| Autor |
Zpráva |
Martinna
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:17
- Nahlásit
Škoda, že paní Synková nemá net, určitě by ty fotky taky ráda viděla. Hodně se bála, aby se Keity měla dobře.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 22:30
- Nahlásit
Martinna
krasavice, ale zkus to ucho vylepit, byla by škoda, kdyby ji nestálo, kdyžtak popros někoho zkušenějšího chovatele v okolí at´ tii pomůže jestli nevíš jak a kup v lékárně lidský colafit-je to čistý kolagen a dávej sušený vepřový nebo líp syrový uši
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 13:59
- Nahlásit
Martinna
ta je krááásná ))) a ten kokřík je taky velkej fešák!
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:24
- Nahlásit
kejtlin
s tim kolafitem,, nevim jak to je, ale není to tak dávno, co v nějakém tématu tu někdo řešil uši a od ostatních byl závěr, že tyhle kolagenové věci naopak chrupavku změkčí, nebo to byla jen chodra??? nevím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:01
- Nahlásit
zwergpinscher
fákt to nevím, já dávala malý colafit v dobré víře, že jí pomáhám, kamarádka chová číňany a dává na uši colafit štěňatům a vždycky se jim postavili, ale nevím možná je to pravda.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:11
- Nahlásit
kejtlin
S ušima žádné zkušenosti nemám abych se příznala, ale ještě nemá ani tři měsíce, tak se jí třeba ještě postaví, a i kdyby měla jedno klapaté, tak to nevadí je s tím roztomilá . Segra si jí vybrala právě kvůli tomu. Tak uvidíme.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:15
- Nahlásit
davidkova renata
Ta kokřice je moje Zoe, je to pěkný ďáblík neustále malou Keity peskuje a usměrňuje, je to sranda pozorovat jak jí neustále připománá kdo je starší a kdo se musí poslouchat.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:20
- Nahlásit
Zoe je taková naše žárlivka, asi taková jako u paní Synkové Čikyta, tu bych si hned vzala domu, ale myslím že ty dvě by si asi nerozumněly jsou to obě závislačky .
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:36
- Nahlásit
kejtlin
no ted jsem se nahodou bavila o tomtez s kamaradkou co mam od ni psa a taky štěnatum co se jim stavili uši davali colafit...tak nevím, asi to tedy funguje..ale fakt jsem to tu někde četla
a to se teda prodávaá normál v lékaárně, kolik asi za kolik?zhruba
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:44
- Nahlásit
zwergpinscher
koupíš v normoš lékárně, jsou snad 3 kůry ale to nevím jistě, já kupuju vždycky kolem 80kč kůru na 3 týdny, pak vím že na 3 měs. stojí kolem 300kč, jestli je něco mezitím, asi jo, ale nevím za kolik.
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:37
- Nahlásit
Ahoj, mám prosbu, poradíte mi prosím, jak posunout nahoru téma tohoto fora Pomůže někdo Tarunce? Moc mi záleží na tom, aby našla domov. Samozřejmě, že držím pěsti i štěńátku NO, aby co nejdřív našlo domov. Poradíte mi?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:54
- Nahlásit
Klárka
napiš příspěvek a ono téma hned povyskočí nahoru
uši
já bych to nehrotila, podle mě má feňulka čas. Naše první NOčko mělo klapatý uši do šesti měsíců, naše druhý jako jediný při odběru obě ušiska postavený, nicméně po převozu k nám jedno spadlo a po přezubení se to zase dalo do richigu..
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:12
- Nahlásit
inu
Nemá to ucho zase tak klapaté a v některých chvílích se mi zdá, že ho má postavené, takže ještě počkáme.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:13
- Nahlásit
Martinnataky bych to nelepila zatim,po prezubeni se usiska postavi.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:15
- Nahlásit
Martinna
Nemá to ucho zase tak klapaté a v některých chvílích se mi zdá, že ho má postavené, takže ještě počkáme.
přesně tak, počkejte, řešila bych to, kdyby se nic nedělo po přezubení a nebo taky ne. Malá má ještě čas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:27
- Nahlásit
Martinna
hele když se postavily takovýhle plachty
si přihřeju polívčičku,tahle chuděra je v Troji
a tenhle krasavec už zase zpátky,páč jim napad kočku...no tak s tim snad musim počítat..se voptám nebo tak něco nebo nevim
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 22:44
- Nahlásit
Martinna
Fotky super! a ta smečka! Ale nejvíc se mi líbí Zoe! Nemohla jsem si odpustit sem napsat, protože mám taky hnědýho amíka - psa. Stránky mám pod členem, jestli se chcete kouknout.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 10:49
- Nahlásit
Falco
Díky, koukala jsem na Vašeho pejska a je taky moc krásný.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:55
- Nahlásit
Zdravím, tak uši už Keity hezky stojí obě, už to není takové roztomilé rozevláté štěně. Až jí vyfotíme přiložím i fotky.
Je každý den krásnější a chytřejší hlavně co se týče lumpáren, doufám že si někdo co nejdřív vezme její sestřičku. Keity dostala naše sousedy a začali přemýšlet, že by si tu její ségru možná i vzali, ale musí to pořádně promyslet, tak uvidíme, třeba se vyjádří kladně a holky se ještě sejdou . To by bylo moc fajn, ale zatím je to jen přání .
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
Keity už má šest měsíců, koukněte, jak roste do krásy .
utíkej nebo tě chytím!!!
kde ty ryby jsou ???
to je moje!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:55
- Nahlásit
Martinna
Ahoj, no je to kočka.
A co její ségra?
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:26
- Nahlásit
pawLINka
Její segru si vzala nějaká rodinka s dvěma dětma, snad se má taky dobře, ale žádné zprávy nejsou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:23
- Nahlásit
Martinna
To je škoda... Tak snad se má taky dobře jako její sestřička.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:50
- Nahlásit
pawLINka
Snad, jo no Keitynka je takový gaučák, ale už jí to skončí, už se jí staví nová boudička, a přes léto bude spát hezky venku a hlídat . Hlídání ji teda jde, někdy to leze až na nervy, kdekoliv se cokoliv šustne, tak začně bránit, štěkat jako šílená .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:59
- Nahlásit
Martinna
ta je nááádherná!!!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
Jo je fakt krásná a chytrá jak rádio .
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:34 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Martinna
Ta je fakt krásná dobře že jste si ji vzali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:44
- Nahlásit
Martinna
a chytrá jak rádio
a budeš s ní cvičit nebo tak?
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
Já přímo s ní cvičit nebudu, je to spíš pes přítele mé sestry, ale zatím bydlí u nás, no je to složité ty naše rodinné vztahy.
No, ale už mají domluvený cvičák, myslím že někdy v blízské době se tam jdou kouknout, je to nějaký pán, který má chovnou stanici a cvičí psy pro služební účely, ale bohužel nevím jak se jmenuje, to bych musela zjístit.
Jsem zvědavá jak jim to půjde, zatím je trošku rozmazlená princezna, je docela citlivka, někdy až moc, taková hysterka, tak se na ní musí opatrně. Taky jsem zvědavá .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 14:01
- Nahlásit
Martinna
taková hysterka, tak se na ní musí opatrně
no jo ,tak hlavně aby na ní někdo nezkoušel nějaký tlaky,pokud je zvyklej dělat služebáky,aby jí moc nenaložil..ale nějaký ty sranda zkoušky z poslušnosti by určo zvládla .Tak zas dej vědět jak se to vyvíjí
|