Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledá se dočané ubytování pro Bulinku - cca na 14 dní!!!
Autor Zpráva
Barča85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:22 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit

Holky, tohle mi přišlo dneska od holek z novopackýho útulku..Pán má bulteriérku od nich a nastupuje do nemocnice..Je sám, fenku nemá, kdo pohlídat..

Báro,ahoj,
máme velikej problém: pán,který si vzal Bulinku,na amputaci ruky nastupuje už 31.ledna a budou mu to dělat 2.února.Bude tam cca 14 dnů.
Po tu dobu nesehnal na hlídání Bulinky nikoho.Ona nesnese ostatní psy.Nemáš nějaký nápad,kdo by mu ji pohlídal-přeci ji nestrčíme zpátky do kotce.Napadl mne leda psí hotel,koukala jsem třeba Buštěhrad-ale to asi je pálka.

Díky Jana

Ještě dodám, že pán je úplně sám, na hotel nemá dost peněz, je v invalidnim důchodu. Je z Chomutova..
Já bych si jí vzala, ale v 1+1 mám tři psy a bydlím na statku, kde se denně sejde cca 10 psů, takže by to neklaplo. Nemám jí jak oddělit. Je zvyklá v bytě, proto jí nechtějí dát do kotce.
Díky, kdyby vás něco napadlo, prosím na email hlozi@seznam.cz

Díky.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:05
- Nahlásit

Barča85
škoda že se nesnese s jinými, jinak bych ji ubytovala. ale mám fenku a nemám je jak oddělit vzdálenost by se asi už nějak pořešila, jsem z Brna. riskovat konflikt ale nechci
držím palce, ať někoho najdete.

Barča85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:33
- Nahlásit

PeKrato
No právě, já bych ji taky mohla na ten čas ubytovat, ale bohužel mám svoje psy...
Nevím, jestli se podaří najít někoho, kdo nemá psa a byl by ochotný si ji na pár dní vzít k sobě...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:37
- Nahlásit

Barča85

Nevím, jestli se podaří najít někoho, kdo nemá psa a byl by ochotný si ji na pár dní vzít k sobě...

V tom vidím taky docela problém. Zkusím se poptat po okolí, kolegů v Praze apod.

Barča85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:43
- Nahlásit

PeKrato
No, právě, jenže jak to udělat??Jako, když bude upně nejvíc nejhůř, tak půjde asi do Paky do kotce, ale s její srstí a držením v bytě v těhlech mrazech..No, měla bych o ní docela strach...
Kdybych aspoň měla větší byt, že by se dali oddělit...Ach jo..

PeKrato
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:47
- Nahlásit

Barča85
budu se ptát, ale pesjkaře momentálně bez psa a ochotného se postarat, to bude fakt těžký.
ven bych taky měla strach, tahle zima je dost sibiřská a mám doma stafbulku, tak vím, jak ty teploty nesou. když se o někom dozvím, dám hned vědět.

Barča85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 17:56
- Nahlásit

PeKrato
Díky moc..

Barča85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:36
- Nahlásit

Tak situace se výrazně zkomplikovala - pán jde na amputaci levé ruky a pravou ruku mu budou operovat a minimálně půl roku bude muset být bez jakékoli zátěže...Bohužel tím pádem se o Bulinku nebude moci postarat..
Tímto tedy začíná hledání nových páníčků pro bulteriérku Bulinku, milou fenku, která ovšem nemá ráda ostatní psy - lidi miluje.Nevíte o někom??

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:38
- Nahlásit

Na bulterierovi v nouzi to je? Chjo, to jsou zprávy

Barča85
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 20:41
- Nahlásit

reneeska
ještě ne, jdu tam napsat, díky..Já teď přijela domů z agi a v meilu mám tuhle hrůznou zprávu..

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:16
- Nahlásit

Barča85
tak to je nepříjemné a pána je mi tedy opravdu líto
bulinu rozhodím, ale chtělo by to fotky

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:21
- Nahlásit

A nemohlo by to i tak ýt dočasné a nepomohl by help pes že by se bulinka nakonec naučila pánovi pomáhat? Ale to už je asi scifi že? Já jen že přijít jakoby o ruce a ještě o kámoše šílené

Barča85
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 20:16
- Nahlásit

PeKrato
Fotky se pokusím co nejrychleji sehnat - nebyl by nějakej meil, kam je můžu poslat???Holky mi je nejspíš pošlou meilem, tak bych je jen přeposlala...

reneeska
Nápad to není špatnej, ale nejsem si jistá, jestli to opravdu není scifi.. jinak je to opravdu příšerný, nedovedu si představit, že bych měla takovýhle vážný zdravotní komplikace a ještě přišla o psy...

Barča85
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 21:28
- Nahlásit

Tak veškeré info moc hezky napsané je tady URL

PeKrato
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 08:39
- Nahlásit

Barča85
povídání a fotky super, rozhodím to po známých, kontakt na mě je pod členem, ale asi už to není potřeba
ozvat se na ni mají případní zájemci předpokládám na kontakty na stránkách?

Barča85
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 20:49
- Nahlásit

PeKrato
jasně, ozvat se by bylo nejlepší na kontaky na stránkách..
Je to dost akutní, tak doufám, že se někdo najde...

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 10:40
- Nahlásit

Občanské sdružení MÍSTO: Bulinka jede do nového domova!!! Přijel si pro ní manželský pár z Mostu, který už má pejska bulteriéra a seznámení s ním proběhlo perfektně. Máme obrovskou radost!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 10:47
- Nahlásit

Juhů. Tak snad to klapne.

Barča85
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 10:51
- Nahlásit

Steph
Předběhla si mě, akorát to se jdu napsa!!!
Jupííííí

PeKrato
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 10:58
- Nahlásit

Barča85
supééér, to je skvělá zpráva. tak ať se má holčina v novém domově mooc dobře. hned je pátek o chlup veselejší )

reneeska
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 11:25
- Nahlásit

Steph
už má pejska bulteriéra a seznámení s ním proběhlo perfektně

Barča85
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 16:06
- Nahlásit

Bulinka v novém domově

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 17:11
- Nahlásit

Barča85
sice fotka nic, ale mám radost

Barča85
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 17:25
- Nahlásit

Fotka znovu..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání