| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:02
- Nahlásit
Pravděpodobně vyhození z auta. Jeden asi 4letý, druhý dědoušek. Zanedbaní, zdredovaní, ale zdraví. Hledá se původní majitel, ale spíš nový zájemce.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:11
- Nahlásit
aren
více info nemáte? Tetovaní, nebo čip nemají? Chovám shih-tzu...mohla bych rozhodit info.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 16:57
- Nahlásit
Myssel
Tetování jsem žádné nenašla. Čip zkusíme u veta až půjdeme na kontrolu, za pár dní.
To bys byla hodná, kdyby ses poptala.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:01
- Nahlásit
Tady jsou, po odstranění asi kýble dredů:
Mladší pejsek:
Starší pejsek je na tom hůř:
|
bea
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 17:35
- Nahlásit
aren
Taky je můžeš dát na shi-tzu v nouzi, dost se umisťují
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2010 18:56
- Nahlásit
bea
Díky, dala jsem je tam.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 19:52 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Pejskové jsou pořád k mání!
Včera byli na stříhání a velice prokoukli. Šli dohola a hrozně jim to sluší. Mladý pejsek je úplně zdravý, starší má zahnisané ouška a zanícenou prdýlku, ránu po starším pokousání a nějakou kožní chorobu mezi očičkama, jinak bude taky ok a pravděpodobně ani není tak starý, jak se na první pohled zdálo.
Otrnulo jim, jsou veselí, aktivní a vděční. Doufám, že se brzy zadaří lepší fotky.
Čipovaní nejsou.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit
Děkuji tímto Bouzovským dobrým lidičkám za finanční příspěvek na ostříhání a výživu pejsků, a místnímu panu veterináři MVDr. Vaňkovi za ošetření a vakcinaci zdarma.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 12:58
- Nahlásit
Psíci mají nové fotky a jsou pořád k darování.
Péťa, pravděpodobně čistokrevný cca 4letý shih-tzu, mírné a milé povahy:
Pájínek. Je poloviční velikosti, jako Péťa, takže shih-tzu to být nemůže, snad pekinéz nebo kříženec bůhvíčeho. Je mírný, milý, komunikativní a chytrý, nicméně hluchý a špatně vidí. Věk nikdo neví, snad kolem 10let:
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 14:04
- Nahlásit
Nehledám pro ně útulek ale opravdu domov, do té doby můžou být u mně.
|