| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 22:46
- Nahlásit
Prosím vás, lidi. Jsem po třetí směně v hospodě a naprosto mi nejede mozek, ale potřebuju poradit.
Jedná se o tu množírnu JRT, kteří se teď rozdávali. Mám echo přímo od člověka, co tam dneska byl.
Jste mi sem prosím schopni shrnout, kde všude se to dá hlásit, co nahlásit, co říct, co musí být za důkazy, atd.? Jedná se o město Třebíč.
Stačí shrnout nebo zkopírovat nějaké starší příspěvky. Nutně bych to tady potřebovala mít ráno nachystaný.
Teď už padám na držku a ještě musím být v práci a dělat účet. Ráno se na to vrhnu, ale v pracovní době, tže natajno a nebudu se moct nějak vykecávat.
Pomůžete, prosím?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 02:24
- Nahlásit
chtelo by to fotky a nahlasit na KVS a odbor zivotniho prostredi, popr. obec a TO podezreni na tyrani na PCR, vic me nenapada
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 06:07
- Nahlásit
impact
Podat "Podnět k šetření" na kraj.vet. správu, policii, obecní úřad - živnostenský odbor (pokud má ŽL na chov psů), pokud ho nemá tak finanční úřad místně příslušný. A na policii za týrání zvířat. Nezapomeň, že všude musíš tvrdit, že SE DOMNÍVÁŠ a MÁŠ PODEZŘENÍ. Tak, aby tě popř. ona nemohla žalovat za pomluvu, nebo tak něco. O ničem nesmíš říct JÁ TO VÍM, pokud si opravdu nejsi na tisíc procent jistá, že jí to prokážeš.
Mimochodem, když si vezmeš kopí a najdeš nějaký krásný větrný mlýn tak máš větší šanci na vítězství.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:39
- Nahlásit
impact
no teda, tak to se do toho chceš obout. určitě zjisti, jestli na to má ŽL, pokud ne, jseš o kousek blíž cíli. ale jak píše Biluška, je to opravdu boj s větrnými mlýny zvířata nejsou podvyživený, teda aspoň na těch fotkách ne. a na nic jiného mi přijde orgány nevidí, bohužel. nebo realita je jiná a psiska jsou nějak fyzicky v háji?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:08
- Nahlásit
Asi tam pojedu. Bleeeeeeee.
Bilu já vím, že je to boj s větrnými mlýny a moc od toho nečekám, ale znepříjemnit život jí můžu, ne?
Jinak to vypadá, že na fotce byly jen ti pěkní a zbytek katastrofa. Ale prozatím mám info jen od jednoho člověka, který je očividně otřesen z toho, s čím se setkal.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:12
- Nahlásit
impact
zajeď tam a nafoť, bez fotek je to marný. a s fotkama se tam třá pokusí KVS alespoň dozvonit trochu urputněji než když dáš jen chabej popis. asi by na ně mohlo i platit, když podnět podá víc lidí zaráz, tedy ty a ti další otřesení zájemci o psa. držím palec!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:13
- Nahlásit
impact
Ale prozatím mám info jen od jednoho člověka, který je očividně otřesen z toho, s čím se setkal.
Hele, když dvě dámy co byli loni u mě hledat Anetu CHTĚLI být otřeseny podmínkami, ve kterých mám psy tak taky OTŘESENY BYLI. Kdyby moje máti přišla k tobě do baráku tak bude tak otřesena, že ji odvezou rovnou na koronárku . Takže tyhle otřesné podmínky jsou dost relevantní, bacha na to. No zajeď tam a uvidíš.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:17
- Nahlásit
Biluška
Já vím hele. Proto se to na JRT foru snažím trochu zklidnit. Hysterický záchvaty nám rozhodně nepomůžou.
PeKrato
No, pokusím se. Gerdička mi chtěla dva koupit, tže se k tomu i možná dostanem. Chci to vidět na vlastní oči a mobilem natáčet taky umím.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:56
- Nahlásit
impact
no čím víc materiálu nasbíráš, tím líp
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 21:11
- Nahlásit
Tak natočený to nemáme, ale máme jackovou o váze 2,1kg v katastrofálním stavu. Budu mít i štempl a posudek od veta, kterej ji zítra uvidí. A fotky.
Dají se ty stížnosti posílat normoš mejlema?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 21:32
- Nahlásit
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:35
- Nahlásit
impact
no do háje, tak to už nejsou ty bucánci z původních fotek. já jsem podnět na KVS posílala normoš mailem a řešili to asi stejně, jako kdyby to přišlo poštou.
tu na fotce máš doma??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:49
- Nahlásit
Nemam nic. Baba zavetrila pruser a neodpovida mi. Tady tu ma kamoska.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:52
- Nahlásit
hmm, madam asi ví, že se nechová korektně
držím palec, pošlete to tam určitě. třeba s tím bude chtít někdo něco dělat.
|