Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Smutná očíčka pejska vyhlíží nového páníčka.
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:12
- Nahlásit

HARRY pes, kříženec střední velikosti, 15 let
/ev.č. psa v útulku 417/2010 /
Nalezen pův. v Rokycanech. Hodný, miloučký a hlavně klidný pejsek. Má mírnou povahu, proto by byl perfektním společníkem i pro starší lidi. Na vodítku chodí moc hezky, netahá, ale má rád procházky, avšak nedožaduje se jich přehnanou aktivitou....... Je vychovaný, ale v útulku moc smutný, byl by šťastný v novém domově u starších lidí, kterým by byl klidným společníkem. Hledá teplé místečko u hodných lidí, kde by mohl dožít milován. Je to skromný pejsek, kterému ale velmi chybí domov a páníček, který by ho měl rád. Má snad ta nejsmutnější očička v útulku.
Nyní se pejsek nachází v psím útulku Praha Troja.
Kontakt na útulek: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
Pejsek hledá naléhavě páníčka

Web. stránka útulku: www.upozpraha.cz

qmatous
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 11:59
- Nahlásit

Posouvám a přimlouvám se: tenhle pejsek byl poměrně dlouho v útulku v Maršovicích, minulý týden jsme se radovali, že si ho konečně někdo vzal. Bohužel šlo o neuvážený dárek, takže pejsek putoval opět do útulku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:05
- Nahlásit

já si myslím, že 15ti letý pejsek reálně už moc šancí nemá, protože brzo umře a myslím, že málokterý páníček chce pejska, který mu bude žít tak 3 roky...

ale je nádhernej jinak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

qmatous
Bohužel šlo o neuvážený dárek, takže pejsek putoval opět do útulku.
tohle nesnášim,kor u tak starýho psa! tohle je v Troji běžný..vrácen náhradním majitelem,důvody třá nezvládnutí(u 4 měs. štěněte ) nebo nemají na něj čas(to asi předtim nevěděli) nebo nechce být sám(kdo by chtěl 10 hodin denně) a tak..mi může jebnout dycky
P.S. ty seš z maršovek?? tady bydlí chlápek ,taky tam pomáhá,vzal si odtama prudérního mixlýho NO,asi před 2 roky,černej s pálením,sme tudle pokecali..

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 12:21
- Nahlásit

qmatous
Jestli jsi z maršovek, můžu ti poslat mail?

Cesmina
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:10
- Nahlásit

já si myslím, že 15ti letý pejsek reálně už moc šancí nemá, protože brzo umře a myslím, že málokterý páníček chce pejska, který mu bude žít tak 3 roky...

Já nemít právě dva (což je moje max.), tak ho beru. Já si ostatně vzala svého druhého pesa v jeho devíti letech z útulku a jako jeden z kladů jsem brala to, že se o něho budu starat o devět let míň... :=)))
Až zase budu shánět psa, tak budu brát zase něco staršího až starého, ale křížence NO nebo něco vzrůstově podobné.
Bohužel je pravda, že moc lidí nebere stáří jako klad. Nepoznat Bobču (to je můj druhý pes), tak to mám taky asi jako většina.

qmatous
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:08
- Nahlásit

Gerda a davídková:
ne, z Maršovic nejsem, ale měla jsem odtamtud psa. kamarádka si tam byla minulý týden pro pejska a docela se s těma holkama zná (už odtamtud jednu fenku má) takže nám hned hlásily, že Harry jel domů.

černej čaj: z Maršovic jsem si vzala cca 12letou jezevčici s nádorem "na dožití", za rok jsme jí sice museli nechat utratil, ale rozhodně se nám všem vryla do paměti

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:55
- Nahlásit

cernej caj
já mám z Maršovic 13-ti letýho "malýho klidnýho pejska na dožití", Haskynu (dříve Kitty). Myslim, že nás všechny přežije.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 07:01
- Nahlásit

kachna_
Tak to já na tohle "na dožití" nemám. Představa, že beru psa s tím, že za chvíliodejde, to bych nezvládla. Jsem srab, tak beru dospělé, ale tak do těch 5 let .
A hop nahoru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 07:22
- Nahlásit

no právě. Neříkám, že se do paměti nevryje, to určitě ano, ale já to všechno hrozně ořvu, každý 2-3 roky bych to asi nezvládla. Jinak až nám vyroste štěně, tak plánujem taky asi útuláčka, ale víc než do cca 6 let bych asi nešla...

ale přeju mu aspoň aby teda našel super páníčky

Hanca
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:40
- Nahlásit

Harry už má nový domov!!!!

http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/stranka/no vy_domov_Harry

qmatous
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:53
- Nahlásit

Super, přeji Harrymu i jeho novým majitelům hodně zdraví, štěstí a společných spokojených let!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 12:56
- Nahlásit

Hanca
Harry už má nový domov!!!!
no nekecej!!!!!!!!! to je skoro zázrak! tak snad dožije v klidu a pohodě,dík za info

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 13:23
- Nahlásit

Hanca
super zpráva

Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:01
- Nahlásit

Harryho si vzala jedna naše super zákaznice (pracuju v chovatelských potřebách), má tam odsaď už jednoho pejska a je opravdu hrozně fajn..Tak snad už bude všechno ok

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání