| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
tak já vim,že je to až ze slovenska,ale zas tak daleko to není tak..
Darujem 5 ročnú sučku NO s PP,z exteriérovej línie, nechovnú (výstavy absolvovala úspešne, ale nemá skúšku z výkonu). Je zvyknutá byť vonku, ale aj vnútri - má stopercenté hygienické návyky. Spoľahlivo postráži okolie domu a zabezpečí majiteľovi spoločnosť, je prítulná, pokojná, v byte vôbec nešteká, nevyžaduje dlhé prechádzky. Neuteká, neničí veci. Nikdy nebola priviazaná ani dlhodobo zavretá, krátkodobý pobyt v kotci toleruje (háranie, opravári a pod.).Je zvyknutá na deti, aj veľmi malé,je veľmi trpezlivá, toleruje im aj menej citlivé zaobchádzanie. Základný výcvik má, ovláda všetky bežné povely v rámci poslušnosti, obrana s ňou cvičená nebola. Vzhľadom na povahu a chýbajúci výcvik sa nehodí ani na profesionálnu strážnu službu. Nie je náročná na stravu, zožerie všetko.
Nový domov jej hľadáme kvôli veľmi problematickému vzťahu k iným zvieratám (mačky, sliepky, malé plemená psov, poľovná zver), teda je vhodná iba do domácnosti bez zvierat, najlepšie aj ako jediný pes. U nás jej to bohužiaľ zabezpečiť nedokážeme, pomery v susedstve tiež ovplyvniť nevieme a útokom na ostatné zvieratá nejako zabrániť musíme. Hľadanie nového domova sa nám zdá ako najlepšie riešenie, lebo inak ide o naozaj bezproblémového a príjemného spoločníka, ktorý by niekomu inému vo vhodnejších podmienkach vedel dobre poslúžiť aj urobiť radosť.
Uprednostnili by sme záujemcu so záujmom o sterilizáciu.
Umiestnenie: okr. PK
Meno psa: Gema Hotesou
otec: Flash Avax Hof, matka: Bessy Hotesou
tet.cislo 48365
dat. narodenia: 24.6.2004
kontakt: ace@ace.sk
ještě dodatek..chovatel byl informován,zájem nemá..nic překvapujícího,že..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
tak pro me je zas prekvapujici, ze jim tohle kvôli veľmi problematickému vzťahu k iným zvieratám (mačky, sliepky, malé plemená psov, poľovná zver zacalo vadit po 6ti letech? Hm nic, no ..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:54
- Nahlásit
Roxana
bez komentáře..prostě jsem to jen skopčila z jinýho fora..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
davidkova renatatak oni si snad protireci,tak kdyz je tak silene poslusna,tak jak to,ze utoci na zvirata a psi?no nic,fakt zajimave jak pise roxana,najednou po peti letech,divne!uz mi to halava nebere.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:36
- Nahlásit
nemethova5
tak oni si snad protireci,tak kdyz je tak silene poslusna,tak jak to,ze utoci na zvirata a psi?
Naše Šagurka to dělala taky. Dodnes nevím proč. Asi ze žárlivosti, těžko říct. Měla špičkovou poslušnost, odvolání od zvěře (a to byla lovečák, setr), šlapala jak švýcarské hodinky. K lidem naprosto zlatá. Ale jak viděla malého psa tak šla po něm
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 19:45
- Nahlásit
Biluškaale je divny,ze az po peti letech se ho najednou chteji zbavit,driv jim to nevadilo???ja nevim,ja takovy problem neznam,maximalne amin je lovi,ze si chce s nema moc hrat,pak to necham na pesovy,jestli si aminem bude hrat nebo ne,hajan na vsechny psi totalne prdi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:01
- Nahlásit
nemethova5
ale je divny,ze az po peti letech se ho najednou chteji zbavit,driv jim to nevadilo???
No to divný je. Nejspíš je už přestalo bavit ji furt hlídat. Já to Šagynu zkoušela odnaučit rok, po roce jsem si uvědomila, že to fakt nepůjde .
Třeba si někdo u nich v baráku pořídil malého psa (např. babička co bydlí v horním patře, nebo tak něco). Nebo sousedi...než by stavěli plot tak radši dají psa pryč. Nebudu se rozčilovat, z těchto lidí mě berou mory.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 12:22
- Nahlásit
aktuální foto z neděle prý
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:36
- Nahlásit
Biluška
Já to Šagynu zkoušela odnaučit rok, po roce jsem si uvědomila, že to fakt nepůjde
A tydlencty tachynoy jste zkoušela? Aspoň ty zadní?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:38
- Nahlásit
Strejda
A tydlencty tachynoy jste zkoušela? Aspoň ty zadní?
Jistě, nakopala jsem ji zezadu několikrát. K ničemu to nebylo To bude tím, že na ty tachyjóny nemám školení. To má Makrel, jenže tenkrát jsem ji ještě neznala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:39
- Nahlásit
Biluška
Makrel ma tachyjonovy skoleni?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:47
- Nahlásit
pekna cubina lidi fakt magori ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:51
- Nahlásit
ketty
kdyz se ti libi a ztezovala sis, ze mas malo psu, tak sup pro ni, ne?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:54
- Nahlásit
cernej caj voe a kam to daam a kdo to bude ziviiiiit budes sponzorovat granule???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:54
- Nahlásit
leyenda
Makrel ma tachyjonovy skoleni? Ještě ne pořádný, bo mi ho tu nikdo nechce zaplatit!
|