impact
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:32
- Nahlásit
Dobrý den,včera jsem v blízkosti rozhledny v obci Nový Poddvorov,okres Hodonín,našla mladého psa,zřejmě parsona teriéra. Zatím je u nás. Vypadá,že o něj bylo dobře postaráno a že nebyl venku dlouho. Obec jsem požádala,aby dala nález pejska vyhlásit v okolních vesnicích a zatím čekám. Mám doma psa brazilské fily, zatím se netváří na nově příchozího nadšeně (má špatné zkušenosti se psy a je dost dominantní),zkouším je pomalu seznamovat. Byla bych moc ráda,kdyby se majitel našel. V nouzi největší a pokud by ho můj pes přijal,bych si ho nechala, útulky jsou plné až až....
Přikládám fota nalezeného pejska a prosím o uveřejnění. Děkuji za pomoc.
Kratochvílová Dagmar
Odepsala jsem slečně veškeré pokyny, koho v okolí kontaktovat, kde to nahlásit, vyvěsit leáky, čip a tetování. Prostě klasický kolotoč. Prosím, kdybyste někde zahlédli hledání po tomto psíkovi, hned pište.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:00
- Nahlásit
Dobrý den a dobrá zpráva,psík je zpátky u svých majitelů. Setkání bylo moc hezké,majitel uslyšel hlášení obecního úřadu a do deseti minut byl u nás. Vzal s sebou i vnoučka a tak to bylo dokonce i dojemné setkání.
Moc děkuji za Vaši pomoc a přeji Vám více takových zpráv a méně opuštěných hafíků.
Mějte se krásně.
Paráda. Slečna ještě předtím, než jsem jí psala pokyny, obvolala starosty a poprosila o vyhlášení obecníma rozhlasama a majitelé to slyšeli. Přijeli i s vnoučkem, tak ten plakal, věšel se na něj. No mazec.
|