| Autor |
Zpráva |
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit
Hledáme urychleně nový domov 1,5 ročnímu kříženci šarpeje x stafforda,kterého šarpejáři před několika dny zachránili ze zoufalých podmínek na Slovensku a převezli ho do Čech. Nového pána pro něj sice našli rychle, ovšem ten stejně rychle selhal a chce se pejska zbavit. Prý vrčí na malého syna jeho přítelkyně, která se má ve středu k němu nastěhovat a dala mu nůž na krk, buď ona, nebo pes. Plyšák je velice hravý a až na tento incident přátelský. Při správném vedení a troše trpělivosti z něj bude bezvadný parťák. Potřebuje jen pevné zázemí, klidné podmínky k životu a spoustu lásky. Nic takového zatím nepoznal, protože u původního majitele žil osamocen na řetězu a ten další nad ním zlomil hůl už druhý den poté, co si ho nadšeně převzal. Info na 603288118
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:29
- Nahlásit
Já už to Jitko dávala taky dneska někam sem:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9951_22.html
Akorát tu fotku nevím jak dát, jsem tu nová na psaní- dříve jsem jen koukala.
Snad se už najde někdo solidní, moc by to ten méďa potřeboval. Ach jo, to tedy dopadlo!
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:59
- Nahlásit
Jej, to jsem si nevšimla, snad to nebude vadit, alespoň bude víc zviditelněnej. :) No, dopadlo to děsně, štve mě to, zrovna tenhle pes mě vzal u srdce a pořád na něj musím myslet :( Jo a fotku sem dát pochopitelně taky neumím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:06
- Nahlásit
A máte ty fotky někde na netu? Pokud jo, dejte sem odkazy. Pokud jen v PC, tak mi je hoďte na i.impact(a)seznam.cz a já je vložím.
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:11
- Nahlásit
Taky myslím, že to vadit nebude nikomu.
Ta čtyřletá šarpejka co čeká v KS Zvolen na utracení, to je taky síla! Snad se dostane k někomu co nejdřív. Vypadá moc pěkně a smutně Já jí nemůžu vzít domů ani přechodně, malá by to snesla, ta nejmenší taky, ale velká by sešílela, jak jí znám.
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:15 - Změnil/a: bellis
- Nahlásit
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=258630&id =100000274382181
A ještě jestli to nevadí, tak tady je ta šarpejkaz KS Zvolen: 4 ročná Shar pei-ka, priateľskej, pokojnej a prítulnej povahy hľadá domov. Znáša sa so psíkmi aj s fenkami, vhodná do bytu, alebo do domu s prístupom dnu. Vhodná aj k deťom a starším osobám. Hrozí jí utracení.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=5830936&i d=323427940409
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:25 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Hopla.
Athos
slovenská šarpejka
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:36
- Nahlásit
impact
Dík! To chci taky umět.
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:36
- Nahlásit
Laďko, jsi lepší, ale já jsem se taky snažila, poslala jsem to impact mailem. Ta druhá šarpejka, to je fakt děs. A vůbec, co se v poslední době děje, to mi rozum nebere, těch chudáků bezprizornejch nebo i týranejch je tolik, že není v lidskejch silách všem pomoci. Připadám si čím dál víc bezmocná, kdyby to šlo, tak bych ty ksindly, co jim to prováděj, střílela.
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:39
- Nahlásit
Jitko, já už jsem z toho taky docela otrávená. Pomůže se jednomu a další tři se objeví.
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit
Hop nahoru
|
stasar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit
Jituš moc díky.Tak ve čvrtek je Athos u nás jako na koni, (
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit
stasar
Fakt? Ach jo, takže nic. No já si říkala, že je to nějak až moc hezké a na můj vkus tedy dost rychlé. Tak snad se někdo ozve. A někdo hlavně rozumný!
|
stasar
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit
Jo to já taky doufám.Dala jsem ho už všude možně.Kámoška mi v Plzni nebo v té jejichdíře(Kozojedy) rozvěsí letáčky.Dala jsem ho taky na milion útulků,kde měli daruj..Tak jsem zvědavá.
|
bellis
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit
stasar
A zítra jde tedy k vám?
Lea- šarpejka z karanténní stanice Zvolen už bude mít dneska nový domov.
|
stasar
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 17:19
- Nahlásit
Jo zítra večer ho dovezou.Tak to je super,že Lea má nový domov,doufám,že nedopadne jako Athos.
|
JitkaH
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 22:03
- Nahlásit
Athosek už je zpátky u dočasné opatrovatelky. Pořád hledá nový domov.
|
stasar
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:02
- Nahlásit
Stále hledáme ten správný domov!
|
stasar
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 16:15
- Nahlásit
Athosek ve středu odešel do nového domova!
|