| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 16:10
- Nahlásit
prosím, prosím, kdo je z okolí Bystřice pod Hostýnem dívejte se kolem sebe a můžete-li případně nějak pomoci.....
Dnes 1.2.2010 se v okolí Bystřice pod Hostýnem ztratila fenka madarského ohaře krátkosrstého Dorisa z Krásenského zámku, tetovací číslo 2552. Naposledy spatřena u obce Mrlínek. Budeme vděčni za každou informaci a předem děkujeme za pomoc
typ inzerátu: nabízím, kategorie: ostatní
kontakt: ing. Milan Nad, email: , telefon: 732 77 90 82
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 18:29
- Nahlásit
Ahoj, já jsem přímo z Bystřice pod Hostýnem a Dorisu jsem znala osobně. Je to nádherná fena a dost ostrá, ale má docela dost ocenění z výstav a mysliveckých zkoušek. Doufám, že se najde, bylo by jí moc škoda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:05
- Nahlásit
Klárka
Když je znáš osobně, prosím můžeš majiteli říct, že to chce hodně silnou informační masáž? Pes může být opravdu kdekoliv-klidně na druhé straně republiky, tzn. projet všechny útulky v ČR, projíždět je průběžně, rozhodit to po všech možných fórech, letáčky s fotkou nacpat v co nejširším okolí a to naprosto všude, od lékárny, přes sámošku až po čekárnu u zubaře. Taky do MŠ -děti jsou hodně všímavé. Pokud možno obvolat veterináře - opět v co nejširším okruhu. Nevím za jakýc okolností se fenka ztratila, ale mohl jí někdo najít hodně dál od místa, kde se to stalo a navíc jí popovézt autem.
tady je taková kuchařka všech kroků, které jsou v takovém případě vhodné udělat:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10000_0.html
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:09
- Nahlásit
Tak na hafbo foru píšou, že už je fenka doma, tak sláva.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:13
- Nahlásit
VerčaZ
viděla jsem to na můj pes, kam jsem to (nevědomky dublovaně) vyhodila taky. tak snad je to pravda? Nevím, jestli je to ověřené.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:15
- Nahlásit
Hm, taky nevím, jestli je to ověřené, ale snad by to proboha někdo nerozšířil jen tak.
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 07:52
- Nahlásit
Ahoj vypadá to, že už je skutečně doma, měla jsem ji na svém webu a je vymazána. Ale abych měla jistotu skočím se podívat jestli už zase řve za brankou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 08:04
- Nahlásit
Klárka
tak paráda!! dobrá zpráva ráno, je fajn
VerčaZ
ale snad by to proboha někdo nerozšířil jen tak.
to nee, ale kolikrát se stane, že jde o omyl, komunikační šum nebo tak, tak abych to neodvolávala zbytečně.
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:39
- Nahlásit
Takže pro všechny dobrá zpráva. Byla jsem se podívat zda Dorisa už zase pilně hhlídá a štěká za brankou se svým kamarádem Fárem a musím napsat, že ano. Vypadá, že je naprosto v pořádku. Majitelé musí být moc rádi, protože je to opravdu úspěšná fenka a tak měli strach, aby jim ji někdo neodvezl nadobro. Jen ještě myslím není uchovněná. Ale zadek by Vám ukousla myslím docela slušně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Klárka
Byla jsem se podívat zda Dorisa už zase pilně hhlídá a štěká za brankou se svým kamarádem Fárem a musím napsat, že ano. Vypadá, že je naprosto v pořádku.
skvělý!!! a díky za zprávu
Ale zadek by Vám ukousla myslím docela slušně
a pak že maďar nehlídá
|