravit. Ale muzu jen po poledni, tak kolem 13., 14. hod...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:57
- Nahlásit
Fifi
Je to dostatecne vyderacsky
snad jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:58
- Nahlásit
Kaccka
malá,4 měsíce
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/das a
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:01
- Nahlásit
jezismarja, miminecko, no tak to je jasny, ta se v poho vejde i do mikroauta. Akorat je teda trochu riziko, ze ji cestou ztratim u sebe doma... Jestli nejak zvladneme ten cas, tak ji v pohode odvezu, ale potrebuju bejt tak v 15 hod zas zpatky doma, takze kdyby to slo po poledni, bylo by to super
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:02
- Nahlásit
Kaccka
Hodna, dobra duse. Hele, ja netusim, jak dlouho trva z Cernaku dojet na tu Plhu 6. Pani bude doma zhruba po poledni, kolem jedny nejdyl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:06
- Nahlásit
Kaccka
teda trochu riziko, ze ji cestou ztratim u sebe doma...
Fifi
hele najdi pro bapku nějakou podobnoun a máme udaný hned dva kusy
Kaccka
hele napiš mi na emila
davidkova.renata@ seznam.cz
pošlu ti číslo na tu majitelku nebo vopačně,at se domluvíte spolu ne?
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:06
- Nahlásit
Fifi
tak to v pohode zvladame, z Cernaku na Sestku to bude v nedeli tak pul hodky maximalne. Takze pokud treba ve 13 vyrazime z Cernaku, tak pani uz bude doma a ja to taky stiham bez problemu. Nalozim te tam i s holcickou nebo mi ji jen predas? Rekni kde mam bejt a dorazim.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:09
- Nahlásit
davidkova renata
chytry, mas pravdu, uz jdu psat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:12
- Nahlásit
Kaccka
Akorat je teda trochu riziko, ze ji cestou ztratim u sebe doma...
To uz by asi babku slehlo.
Nalozim te tam i s holcickou nebo mi ji jen predas? Rekni kde mam bejt a dorazim.
Jen predame a poficime zpatky. Podotykam, ze nevim, esli bude v aute blit nebo se nejak hemzit, takze flaknout ji jen tak na zadni sedacky bez zajisteni (nakej bedynek by to asi chtelo? nebo kufr) by asi nebylo to nej - muze smejdit po aute a priplest se pod pedal
To sou domluvy teda.
davidkova renata
pošlu ti číslo na tu majitelku nebo vopačně,at se domluvíte spolu ne?
Jednak a druhak tam prihod i muj tlf ci mail, at je kooperace dukladna.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:14
- Nahlásit
Kaccka
uz jdu psat
už sem ti napsala.-))))
Fifi
prihod i muj tlf ci mail, at je kooperace dukladna.
doplnim
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:19
- Nahlásit
Fifi
v pohode, sedacky jsou pokryty omyvatelnym prehozem, vozim tam ted dva pesany prasata a dopredu se nedostane, mam doma zasobu ksiru ruznejch velikosti, takze ji spoutam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:21
- Nahlásit
Kaccka
takze ji spoutam
vidim,že sme vybraly dobře špeditéra
děcka díky a dobrou..naše firma Chyt a nepouštej stále expanduje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:24
- Nahlásit
Kaccka
takze ji spoutam
Mno, aby se neobjesila, nez s ni tu prahu prejedes. Ale domluvime se dale na mail a tlf, diky
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:28
- Nahlásit
Fifi
zadny strachy poslala jsem ti emajl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 14:34
- Nahlásit
Dle slov Kaccky babku pry malem stestim kleplo. Uz ji opecovava a tulankuje.
davidkova renata
Timto ti, vrchni dohazovacko, hlasim uspesne ukonceni akce. Babku pozdravuj a Dasuli podrbkej, je to zlaticko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:49
- Nahlásit
Fifi
Dle slov Kaccky babku pry malem stestim kleplo.
Bapku muselo klepnout už předtim, když z dvouletýho chlapečka je čtyřměsíční holčička )))) Davítková je asi lobista.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:57
- Nahlásit
děcka moje..
moc vám děkuju za rychlou akci,pasuju vás na rotu rychlého nasazení(to nejni vo seksu!! ),bohužel nevim jak dášenka vyzerá páč sem tam jednak zvonila a dvanak uš 2krát volala ,ale nic..asi sou venku Snad dorazej aspon aš se setmí
Gerda
Bapku muselo klepnout už předtim, když z dvouletýho chlapečka je čtyřměsíční holčička
sim tě,jen se neposer..cca před 15 lety chtěla kámoška malinkou bílou chlupatou fenečku..sem jí to ihned slíbila a dostala středního,celočernýho psa..ale byl chlupatej!!! strávili spolu krásných 14 let..tak vo co jako go?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:08
- Nahlásit
Gerda
z dvouletýho chlapečka je čtyřměsíční holčička
Co chtela, to ma.
davidkova renata
Snad dorazej aspon aš se setmí
Sem s ni odpolko mluvila, sem zvedava na tve hodnoceni. Jak reakce babky tak Dasenky (prej ji tak bude rikat, libi se ji to). Ne, ze ji smradlava Nana nejak vydesi! - chapej, z vidlaka najednou prazandou se stati neni jednoduchy. Ale transport a tak zvladla upa v pohode. Mathea siskovne ridila skytajici auti a spolecne sme se modlily, abysme dojely domki. Jo a btw - nerada jezdim po dalnici, moc nerada. Dneska se to potvrdilo, brmlame nakych 120km/hod a naky kokoti ve favoritovi - zleva nas miji predjizdejici auto a po chvili nas ty cur.aci predjizdej - ale zprava!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po odstavnym pruhu!!!!!!!! Hovada!
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:18
- Nahlásit
davidkova renata
tak dej pak vedet jak se obe maj, mrnavka byla uplne vyborna a aspon tu chvilku jsem si uzila chovani psa v naruci. Asi si budu muset poridit jeste nejakyho prirucniho prcka
Babka byla taky skvela, dneska mi volala v pul jedenacty ze jak to vypada a ze uz je doma, protoze se nemohla dockat Z mrnete byla totalne rozneznela, tak myslim, ze jim to spolu pujde skvele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:20
- Nahlásit
Fifi
Ne, ze ji smradlava Nana nejak vydesi
tak ted si mě nasrala!! a to eště lobuju za tu vočklivou čupku s tim jakobrabantofským čumákem ,ale hoooodně si to rozmyslim po tvým příspjefku
http://renata62.rajce.idnes.cz/Niki_a_Neli/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:39
- Nahlásit
Kaccka
Asi si budu muset poridit jeste nejakyho prirucniho prcka
Nechces Vendulkuuuu? Ta je naprosto uzasna, jedinecna, temperament kratkonohej a pritulnej! A navic se uz nebudem muset hledat po parkovistich.. vime kam jet. http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/ven dulka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:42
- Nahlásit
davidkova renata
a to eště lobuju za tu vočklivou čupku s tim jakobrabantofským čumákem
Jako skrivanni? a kaam? a myslis sunny (pokud teda skrivanni..) ?
tak ted si mě nasrala!!
Muck.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:43
- Nahlásit
Kaccka
Babka byla taky skvela, dneska mi volala v pul jedenacty ze jak to vypada a ze uz je doma, protoze se nemohla dockat Z mrnete byla totalne rozneznela, tak myslim, ze jim to spolu pujde skvele
ale jo.. ..
vona je baba trošek hysterka stran vostatních psů jakože "aby tomu jejímu něco neudělali" ,ale zkusim jí to vymlátit z hlavy i dyš nevim s jakým úspjechem.. bydlí naproti a dyš nejni liszí,vidim jí na balkon,tak mý pozornosti neuniknou
Fifi
Nechces Vendulkuuuu
hm..a já prej su lobysta! JÁ!!!
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:45
- Nahlásit
Fifi
Tohle mi nedelej, se ten odkaz i bojim otevrit Nastesti jsem ted trosicku imunni, novej prirustek mam doma teprve tejden, takze mi dava hooooodne prace. Ale az bude zpracovana, tak pak budu zas v nebezpeci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:46
- Nahlásit
davidkova renata
a já prej su lobysta!JÁ!!!
Ty ses dohazovacka aj lobystka.
Ja jen kuju zelezo, dokud je zhave.
Navic si Dasa s Vendulkou bezva hraly, kdyby z nich obouch byly prazandy, tak by si mohly treba zase obcas hrat spolu v Prahe.
bydlí naproti
Ostre sledovana babka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:49
- Nahlásit
Fifi
moc nemuckej uš je pizdě!
jo suny myslim,ale nevim..teda měla by se výýborně,kamarádka přišla na jaře o 13letýho psa a vzhledem k práci (dělá krátkej dlouhej) už si nechce zatim nic pořídit.ale štěstí nám přálo a její starší manžel měl před 14 dny slabou mrtvičku a vona pophjala nápad pořídit mu něco menčího aby ho donutila k aktivitě.Původně chtěla krysu nebo čívu nějakou...během tejdne to ale přehodnotila ,že už to nemusí bejt tak malý a že je domluvená s dcerou,která bydlí s přítulem jinde,že kdfyby něco,bude pes u nich..dcera je bezva,má z Krapup fajného Brutuska a jezděj tam každej tejden venčit čokly.Dneska se smažíme u Libo a kolem šel takovej skoro stejnej vošklivej pes jako suny,jen byl tmavě žíhanej a jí se moc líbil,taxem zahájila akci už sem posla foto kámošce,co jí to pošle na mobil..akorát je blbý,že ona by to rozhodně řešila až po svý dovče,takže by to bylo nějak koncem července..pokud tam ta čuba vydrží teda.ale jak řikám,je to jen ve fázi mý fantazmagoryje zatim
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:50
- Nahlásit
davidkova renata
vona je baba trošek hysterka stran vostatních psů
jestli ji budes trenovat, muzu dodat dva zbesily cokly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:55
- Nahlásit
Kaccka
muzu dodat dva zbesily cokly
Kdybys otevrela odkaz, tak mozna i tri. auz mlcim, uz mlcim.
davidkova renata
No scenar je to fajnej, dotedka se nikdo neozval, tak je dost mozny, ze si na ne pocka. Kdyby nahodou, tak dej zase echo. A Sunny neni ocklivej pes, je moc mila a pohledna!
|