Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nepohlídal by někdo štěně RR přes víkend????
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 11:35
- Nahlásit

čau lidi,volala mi kámoška,zda by se nenašel někdo kdo by pohlídal 8 měsíční štěně RR.Majitelé zjistili,že ho vlastně tak moc nepotřebujou a dá to práci a tak vůbec.. Je to pes,momentálně se nachází v Lysé nad Labem(kámoška by ho prý i přiblížila) a od pondělí je zajištěno náhradní ubytko..ale víkend pořešenej není..Kontakt na kámošku je 776 550 779.Tak kdyby se někdo našel..

borderojd
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 17:00
- Nahlásit

ahoj pejska mám já je to osmi měsíční ridgeback hodnej ale vystresovanej a bohuže jak to někdy bejvá nadrženej. Asi zas tak dominantní nebude víc než na psa skáče na mě. Ubytování dost hoří bohužel moc nezvládám svého vodícího v kombinac s tímhle oděsem. Ve stresu je určitě bleje a sere o sto šest nestačim uklízet. Prosím pomoste.

borderojd
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 18:37
- Nahlásit

tak sem sehnala psí hotel kde psa můžu nechat do zejtra dýl to nezvládnu finančně, takže může ho mít někdo od zítřka do pondělka?

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 18:53
- Nahlásit

borderojd
Já bych i klidně,ale asi jsem daleko.

borderojd
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:06
- Nahlásit

to hohužel jo a moc se mi druhou cestu vláčke absolvovat nechce, ale i tak dík si hodná, jak říkám stačí od zítra do pondělka dneska de do psího hotelu, nemám na to nervy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:14
- Nahlásit

borderojd
a já zas nemůžu kvuli domácímu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:14
- Nahlásit

borderojd
hele je to i na desenskýho poradně,tak třeba se někdo chytne

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:15
- Nahlásit

borderojd
Ja bych rada pomohla, do Lysy to nemam sveta kraj, jenze mi haraji dve cuby, treti asi zacina.. takze ubytovani v dome by neslo. A nechat holoprdku v kotci - nevim, zda by bylo rozumny. Nebo by to zvladnul?

borderojd
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:17
- Nahlásit

ne pes už neni v Lysí pes je už u mě v Praze, nevíte někdo stránky klubu rr? třeba by tam někdo moch, je to krásnej mladej haf je mi ho líto

kejtlin
Člen
- Nahlásit

borderojd
já jsem přes víkend v práci jako poslední dobou furt

jablunka
Člen
- Nahlásit

borderojd
škoda,tady by to opravdu šlo,ale vlakem by to bylo na prdlačku

borderojd
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:18
- Nahlásit

co byl těch pár dnů v útulku v lysí tak prejbyl taky normoš v kotci, tak nevim

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:19
- Nahlásit

borderojd
Já trochu nechápu o co jde, v čem má pes problém?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:22
- Nahlásit

borderojd
je už u mě v Praze,
Aha, tak to nic.
davidkova renata
Co ty, by mela Nana chvili veselo aspon.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
hele je to i na desenskýho poradně,tak třeba se někdo chytne
holky od řičů rozhodí síť mezi ričouny, ale z tématu mi neni jasný, jestli jde teda jen o víkend, nebo teď už i o celkový umístění psa přes klub RR...odkázala sem ričounkáře z RD sem.

borderojd
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:25
- Nahlásit

pokusim se ti to vysvětlit, pes se narychlo musel odvíst a já bydlim v dost malým pokoji, ne že by tu nikdy ebyly dva psi, ale většinou ten druhej pes byl v pohodě byl ovladatenej a nebo to byl vodící pes jako ten mů, ne deprivant kterej nezná sedni lehni nic kterej zvrací a kadí, jasně možná je to moje blbost že sem ho brala, ale od pondělka by měl kde bejtjt buť na trvalo ale to neni jistý, a nebo dočasně, ale i to znamená že by se pro psa dalo sehnat a najít něc lepšího. Ono se dost blbě chodí venčit když tě vede vodící haf a do toho v druhej ruce musíš korigovat toho druhýho aby se jemu neplet podnohy mě a zrovna tohle neni úplně miny ejsek. Tak tolik pár slov k tomu jaká e situace

ajunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 19:20
- Nahlásit

jak to dopadlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:08
- Nahlásit

ajunka
no včera ho šópla za vlastní do psího hotelu,ale dneska už na to nemá,tak ho asi bude muset vzít dom,vono to neni snadný bo je nevidomá,snad to do zejtra vydrží teda

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 11:44
- Nahlásit

Jak je to s tim čoklem? Vedle na foře holky vod ričounů zjisťujou něco stran final adopce toho štěnda....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:01
- Nahlásit

Gerda
ted sem psala s borderojdem..dneska by měl jít odpol. k náhradnímu majiteli,eště prej zkouší zlomit nějaký známý co už jednoho maj a vysvětluje jim,že dva nebo jeden..to už je fuk,dá mi pak vědět jak to dopadlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
Zatim teda nerušim akci na blů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:16
- Nahlásit

Gerda
Zatim teda nerušim akci na blů.
tak jí asi zruš,ted mi píše..zejtra ho vezou těm známejm ke Karlovejm varům,prý je to už tutofka,dneska bude u tý ženský náhradní a zejtra frčká

borderojd
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:20
- Nahlásit

ahoj tak rr je udanej berou si ho známí který už jednoho ričouna mají zejtra ho tam se známou vezeme, takže už neni nutný hledat nkoho dalšího, klidně se můžou ostatní akce ohledně toho hafa stopnout. Mám radost že se zas jednou podařila dobrá věc a že se pejsek bude mít dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:21
- Nahlásit

borderojd
gratuluju ,pani,dobrá práce

borderojd
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:26 - Změnil/a: borderojd
- Nahlásit

Díky. Jsem ráda že to vyšlo. Jinak se Gerdě a ostatním omlouvám za někdy asi trošku zmatený správy. ALe hlavní je že to dopadlo takjak to dopadlo

borderojd
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:33
- Nahlásit

pesan už je u novejch páníků. Jsou to fajn lidičky, tak věřim že se bude mít líp ež d teď. Prej určitě napíšou jak se Ryčímu daří a třeba přihodí i nějakej obrázek.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání