| Autor |
Zpráva |
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
Ahojky,hledám pro přítelkyni pejska,loni v prosinci jí pejsa zemřel a už je na čase,aby si pořídila nového.
Chtěla by tak 3 - 5 let ,neuštěkaného,aby snesl malé děti (má malá vnoučata).Střední velikosti,na rase nezáleží.Nemáte někde v útulku podobného(né na Moravě,ta je od nás moc daleko)Našla si v Blesku pejska z Vidochova,ale ti už jsou pryč.Ráda by poskytla milující domov novému pejskovi.
jimmi@centrum.cz
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:34
- Nahlásit
www.pejsci.czechian.net
tady jsou mazlíci, je to sice na Moravě, ale třeba by vám ho nějak dopravili. Nebo napis na pejsci.hermanice@seznam.cz
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:45
- Nahlásit
A co tenhle, je sice trochu mladší - něco přes rok asi, ale jinak by vyhovoval..
Ťapin
URL
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
Psíček
Voni nějací i přežili jo?
šmarjá no snad joo! Já tam nikdy nebyla, jsem daleko, ale všichni to tady řešej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
Psíček
Voni nějací i přežili jo
no jo, a jsou už v novým.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 22:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
Díky, Zuzko, za prezentaci. Ano, tam jsou pejsci - většinou menšího vzrůstu. Ale nejsou asi všichni vyzkoušení s dětmi. Jezdí tam ale Tosca a ta s sebou někdy děti bere, takže ta by věděla víc.
Tosce přeposílám mail slečny, ať se spolu domluví.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 23:37
- Nahlásit
Děkuji,předám odkazy.Kamarádka bohužel nemá internet.Líbí se mi Ťapin je sice mladší,ale to by nemělo vadit.Bohužel jí loni zemřeli dva psi (14 a 10)tvrdila ,že už psa nechce,ale už vyměkla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 06:54 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
jitka HS
V neděli nejspíš pojedu do Českých Budějovic, tak můžu to psa vzít s sebou a přiblížit ho. Prosím tě, ten mail jimmi.. je na tebe? Jsem tě asi kdysi měla na skypu, ale už tě nemůžu najít, můžeš mi ho když tak znova písnout? Dík.
Edit - ti pejsci od paní S., kteří prochází mým barákem jsou na děti testovaní (až moc )
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:11
- Nahlásit
jitka HS
Ústí nad Labem
http://www.utulek-ul.cz/osvojeni.php
Dasty
Badík
Palo
Bobíček
Pokud by chtěla fenku pak Lady a Linda (ještě není v nabídce) těm je už ale kolem 6 let. Všichni pejsci chodí na procházky s dětmi a nemají s nimi problém.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 10:25 - Změnil/a: kokrvnouzi
- Nahlásit
Lady po ostříhání
Linda
Bobicek
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:58
- Nahlásit
Ahojky,děkuji vám všem.Všichni pejsci jsou úžasní a přeji jim,aby našli nový domov.Všechny odkazy předám,rozhodnutí ale už není na mě.
Biluška
Ahojky,ano to je můj mail.Jsem na jiném počítači,tak už Tě taky nemám,prosím písni mi,nemám na Tebe spojení.Díky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:00
- Nahlásit
jitka HS
Skype - Biluska01 , mail - libuse(at)canisterapie.net
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:18
- Nahlásit