| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:54
- Nahlásit
PŘEPOSÍLÁM info a MOC PROSÍM o ROZŠÍŘENÍ INFA hlavně po SEVENÍ Moravě:
PROSÍÍÍM POZOR!!!! Už to asi zase začíná jako před lety…. Na RUSAVĚ se našli 2 černí dospělí, ale mladší labradoři – kluk a holka, evidentně z jedné domácnosti a bez známek strádání, ale taky bez obojku a známky.
Pan Svoboda, tel. 603 238 776, který je našel a zůstal s nimi kvůli tomu na chaloupce od svých příbuzných, kde měl být jen na víkend, prosí, zda by mohli dobří lidé pomoci a hlavně na severní Moravě rozšířit co nejrychleji tuto informaci vč. čísla jeho mobilu, protože si myslí, že pejsci se ztratili při záplavách v min. dnech….
Moc prosím za něho i pejsky, zda vy, co jste na severní Moravě, byste mohli tuto informaci dát dál!!! Problém je i v tom, že p. Svoboda má v Brně jen malou garsonku a v ní už svého pejska, takže labradoří páreček se tam fakt nevejde. A k našim třem hafušákům do třípokojáče na sídlišti v Brně bohužel taky ne…. Díky moc všem, kdo budou ochotni pomoci!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
Vyhazuju nahoru
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
Dala jsem to na retrívry v nouzi a do knihy Ztrát a nálezů odchyt. kotců v Bystřici pod Hostýnem...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:42
- Nahlásit
Hanca
děkuju, děkuju moc!!
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 14:51
- Nahlásit
AŤ se, kdyžtak zkusí pán pozeptat u těch odchyt. kotců či policii, jestli by nešlo, tam ty nalezené psy umístit anebo poradit, kam je zavézt do útulku, když si je nemůže s sebou odvézt domu (a hl. s nimi jet tak daleko od místa ztráty).....
http://www.zachytnekotce-bph.estranky.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:15
- Nahlásit
Hanca
předám dál díky moc.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:20
- Nahlásit
čipování nebo tetování pejsci nemají?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:30
- Nahlásit
Hanca
vznesla jsem dotaz, pokud se to dozvím,hodím to sem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:15
- Nahlásit
šup hópnu nahoru
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:21
- Nahlásit
Chtěla jsem to připnout na zeď Rusavy na FB a nejde to.
|