| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 17:21
- Nahlásit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 18:47
- Nahlásit
Rozhodím to u nás ve městě a předám lidem v okolí Mořiny
younglady
Mořina je od Černošic dost daleko ....spíš jsi to měla směřovat na Bubovice, Srbsko, Karlštejn a okolí
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:36
- Nahlásit
já to nazvala podle větších měst v okolí... jinak moc děkuji za pomoc
info od kamarádky:
"Tak jsme zpátky a zatim se špatnýma zprávama.. Projela jsem autem celý okolí - buboice, mořina, kuchař, vysokej újezd, lužce, kozolupy.. Nic.. Na kole jsme pak ještě s Ferďákem projeli ty pole kolem trněnýho újezda.. Taky nic.. Možná je spíš zalezlá někde ve stáji - mi příjde divný aby pes vzal takovou dráhu na takovou dobu po ráně el. ohradníkem. Snad se brzo vrátí"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 23:14
- Nahlásit
Budeme mít oči na stopkách, snad se brzo najde!!!
pošlete mi letáky na mail a klidně to vylepím v Dobř. a okolí... ale je to přes kopec, tak nevím, jestli by to uběhla...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 23:58
- Nahlásit
Hodim to i na jiný forum...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:44 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
younglady
rozeslala jsem to známejm, který mám v okolí... mužskej to rozhodil mezi kolegy a kamrády, co touhle trasou jezděj do práce a z práce.
Myslím, že by se ale měli soustředit na okolí a a se zkusit zeptat na Mořině, jestli není v nějakém dole či v jiné takové lokalitě ( je jich tam docela dost)
Plakátky vylapit ve všech vesničkách u krámu, u hřbitova a na zastávce autobusu a hlavně to říkat všem lidem, které potkají.
Nemám auto a mužskej bude doma nejdřív v šest večer, takže nemůžu jet hledat.....autobusy do těch míst jezděj víc jak mizerně
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:51
- Nahlásit
lidííí, Dina je doma!!!!! Děkuji všem za pomoc!!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:52
- Nahlásit
jinak celou dobu byla schovaná na jednom místě, kolem kterýho panička šla xkrát, ale byla tak vylekaná, že se ani nehla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 10:59
- Nahlásit
younglady
huráááááá
|