| Autor |
Zpráva |
corin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 23:44
- Nahlásit
Dobrý den,
prosíme o pomoc při hledání 1,5 let staré fenky pražského krysaříka. Ztratila se ve středu 17.2.2010, na ulici Kostelecká V Prostějově. Slyší na jméno Nelinka. V době ztráty měla na sobě barevný obojek.
Letáky v okolí byly vyvěšeny, útulek i městs.policie mají aviso, - ovšem dosud žádná zpráva.
ZA NAVRÁCENÍ ODMĚNA 10.000 kč. Kontakt: Petr Lužný, tel.: 602 703 994.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 07:49
- Nahlásit
http://www.utulekhavirov.cz/fenky.php
Megie to asi nahodu není, že, to je totiž zřejmě pinč.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:02 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
fena v Havířově to není, paní mi už odepsala, na můj dotaz.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:09
- Nahlásit
leták s foto feny
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:11
- Nahlásit
Nieje to nejaka velka nahoda?? za miznu taketo bytove plemena??
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:22
- Nahlásit
Silwuska
to je otázka, u nás ted před kaufem 9.3. nekdo ukradl 10 letého bernáka...prý má oholené břicho a uši a potřebuje operaci píšou na letáku....
Chudák, jestli už neskončil v guláši (((((
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:23
- Nahlásit
Hanca
Nepsala jste mi náhodou sms včera? mě zwergpinscher při hledání Kiky?? jen at je to jasné, ale podle obrázku to ta Nelinka stejně není
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:28
- Nahlásit
ne, nepsala. Vaše fena přeci nemá dlouhý ocásek, tak jsem Vám o ni nezmiňovala.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:03 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
Sice to sem nepatří, ale tady inz. k tomu zmiň. ztrac. BSP. To jen, kdyby ho někdo potkal nebo viděl, při hledání té krysařiček]
prosím o pomoc
Dne 9.3.2010 byl v Ostravě od OC Karolina ( Kauflad u UANu) odcizen Bernský salašnický pes- 10ti letý (vypadá ale velice mladě), kastrovaný, oholené břicho(nutně musí na operaci), na temeni má bílý flíček. Měl na sobě fialový obojek s vodítkem, černý náhubek. Prosím každého, kdo viděl, jak jej někdo od Kauflandu odvádí o jakoukoliv informaci!!!informace vedoucí k jeho nalezení bude finančně odměněna!!!prosím pomožte!!!
volejte kdykoliv: 724757893
Jméno: Michaela Caletková
Mail: minycaletka@gmail.com
|
corin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:05
- Nahlásit
HANČA : velice děkuji za vložení letáku !
Tato fenka nebyla ukradena,- majitelé jsou z Brna a v Prostějově se vyskytovali, kvůli pohřbu příbuzného. Během té krátké doby ji měla na starost babička a ..... dopadlo to, tak, jak to dopadlo...
Fenka tím pádem nemá absolutně šanci, dostat se sama zpátky domů,- to prostředí nezná.
Bohužel se ke mně tahle informace dostala, až včera..
ale kdyby náhodou......Odměna platí a i kdyby se jí nálezce nechtěl vzdát, tak snad za ty peníze koupí jiné štěňátko... ?
|