Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Opět doga v nouzi!
Autor Zpráva
Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 14:36
- Nahlásit

Pokud můžete, pošlete info dál:
Tato fenečka byla již 19.1. 2010 zařazena na DOZE V NOUZI ve Ztrátách a nálezech, protože foto v útulku Handlová bylo velice rozmazané a nekvalitní. Bohužel v podmínkách útulku neměla vůbec šanci! Mezitím se naštěstí našla dobrá duše - p. Žídek z Martina / telefon: +421948034241 / , který bydlí poblíž a jelikož je také dogař, osud této fenečky mu nebyl lhostejný. Včera 22.1. ji v útulku vyzvedl a vzal k sobě do dočasné péče. Za to mu patří velký dík! Holka je trochu dezorientovaná, hubená, má zhnisané oči a rány po těle. Je však milá k lidem i ke psům. Po shlédnutí fotografií si uděláte sami obrázek o jejím stavu. Více info o ní i o ostatních doginkách, najdete zde: URL

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 09:29
- Nahlásit

Nenajde se někdo? Fenka je sice relativně v bezpečí, ale pán jí má venku.

pupulu
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:12
- Nahlásit

Bobina a smečka
Já jí můžu nabídnout ubytování v domě/bytě,ale asi ne na trvalo.dočasně by to šlo!Ovšem ta vzdálenost!Jsem od Liberce a bez vágenu,páč přítel teď jezdí denně autem do práce. Je mi jí moc líto!

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:21
- Nahlásit

Hurááá, tak Beatka, jak ji pojmenoval p. Žídek má už nový domov, zůstává na očích v Martině a stěhuje se k lidičkám, kde bude mít své zázemí v domečku! Doufám, že noví majitelé se brzy ozvou a uvidíme, jak se holka má!

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 22:15
- Nahlásit

skvela zprava Bobi, tak zas napis jestli budes nejak ve spojeni

jitkaz
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 17:09
- Nahlásit

Ano, tak Bea už je opravdu v novém domově v Martině (než mě "moderatizátor" stačil "prověřit", abych sem mohla napsat, Bobina a směčka byly rychlejší... a tímto ještě jednou MOC děkuji za pomoc!!)

ale PROSÍM - " dogomilové" - nenašlo by se místečko (spíš většííí)
ještě pro jednoho MAXIPSA - jmenuje se opravdu MAX, je v útulku Dubnica nad Váhom už skoro čtyři měsíce. Vím, že i u nás je potřebných dost... ale takový velký pes tam v té oblasti má minimální šance na umístění...

http://www.utulokdca.sk/databaze.php

nádhernej černej hafan

jitkaz
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 17:11
- Nahlásit

Aha... tak MAXÍK na Dogy v nouzi už je... nevadí, třeba někdo nakoukne i sem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání