Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Foxteriér+jack russel
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

Po odchodu páníčka jsou k dispozici dva psíci-pejsek hladkosrstý foxteriér a fenka jack russel teriéra (snad) hrubosrstá, oba roční. Fenka je trochu bázlivá, bojí se smetáku a venku nelze chytit, ale myslím že jen potřebuje víc času. Jsou v Ostravě.
Kontakt apbt@apbt.cz

Samozřejmě darovací.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:18
- Nahlásit

Hezké. Moucha se opět předvedla v pravém světle. Nabídla jsem pomoc, ať už vzít fenku k sobě a nebo prosbu o další fotky, ať to můžu poslat na správná fora mezi russelláře, ptž jich znám fakt nemálo a a byla jsem poslána někam. Slušně, ale přece. Už nevím, co k tomu dodat, fakt...

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

No, co k tomu dodat...já bych fenu lidem, co množí bezpapíráky taky nesvěřila, proč není zájem o pejska? A jestli jim zůstali na hotelu, tak tam klidně můžou zůstat, než se najde opravdový majitel, nevím, proč by měli cestovat od čerta k ďáblu jen aby se zase někdo zviditelnil

Muchoš, palec nahoru...

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Ebony
Hele xindl aby nevylez.

Btw. co si zjistit pořádně, co dělá se psama Moucha? Nevadí ti, že množí na týraných psech bezpapíráky a ještě ty týraný prodává za solidní peníz? Děvče, děvče.. Kdyby sis raději zjistila řádné informace...

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit

opravuji
já bych fenu lidem, co množí bezpapíráky a ještě hážou špínu na druhý, taky nesvěřila

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 16:12
- Nahlásit

Ebony

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 18:45
- Nahlásit

Nezbývá než se pousmát nad neznalostí situace u některých...

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 18:51
- Nahlásit

pawLINka
Tady nejde o neznalost, ale o to, že Ebony si nutně potřebovala zarejt do impact.
Takže ať řekneš cokoliv, tak to pořád bude překrucovat, aby ryla do mě. Ale taky mě to rozesmálo.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit

impact

Hele xindl aby nevylez.

Tím myslíš jako co?Vysvětli prosím,

co si zjistit pořádně, co dělá se psama Moucha? Nevadí ti, že množí na týraných psech bezpapíráky a ještě ty týraný prodává za solidní peníz?

Nu nakousla jsi ,tak dopověz,jinak bez důkazů je to špinavá pomluva

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit

Eire
Hele xindl aby nevylez.
Tím myslíš jako co?Vysvětli prosím,

Ne, nevysvětlím.

Nu nakousla jsi ,tak dopověz,jinak bez důkazů je to špinavá pomluva
No, tak si mysli, že je to špinavá pomluva. Mě to nevadí. Já vím svoje.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit

impact

Ne, nevysvětlím.

Tak si příště,než něco plácneš,si vypláchni papulu a jebni mozkovnou o futro,nožná uvidíš světýlko.

No, tak si mysli, že je to špinavá pomluva. Mě to nevadí. Já vím svoje.

Já vím taky své,a velmi se mi líbí, jak jedna špína špinavější pomlouvá tu druhou.Jsi ta prvně jmenovaná,jen aby byl pořádek...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:23
- Nahlásit

Raději to nechám dále bez komentáře... Jen nechápu moderátory zdejšího fóra, že dopouští, aby se v každém tématu jelo tak OT... Mno ona je vlastně moderátor i Ebony, tak asi proto...

NikisekX
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:24
- Nahlásit

No tak se hlavně hádejte, to je nejlepší řešení ;)

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:33
- Nahlásit

Mucholabka
Psala sem ti maila, tak mrkni, pls.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:37
- Nahlásit

Eire
Pěkně. A dál? Uka, co za slova máš ještě ve slovníku.

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:52
- Nahlásit

impact

Uka, co za slova máš ještě ve slovníku.

Nejde o výrazivo,ale princip chovatelství,a pokud vím, jsi s ním na štíru

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit

Eire
No však áno. A dál? Já myslím, že to umíš ještě líp.

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 21:21
- Nahlásit

Myslela jsem, že tenhle web je o pokecu o psech a pomoci jím, ale jak tak posutpně zjišťuji, je tu jeden chytejší než druhý, každý tu má nejmíň deset psů a krmí je jak nejlépe myslí,... Jsou tu z celké části jen hádky a pomluvy mezi sebou.
To kdo co množí za "šmejdy" a prodává, to je na jednu stranu jeho věc, ale takový člověk je pro mě póvl...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 21:29
- Nahlásit

NatalieNatynka
pardooon za OT
ty jsi z Maršovic? dnes jsem u nás na Praze 6 v Oboře potkala pejska od vás..mají ho cca půl roku,křížený NO,starší,nevim jak mu říkají,vlkošedý.Moc neslyší,má nějaký problém se zvětšenými játry a chůze už taky není jak za mlada,ale v rámci možností je naprosto OK,panička je super a má se jako prase v žitě..tak abyste měli u vás radost.-)))))

impact
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 21:35
- Nahlásit

NatalieNatynka
Póvl tě zdraví. Už mi říkali všelijak, ale takhle ještě ne.
Ale mi to jde jedním uchem tam, druhým ven. Co, jak, proč je moje věc. A nehádala bych se, ale štve mě, že chci pomoct a dostanu přes prsty.

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit

davidkova renata
Já tam jen jezdím a dělám stránky.
To byl asi Bojárek. Jednou jsem u nich byla na návštěvě, protože jsem jim vezla Bojárkův kalendář aby neplatili poštovné a Bojárek se má nádherně. Paní je hrozně hodná a na tom pejskovi je vidět jak doma rozkvetl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:10
- Nahlásit

NatalieNatynka
jsem u nich byla na návštěvě, protože jsem jim vezla Bojárkův kalendář aby neplatili poštovné
jo tak to jsi ty a to je ten pes)))) pani to říkala!
Je moc fajn,psovi vyváří jak v alcronu,šel normál v poho na volno,vždycky má v ruce pamlskek když se mihne kolem ní.snad ještě chvíli vydrží,když se mu ted povedlo se tak dobře upíchnout

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit

Já bych mu to moc přála a halvně paní. Ale Bojárek se u nich dal krásně do kupy, zhubnul a rozťapal se. Má se krásně a oni byli moc hodní, že si vzali pejska, který nepatřil mezi ty snáze udatelné, ale takového, který by si v útulku ještě nějaký čas musel na páníčka počkat. Ale Bojárkovi to u nich hrozně sluší. Udělalo mi radost, že mě dokonce i poznal, protože jsem myslela, že si mě nebude pamatovat. Je to ohromný dobrák a moc milý pejsek.
A když paní vyprávěla jak mu vyvařuje a co všechno papká, Bojar musí býtjak v sedmém nebi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 19:37
- Nahlásit

Novink ze světa, na jackynu se lidi pomalu ozývají. U foxe změna, jsou mu 4 roky a je s PP, 3x Výborná, CAJC. Jeho rodokmen ještě nemám, ale už mám aspoň očkováky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit

Mucholabka
Tak mi pak hod zase detaily do maila..

leila
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 11:04
- Nahlásit

jak to vypadá s foxíkem? Dala jsem inzerát i na klubové stránky.. ozval se někdo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit

Oba již našli domov, prosím o smazání.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:54
- Nahlásit

obnovuji téma:
Pejsek není v nouzi, ale je darovací
má jeden a půl roku
jen do dobrých rukou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:38
- Nahlásit

má nějaké dlouhé nohy

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:48
- Nahlásit

Mucholabka

Mucholabko, sim Tě potřebuju polskou radu, sem Tě zkoušla volat na mobila, z kterýho jsi mi volala na koncíku, ale číslo nefachá. Můžeš hupnout do mýho dotazu o dálniční známce? Díkuju

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání