Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nalezená kříženka jezevčíka !
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:20 - Změnil/a: Pavlina se smeckou
- Nahlásit

Přeposílám informace o nalezené fenečce, je hrozně krásná a roztomilá, dostala své nalezenecké jméno Betynka a dostane i očkováníčko, najdeme páníka ?

Je to mladá fenečka, která pravděpodobně doplatila na to, že se stala vánočním dárkem. Již koncem roku jsem zveřejňovala inzeráty a nic čip nemá .

Byla nelezena s... obojkem Trixie růžové barvy. Je to kříženec jezevčíka, drsnosrská, žluto hnědá barva.

Je miláček, umí se venčit v pohodě, neutíká, je závislá. nemá problém s lidmi, ostaními psy. Žije v bytě a není žádný problém, vystačí si s hračkami, nábytek a ostatní zařízení bytu neničí. V bytě ani neštěká - venku hlídá Doma máme už 10 psů a dalšího nalezence mopsíka. další pes u nás už není schůdný a tak ji hledáme nové pánečky.

Místo nálezu je Jičíneves a určitě nebude problém se domluvit, aby fenečku někam přiblížili, hlavně aby našla nějaké svoje páníky a měla se co nejlépe

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 00:03
- Nahlásit

Ahoj Pavlí , no ta je krásnááá... Kam se mají případné zájemci o fenečku obrátit? Budu se ptát.

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 00:36
- Nahlásit

já bych se taky u nás zeptala...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:07
- Nahlásit

Jééé pardooon, sem trdlo !!! Kontakt je: Jana Malíková a teď nevím, jestli sem mám dát číslo nebo jestli postačí mejlík, ten je tedy v-jana.malikova@ness.com

radkah
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

posouvám...ahoj

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 13:51
- Nahlásit

radkah Ahoj ! Omlouvám se, že jsem nereagovala na icq, ale pořád mi z tvého a ještě z dalších mnoha icq chodí nějaké spamy v ruštině, tak mi to mezitím zapadlo a až dnes jsem si všimla, že mi tam blikáš, nevím čim to je, asi tim hloupym qipem :-/

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:38
- Nahlásit

nahoru, ať nezapadne, je moc milounká

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:23
- Nahlásit

Ahojky, tak fenečka má od včéra nový domov, má se báječně, má ještě jednu psí kamarádku a řádí spolu jak černá ruka )

Baila
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:43
- Nahlásit

Jojo, Baila může potvrdit. 1 den jí doma nenechala se ani hnout a dnes vypadají jako kámošky, Baila už dovolila i spaní v posteli se skoro paničkoupořád se okusují nebo tahají o tenisák případně olizují sebe a pak pánečky

Baila
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:49
- Nahlásit

[imgs]file:///D:/FOTO/Betynka/bet.jpg[/imgs]

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání