| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:53
- Nahlásit
Zamilovala jsem se do fenečky asi pita jménem Eimi. Je to asi tři roky stará útulačka, kterou do útulku dovedli její původní majitelé. U těch se rozhodně neměla jako v bavlnce, byla asi dost bita. I přes historii má Eimi skvělou povahu, je miloučká, mazlivá, udělá vše, co lidem na očích vidí, poslušnost má super (bohužel chodí spíše ze strachu, ne s radostí, ale to se dá velice rychle změnit). Kdyby to končilo tady, ani sem nepíšu a v červenci bych si ji vzala domů. Je tam však jedno ale a to je strach fenky z dětí, který ventiluje agresí. Stávající majitelka, která si fenečku z útulku vzala, je těhotná a je pro ni příliš velké riziko si Eimi nechat. Reakci na dítě jsem neviděla, ale chová se prý nevyzpitatelně a je dětem prostě nebezpečná. No a já časem teky dítě plánuju a nechtěla bych si ji vzít a zjistit, že strach z dětí už u ní nepůjde odbourat a za dva roky řešit stejnou situaci jako stávající majitelka.
Proto za Eimi prosím, kdyby jste věděli o někom, kdo by jí byl schopný dát nový domov, ozvěte se mi a já vám předám kontakt na majitelku. Fenka teď bydlí v obci Lubný u Rakovníka.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit
další foto: URL
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:31
- Nahlásit
Nikoho Eiminka neoslovila?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit
Je nádherná
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 13:26
- Nahlásit
Je krásná, vždy jsem takové plemeno chtěl a jednou si ho určitě pořídím, ale až mě omrzí to moje plemeno. A ke všemu máme děti, takže bohužel.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit
Ta nevraživost vůči dětem je problém, to je mi jasné. Neviděla jsem ji reagovat, ale riziko je tam asi vysoké.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 14:24
- Nahlásit
No právě, že ty děti. A kort ty moje jsou zvyklé jíst se psema z jedné misky. A naší psi si od nich nechají líbit úplně všechno
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit
Ona si Eimi asi zažila své. Z dětí jí někdo udělal největšího strašáka na celém světě a ze strachu prostě útočí. Jak říkám, šlo by s tím asi něco dělat, ale sama si na to netroufnu v takové míře, abych si ji vzala domů a za pár let k ní přišlo mimčo. Jak už by byla u mě doma, těžko bych ji dávala pryč, i když dítě by mělo přednost.
Snad se najde někdo už s odrostlými dětmi, puberťáka už by myslím snesla.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 08:30
- Nahlásit
posouvám
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:04
- Nahlásit
Eimi stále hledá nový domov