| Autor |
Zpráva |
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 23:03
- Nahlásit
Ahojky, chci se zeptat na zkušenosti s útulkem v Opavě??Není tu někdo, kdo je poblíž nebo přímo má s útulkem co do činění??
Kamarádce se tam líbí fenka Lessi, ale jsme až z Prahy...
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 23:55
- Nahlásit
Tak nic, blbě jsem to pochopila, Lessi se jí sice líbí, ale asi jí úplně "nechytla"..
Nicméně, hledáme nějaký štěňátko - fenku, křížence..do 6ti měsíců stáří, krátkosrstou, v dospělosti zhruba do velikosti labradora...
Nějaký tipy??
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 07:28
- Nahlásit
A odkud kamarádka je, aby se hledal pejsek v okolí. Ať za ní nemusí jezdit daleko.
Ať mrkne na štěňata v nouzi , na svůj kraj. Třeba si tam nějakou hezkou feňuli najde: http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:25
- Nahlásit
Hanca
Jsme z Prahy, štěňata v nouzi sjíždím každý den.. Dala jsem jí odkaz...Třeba by se ale našel nějaký pejsek, kterého nikdo nechce i mimo útulek..No, uvidíme...Původně chtěla štěndo až na jaře, ale kdyby jí nějaká fenečka chytla za srdíčko, tak by do toho šla už teď..
|
bea
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:29
- Nahlásit
Barča85
Na "Štěně v nouzi" by měli být dva labradoři - jen nevím, jestli je jeden fenka, druhá je určitě pes. Byli vykoupení z děsných podmínek a paní je má u sebs, ale má jich už 5 - v bytě - takže...
POkud by lamarádka mělaa fakt zájem, jsou v Praze. Napiš mi sem a já ti pošlu kontakt .
|
bea
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:30
- Nahlásit
Jo, já jsem tam ty labradori hlásila, ale nenašla jsem je tam.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:32
- Nahlásit
labradory - sorry
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:33
- Nahlásit
bea
Dííky, já se jí večer zeptám..Jen mám pocit, že řikala něco o tom, že chce něco atletičtějšího, než je labís..No, uvidím, přepošlu a dám vědět..
Ono to asi nebude tak jednoduchý...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:38
- Nahlásit
Barča85
Tak se ozvi, co kdyby.....
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:48
- Nahlásit
Ahoj, kříženeček labradora - fenka Nikol, 6 měsíců. Na stránkách je teď na 1. místě (psi k adopci). Jde o útulek v Plzni, bacha od ledna je přestěhovanej, info a mapka jsou v sekci "aktuálně".Viděla jsem jí osobně , je kouzelná.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:52
- Nahlásit
Atika
přepisílám, díky
|