| Autor |
Zpráva |
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:29
- Nahlásit
Dneska jsem v Rasoškách našla zlatého labradora (v obci se pohyboval již ráno-dostal najíst v místním obchodě).
Je to mladší pes (souzeno hlavně podle krásných čistých zubů). Na krku měl stopy po nošení obojku. Pes je velmi klidné povahy. tetování v tříslech ani v uších nemá.
Nyní je na obecním úřadě v Rasoškách...
kontakt:491 810 628, ou.rasosky@c-box.cz
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:41
- Nahlásit
grooggy
Nechci ti do toho kecat,ale našla jsi labradora Pošli to na retrívry v nouzi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:42
- Nahlásit
Btw kde jsou Rasošky?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:49
- Nahlásit
jana33
JAk jinář řekneš že je zbarvenej tak jak je?? Kdyby byl černej, napsala bych Našla jsem černého labradora v rasoškách..
JInak Rasošky jsou asi 3 km Jaroměře a 8 km od Smiřic...
Náchodský kraj (autem tak 20 minut od hradce králové)
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:59
- Nahlásit
grooggy
a co cip, byli jste u veta, jestli neni cipovany?
btw. ta barva je tusim "zluta"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit
grooggy
Zlatý retrívr je samostatné plemeno,stejně jako labradorský retrívr, tady v barvě žluté. Já to nemyslím zle, jen jestli po něm páníčci pátrají a uvidí inzerát o nálezu zlatého retrívra,ani ho neotevřou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:10 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:12
- Nahlásit
pawLINka
Teď jsi to možná pochopila, předtím bylo uvedeno ne zlatý labrador,ale zlatý retrívr. Tak nic, já jen chtěla pomoct
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:14
- Nahlásit
jana33
Ahá, tak to se vomluvuju. Já jsem myslela, že je problém v tom, že místo žlutý je uvedený zlatý.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:16
- Nahlásit
pawLINka
to fakt neřeším
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit
Přiznávám svoji neznalost labradorského názvosloví barev jinak zlatý labrador používá hodně lidí- stačí se podivat na inzeráty (neřikám, že je to správná terminologie - asi podobnej problém jako když se něm. ovčákoj řiká vlčák )
žlutá mi zněla divně i u kokrů se řiká zlatá a né žlutá a že je to labrador jsem napsala
jinak u veta nebyl, já ho chytla a odvedla jsem ho lidem, kteří mají labradora stejné barvy (jsem si myslela že je jejich, ale nebyl) Potom jsme zavovali známe z vedlejší vesnice co má taky labradora a tý taky nebyl, ale prý někdo v její ulici má taky labradora, tak jsem je vyslala to zjistit.
Poslední šance jsou nějací lidi u nás ve vesnici, ale nebyli doma, tak na obci čekají až se vrátí domů aby se zeptali...
jinak se to hlásilo rozhlasem, ale nikdo si nepřišel...
jana33
já nenapsala že je to retrívr, ale labrador...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
grooggy
Tak to jsem se fakt blbě dívala? tak jestli ne,sypu si kýbl popele na hlavu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:24
- Nahlásit
jana33
Mi se to zdálo divné. Myslela jsem, že jsem blbě četla já.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:27 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
grooggy
tak ale mozna by stalo zjistit, jestli cip ma .. nevim, jak moc je zvykem u vas psy cipovat, pokud to neni povinnost, pokud ale cip ma, snad je to to jen otazka chvile, co mu najdou panicka .. (teda pokud to neni pripad nedobrovolne odejiteho psa, ale snad ne, nebudu strasit)¨
a jeste to muzes dat sem:
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/nalezy-zvira t
a vic info k nalezum tady:
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/nalez
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:33
- Nahlásit
Roxana
no u nás se psi čipovat nemusí a na psa s PP nevypadal + na obci čtečka není. teďka se čeká až ten pán přijde domů, starosta řikal, že je tomu jeho podobnej... Když jeho nebude, tak se rozešlou emaily do okolních obcí a pes se dá asi do útulku, pokud si ho nikdo nevezme do úschovy...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
grooggy
No čipovaný může být i pes bez PP, takže pokud nebude toho pána, tak zajeď třá k vetovi, aby ten čip zkusil najít.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2010 16:54
- Nahlásit
grooggy
pripadny dalsi info:
Kontaktujte útulky a zanechejte oznámení o nálezu. Na místo, kde jste jej našli, vyvěste také oznámení a informaci, kam může majitel přijít nebo volat. Nechte zprávu o nálezu též na internetu (www.utulky.estranky.cz a www.nalezenci.cz). Navštivte se zvířetem veterináře.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 07:59
- Nahlásit
světlej labrador je vždycky žlutej, i když je bílej anebo zrzavej
pejsáčkovi přeju aby ho páníci hledali a našli
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 10:36
- Nahlásit
Poslušně hlásím, Že pes se vráril jesmtě v úterý zpátky ke svému pánovi :-!
|