Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / NAŠEL SE FRANCOUZSKÝ BULDOČEK - U VELVAR
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:54
- Nahlásit

Tak se nám CD zase snaží nutit dalšího pejska. Jenže už jich máme šest, z toho tři právě přes CD přidělené. Kdybyste věděli o někom, kdo postrádá francouzského buldočka, rádi bychom ho vrátili majiteli. Pejsek je tak asi dvouletý, zřejmě opečovávaný, zvyklý jezdit v autě a spát v posteli. Sebrali jsme ho z frekventované silnice u Velvar. Nehledal ho nikdo ani u policie, ani na MěÚ ani v útulku v Kralupech, ani na místní veterině, ani dvě paní ve Velvarech, které francouzáčka mají ho neznají. Protože to bylo v neděli, mohla ho ztratit návštěva i zdaleka, nebo jim mohl utéct u pumpy ap. Zkoušíme dotazy v čím dál větším okruhu. Volat je možné na 722805696, nebo psát na mail berkovak@centrum.cz

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:00
- Nahlásit

Eh sem zapomněla napsat, že jsem to kopírovala ze Zvířetníku a až budu mít fotku tak dodám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:00
- Nahlásit

a jakou ma barvu? je tetovany? (aspon znamky po barve) cipovany? mozna ze nekteri lide davaji jen inzerat ze se ztratil nekam na web a policie atd je ani nenapadne

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:12
- Nahlásit

cernej caj

nene, čip a tetování bohužel není, už byli u veterináře. Já zatím víc nevím, jen jsem to v rychlosti vyhodila a nálezcům napsala, ať to hodí ještě na frbuli v nouzi a nalezence.
Na policii byli- to píšou , stejně jako, že byli na Městským úřadu, ptali se místních.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:17
- Nahlásit

zkousim hledat na netu, zda nekdo nehleda, ale vyvstava otazka, zda se opravdu ztratil...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:20
- Nahlásit

cernej caj
zkousim hledat na netu, zda nekdo nehleda, ale vyvstava otazka, zda se opravdu ztratil...

díky za vyhledávání, já jsem v tomhle nemožná . no jestli se ztratil - to je otázka, zvlášť v dnešní době, ale teď na druhou stranu se se ztrácením psů bohužel roztrhnul pytel. Může být fakt odkudkoliv, kolikrát ty psy někdo poodveze, vezme domů, zjistí že to nejde...... a nebo pes uteče, protože na ně není zvyklý..... možností je moc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

a taky šup nahoru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 15:45
- Nahlásit

ja na netu bohuzel nenasla, ze by ho nekdo hledal

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 16:00
- Nahlásit

cernej caj

díkuju. Na můj emil s prosbou o fotku ještě nedošla odpověď

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:09
- Nahlásit

Jak jsme hledali Bonku tak mi někdo říkal, že se někomu stalo to samé co nám, ale s buldočkem . Ti lidi se vysekali v pátek a zdrhl jim přitom bulďa. Ale zaboha nevím kde to bylo a kdo mi to říkal, pustila jsem to hned druhým uchem ven. Asi nejspíš to byl některý novinář, kterýmu jsem volala. Zeptám se Mášenka hned jak dorazí domů, třá si to bude pamatovat on.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:47
- Nahlásit

Tak mi přišel emil, že pro buldočka se dostavil jeho majitel. Ale podle lidí, kteří ho našli, tak ač pejsek byl evidentně jeho, tak se jim moc nelíbil - jdu zjistit, jestli už je na Zvířetníku víc info.

Biluška
se s tím nějak roztrhnul pytel. Jak je Bonce?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:53
- Nahlásit

aspon ze bafan ma pana, jestlibyl v dobrem stavu, tak se nutne majitel libit nemusi... lepsi nesympaticky majitel kdovi jakych mravu a povahy, nez bezprizorni pejsek navic v utulku

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:55
- Nahlásit

cernej caj

no v dobrý stavu byl, jestli jsem to pochopila. Nevím zatím nic bližšího, proč se jim majitel nepozdával. uvidíme.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání