Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sháním pejska - nevíte o nějakém?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2013 21:17
- Nahlásit

davidkova renata
seš tu?? nechceš eště??

Už nechcííííí .

Ta první fena je mi povědomá, ale už visí i na sao fóru a nikdo nic .
(musím teda přiznat, že návrat k původnímu plánu - pidipsovi - byl asi lepší řešení, můžu ji přivázat ke kočáru, s velkou by to nešlo, musel by chodit ven každý zvlášť).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2013 18:36
- Nahlásit

LucieS
Už nechcííííí
sem si to myslela ale sem to zkusila..co sem ti řikala..že až to nebude aktuální,vyrojej se..

LucieS
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2013 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
až to nebude aktuální,vyrojej se..

No je mi to jasný, a další rojení týraných a opuštěných bude, až se jednou podaří větší bydlení a bude v plánu to super hyper původové štěně ).

jitka HS
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 13:40
- Nahlásit

Ahojky,
mám prosbu pro svojí známou,které zemřela v lednu 13 kolie hledám nového psa.Protože ona nemá internet,tak poprosila mě.
Chtěla by femku,tak do tří let a nejradši něco jako šeltiji.Podmínkou je aby byla dlouhosrstá a střední velikosti.Jsme ze Sokolovska,ale může být i z dál,plzeňský kraj,Praha.Hledala jsem sama,ale u nás v okolí zrovna žádná dlouhosrstá střední vel. fenka není,nebo jsem jí nanašla.Díky předem za tipy.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 13:59 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

jitka HS
Zkus tady: http://www.facebook.com/kolievnouzi

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 14:04
- Nahlásit

http://www.utulky.estranky.cz/clanky/psi.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 19:48
- Nahlásit

jitka HS
co tadle
http://renata62.rajce.idnes.cz/lady/
ale je jí 5.minimálně

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 20:27
- Nahlásit

jitka HS

http://chovhnevice.cz/index.php?a=psi-k-adopci/ast a

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 20:30
- Nahlásit

Dines
to je ta vode mě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 20:31
- Nahlásit

nebo tady http://www.cz-pes.cz/sos-detail-7016-q-Nasla-se-fe nka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 20:36
- Nahlásit

jitka HS
A tadle roční je boží

MERCY
fenka
1 rok
kolie

Fenečka byla odebrána z nevhodných podmínek. Je to naprosto vychovaná holčička. Je velice klidná, ale taky ráda blbne. Je nekonfliktní. Má ráda ostatní psy i děti. Na vodítku vůbec netahá a chodí u nohy. Na volno bych ji ale raději nepouštěla. Je velice čistotná. Zkrátka zlatíčko první třídy. Neštěká, ale když se jí něco nezdá, dá to hlasitě najevo. Do rodiny k dětem, i k jiným mazlíčkům. Na zahrádku se spaním v teple.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2013 00:49
- Nahlásit

lamalucni
ssshhhhh
děkuji za odkazy
davidkova renata
Mercy je úžasná
Dines
Lady je nádherná

Obě by byly vhodné.Dnes jsem jí říkala odpoledne,že u nás v okolí žádná fenka jskou by chtěla není a že jsem vás poprosila o
pomoc.Říkala mi,že by moc ráda znovu koliji,ale je tu problém bydlí ve druhém patře a je to již důchodkyně.Když byla jejich fenka starší,tak jí musela nosit do schodů a to by již nezvádala,tak by prý radši šeltiji.O obou fenečkách jí řeknu,děkuji zatím.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 13:01
- Nahlásit

Ahojky,
omlouvám se,že zase otravuji.Tak ta známá už od šeltie upustila šla by i do té kolie,nebo pejska z útulku.Já jsem jí posílala odkaz na Mercy a Lady,ale doma jí fotky neukázali.Dnes za mnou znovu přišla s prosbou o pomoc,že pejska pořád nemá,tak jsem jí ukázala fotky obou fenek,tak se jí moc líbily.Nevím ale jestli jsou ještě k mání,u Mercy ani odkud je.
davidkova renata
Ahojky,
prosím je ještě Mercy k mání?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 17:41
- Nahlásit

jitka HS
čus no Lady jsme už naštěstí udali,moc fajn místo a Merci nevidim v nabídce,tak asi taky..je tam hodně borderek,ale to bych ted a neradila..ještě zapátráme teda

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2013 18:47 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

davidkova renata

je tam hodně borderek

borderky v útulku? , nebo kde jich je hodně

edit: né, že bych nevěřila, jen se tomu podivuju, aby to nevyznělo jinak

stetisek123
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:12
- Nahlásit

Pro tetu, jíž včera umřela skoročivava, sháním rychle nějakou nástupkyni.

Požadavky dle její dcery:
"Raději fena,

malá až menší, tzn. lehká (aby ji máma mohla zvedat bez problémů a nosit) bydlí ve 3 patře (6x14 schodů, 4-5x denně), teta má operované prsty na rukou - špatné ruce, takže ani extra tahacího psa,aby ji na vodítku udržela

svižná (tzn. ne malé nožičky, raději vyšší)

a hlavně mladá (teta těžko, velmi těžko snáší odchody jejich psů na duhový most), tak ať to nemá zase brzo na talíři

Jinak se fenka bude mít jako v nebi, teta snad téhle fence hnedle předžvýkávala jídlo, spala v posteli a celé léto na chaloupce, vybrané papkání,...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:22
- Nahlásit

stetisek123
koukni třeba tady na Ketynku, tady kříženka asi jorka (pokud máš FB)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2013 13:59
- Nahlásit

birma
dík

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 01:36
- Nahlásit

stetisek123
ještě jsem vyhrábla tady pejska (ale je to pejsek a zatím hledají původní majitele), tady Jájinka (je ke konci), tady taky jeden drobeček, ale pejsek, tady taky pejsek, malá jack russlička zde

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 02:27
- Nahlásit

a ještě třeba Stázinka, Servác, zde úplně na konci Amálka (ale už 5ti letá), čivava - pejsek, bišonek - pejsek, kříženečka, Kometa, Zoro - pejsek, štěňátka Saša a Lolita

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 15:34
- Nahlásit

a ještě překrásná Ornelka

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 16:09
- Nahlásit

a ještě jedna fenečka (jen nevím, jestli jsem ti ji sem nedala už včera)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2013 17:29
- Nahlásit

birma
Díky, vše posílám dál

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 15:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Sháním pro známé, pejska nebo fenečku, cca 5 - 15 kg a do dvou let. Požadavky - okr 'Mělník a blízké okolí, bezproblémový, celoroční pobyt venku, hodný k dětem (holky 5 a 11 let), domácím zvířatům (mají slepice) a kočkám, ne útěkář.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:00
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:10
- Nahlásit

kachna_
Mrkni na Zoru, ale je to drobatko zivel, ma vic jak 15 kg, neni to v okr. Melnik. Moc me ta cuba oslovila, ech, mit misto.... Potrebovala by dukladny vychazky, vychovu, usmerneni a tak, utekarka neni, jen je rada se svyma lidma na zahrade, takze treba nizsi plutek si za nima preskoci. Se slepicema nevim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:19
- Nahlásit

Fifi
to spíš hlavně ta velikost, já myslím, že ten váhový limit je hlavně kvůli financím. Ale naznačim.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:26
- Nahlásit

kachna_
stejně jako Fifijovou i mě napadnul pejsek do kterýho jsem se zamilovala, i když určitě nevyhovuje všem podmínkám (minimálně teda místem) - tady - Alan Delon

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání