| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:00
- Nahlásit
Hyena
Už jsem to pročetla celé. Je to jak u blbých na půdě.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:03
- Nahlásit
Baby co tam je na tom odkaze?? ja sa tam nedostanem ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:08
- Nahlásit
Silwuska
jak to??? máš zase ban i na dogfoře???? je to na 4 strany asi,pošlu ti to mailem essi chceš,ale nemám ho
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:12
- Nahlásit
Já právě čtu to o Korni na psiaduša, ale asi se brzo pobleju
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
Neeee...ja som tam viiiajpiii ale v robote mame na serveri vsetky fora zamknute, takze sa tam nedostanem
Ked by sa ti chcelo posli na olesovska@zoznam.sk vdaka bábo
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:57
- Nahlásit
Tak to je v peerdeli velebnosti ono niektore "utulky" by fakt radsej nemali existovat, a radsej by sa tie psiska mali humanne uspavat
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:36
- Nahlásit
Silwuska
Baby co tam je na tom odkaze?? ja sa tam nedostanem ...
No hodně stručně- Luxo a jakási Leila se snaží ostatní přesvědčit, že se pejsci mají v Korni velmi dobře, protže oni je tam budou socializovat a připravovat k adopci. Kromě té papírové feny, kterou si něachá jedn apaní, "rpotože ta čévéčkům rozumí". Kdyby si je bývali jednotlivě rozebrali lidé, tak jak bylo podvakráte plánováno, tak by nastala katastrofa, protože dotyční by to narozdíl od těch z Korni nezvládli a ještě by jim ta křížená čévéčka sežrala jejich pejsky.
|
qmatous
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:28
- Nahlásit
tak jsem to dočetla a nevěřím svým očím - Luxo docela překvapila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:42
- Nahlásit
hoďte někdo odkaz plís, nemůžu to tam najít
|
qmatous
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:43
- Nahlásit
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=66&t=8379&s tart=75
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:10
- Nahlásit
isdpch
no to jo, koukám, že z 11 stran zbylo 6
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:14
- Nahlásit
isdpch
přes den to bylo o moc zajímavější
vlastním kopie "originálů ",to je matryjál !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:15
- Nahlásit
qmatous
Dik
isdpch
Aha, chápu. No některé dny se holt maká 24 hodin a stejně se nestíhá
Neessi
mailneš mi je, prosím?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:17
- Nahlásit
Biluška
už ti to odletělo ,to si počteš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:28
- Nahlásit
Neessi
Dík. Jsem si fakt početla . Co se člověk všechno nedozví
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:33
- Nahlásit
Biluška
Co se člověk všechno nedozví
Taky jsem valila voči a ta otrokyně sledovaná kamerou mne fakt dojala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:22
- Nahlásit
hele už to smázli ,ale neva,kdyby někdo měl zájem, mýho maila asi zná..su poučené vod modrejch tak pro jistotu..
jo aha,vona můdr taky makala,tak nic
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:26
- Nahlásit
Neessi
prosim pošli mi to také,jo?jsem přišla s křížkem po funuse,dík
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:47
- Nahlásit
vy jste strasne drbny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:50
- Nahlásit
argosek
bysme nemusely býti,kdyby se furt nemazaly nepohodlná info ,to by se je moch každej pěkně přečíst a drbání by byl konec
BTW.chcete to taky poslat??
|
qmatous
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:56
- Nahlásit
Popravdě řečeno, nebylo by lepší se na tomhle fóru vrátit k původnímu účelu? Takže pokud má přesto o psy někdo zájem, jsou v útulku v Korně a podle oficiální verze po prověření zájemce mohou být předáni. Možná se ještě nějaké řešení objeví až opadnou vášně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:59
- Nahlásit
Eire
už to máš na cestě!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 19:27
- Nahlásit
Neessi
Díky
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
ani ne. koukal jsem tam a pobavilo me, ze moderator upravil prispevek od rudy - to je docela vtipne .
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 22:24
- Nahlásit
qmatousTakže pokud má přesto o psy někdo zájem, jsou v útulku v Korně a podle oficiální verze po prověření zájemce mohou být předáni. Možná se ještě nějaké řešení objeví až opadnou vášně
ano, psy su udajne k dispozicii na osvojenie
a imho to je aj jeden zo sposobov ako zistit, co sa s nimi naozaj deje a v akom su vlastne stave, ze sa ludia budu o nich co najviac informovat a nezpadne to cele prachom
neviem nakolko je relevantne to co sa pise na dogfore o pomeroch v Korni, ono zda sa, ze jediny clovek, ktory to tam pozna, je zo zo zucastnenych diskutujich a Kornu hodnotiacih ludi zrejme len luxo
No chcelo by to nejaky uplne nezaujaty, nezucastneny pohlad
argosek
koukal jsem tam a pobavilo me, ze moderator upravil prispevek od rudy - to je docela vtipne .
ved ked nerespektoval pravidla registracie...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 02:32
- Nahlásit
Bela
ved ked nerespektoval pravidla registracie...
vsak samozrejme
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:01
- Nahlásit
Stul babo rad...kto hovori pravdu, kto pije savo, kto nosi vodu, a kto sa na to pozera cez kamery...
Je to hrozne zamotane ale sere ma jedna vec, to ze ty psi mohli ist uz bud v stredu alebo v sobotu rovno novym majitelom...takto su v utulku, co je pre nich urcite riadne stresujuce...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:15
- Nahlásit
Silwuska
sere ma jedna vec, to ze ty psi mohli ist uz bud v stredu alebo v sobotu rovno novym majitelom...takto su v utulku, co je pre nich urcite riadne stresujuce...
Tak, tak....
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 09:46
- Nahlásit
SilwuskaJe to hrozne zamotane ale sere ma jedna vec, to ze ty psi mohli ist uz bud v stredu alebo v sobotu rovno novym majitelom...takto su v utulku, co je pre nich urcite riadne stresujuce...
nuz, stalo sa to, co sa stalo, s tym uz nic nenarobime
teraz je skor dolezite, aby sa tym psom pomohlo dostat sa odtial do normalneho prostredia a k ludom, ktori vedia, co robia...
ak bol o ne zaujem minuly tyzden, mal by byt o ne aj tento, ci som len moc naivna?
a v pripade, ze ak tento tyzden prestal byt o ne zaujem len z dovodu niecieho urazeneho ega, to tiez o niecom vypoveda
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 09:59
- Nahlásit
Bela
No to urco...som sama zvedava ako to dopadne, ci ty co o ne mali seriozny zaujem ho budu mat aj teraz...teraz je tazko meditovat nad tym ako bude prebiehat to ich "preverovanie" novych majitelov, pokial tam niekto kto ma o takeho psa zaujem nezavola a neopyta sa...
|