Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Help-opuštěná fenečka u domku!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 17:21 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

Já bych ty majitele vraždila, co s nima, zbytečnejma existencema, stejně je lidí na jednu planetu moc!!!

Prosím rozešlete dále, díky!!! Kopíruji:

Zde k nahlédnutí:
http://www.utulek-znojmo.wbs.cz/Aktualni-informace .html

22.01.2010 - MIMOŘÁDNĚ NALÉHAVĚ hledáme nový domov pro krásnou 1,5 roku starou fenečku, kříženku menší velikosti (viz. foto). Fenečku si jako štěňátko osvojili její majitelé z útulku v Brně, nyní se však odstěhovali z domu pryč a svou fenku nechali na dvoře samotnou! Pro fenku je zajištěno krmení, jinak je však nucena žít celé dny i noci v osamění !!! V případě, že se nám uvolní na útulku místo ji samozřejmě přijmeme k nám, teď to však je velký problém (máme na útulku tři nové psy) a proto se snažíme tuto fenečku umístit do nového domova přímo od bývalých majitelů. Pomozte nám, prosím, pro ni najít co nejdříve nový domov!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 18:35
- Nahlásit

Bobina a smečka
jéžiš,to sou kreténi((( hele co jí zkusit vnutit těm známejm vod petryk co založila téma..typově by odpovídala,akorát ten věk a chtěli psa no ale třá by to přehodnotili

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:43
- Nahlásit

Sráči

reneeska
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 08:03
- Nahlásit

Víte jak me tohle ničí kdyz vim ze u babicky je na jednoho takovýho malocha v boudě misto? Ale babi nechce

Atika
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:25
- Nahlásit

Bylo by víc info o fence?Jak je velká (váha), jestli je vnitřní nebo venkovní, hodně aktivní nebo klidnější, útěkářka a hlavně jak se snese se psy (teda spíš hlavně s fenkami), případně jestli jí nevadí děti? Vím, že je toho hodně, ale vzhledem k tomu, že by ji nebylo kam vrátit, je lepší mít co nejvíc informací, pokud jsou. Děkuji

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:10 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

Atika: Bylo by víc info o fence?

Jestli máš zájem, moc ráda Ti je zjistím, web útulku vede známá, takže se moc ráda pozeptám.

Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:13
- Nahlásit

Atika

jééé , strašně držím palce, aby fenečka byla taková, že by mohla být s tvou smečkou...

Atika
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:44
- Nahlásit

No místo by bylo, spíš jde o to,aby zapadla. Bondymu už bude 15 a má nemocný srdíčko (ale fenky má rád), labradorka Bufča je na fenky hóóódně dominantní, ale zase si dá říct. Nikdy žádnou psinu nekousla, ale ze svého území je vyhání, musela by si zvyknout. Nikdy bych žádnýho psíka nechtěla dostat do situace, že mu dám doma a pak zjistím, že se holky nesnesou.To je něco jinýho než na prochajdách, protože by musely zůstávat i samy doma a nemám možnost oddělovat. Ale rozhlížím se, po Bazíkovi zůstalo prázdný místo.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 20:12
- Nahlásit

Atika: Ok zjistím a pošlu Ti info na meila,ju? Já mám bohužel už plný stav - 7 psů , naposled jsem si brala z útulku v Děčíně slepou a hluchou fenečku a ti mí důchodci dají dost zabrat. Díky! Ozvu se.

Atika
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 20:40
- Nahlásit

Bobina a smečka
Díky.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:19
- Nahlásit

Ježiš ta je krásná Myšlení lidí já nikdy nepochopím. Pište, jak to s ní vypadá, pokud jde o rychlé zajištění tepla, mohla bych se pokusit, ale nevím jak by reagovala na dalších pět psíků

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 22:58
- Nahlásit

Atika
Držím palečky tobě i čubině.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 09:28
- Nahlásit

Atika
Ahoj, tak jsem ti meilem přeposlala odpověď!

Atika
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 10:50
- Nahlásit

Bobina a smečka

Máš odpověď

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:28
- Nahlásit

No a jak to vypadá !!

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:32
- Nahlásit

Tak bohužel Atika bydlí s pejsky v bytě, tohle by neklaplo, Zorinka potřebuje spíš k domečku se zahrádkou, kde byla zvyklá celou dobu. Takže hledáme dál. Nepotřebuje někdo jiný pejska i do party?

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:39
- Nahlásit

Ach jo, já bydlím taky v bytě Myslela jsem spíš, jestli nepotřebuje urychleně do tepla, to bych posloužit na chvilku mohla, ale snad tedy nikde nemrzne že ne ?? Určitě se budu ptát a rozešlu to ještě mejlem

Atika
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:10
- Nahlásit

Je mi to líto.

Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:45
- Nahlásit

Atika
Je mi to líto.

no jo , tohle by nejspíš opravdu nešlo... ale věřím, že Zorinka (tak se asi podle názvu fotek jmenuje) najde brzy domov.

Poslala jem info o Zorince také sem:
http://www.mija.estranky.cz/

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 13:04 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

Překopíruji sem ještě bližší info o Zorince, které zřejmě pochází od vnučky:

"Zorinka žila od malička jen venku na dvorečku. Je aktivní, několikrát i utekla na vesnici,když starý rodiče neuhlídali branku,no ale vrátila se pokaždé. S fenkami vychází docela dobře. S dětma nepřišla do kontaktu ,jen s dospělýma,to je hravá. Dokonale ji ale neznám, jelikož tam nejsme často.Cvičená není. Velikostí je to o něco větší kokr, váhu tak cca 12 kg?"

A na "mije" už to všichni víme, info pochází od Jany, která tam chodí a dělá útulku web.

Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 13:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Bobina a smečka
A na "mije" už to všichni víme, info pochází od Jany, která tam chodí a dělá útulku web.

aha, to jsem nevěděla , hledala jsem článeček a nenašla . Vím, že váš web má velkou návštěvnost

Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:04
- Nahlásit

Posunuju, je mi strašně líto, že nemůžu pomoct . Bydlím v bytě se 3 psy.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:34 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

Mně je jí taky moc líto...a proto posouvám a prosím za ni.

Atika
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 21:50
- Nahlásit

Hop nahoru. Je to fakt krásná feňulka.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 18:36
- Nahlásit

Bohužel Zorinka nakonec skončila v útulku, ale velice tam pláče! Najde se někdo? Prosím aspoň rozešlete!

http://www.utulek-znojmo.wbs.cz/NABIDKA---FENY-1-c ast.html

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:14 - Změnil/a: Bobina a smečka
- Nahlásit

Tak konečně se Zorinka dočkala a odjela do nového domova! Hurááá!

Atika
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:20
- Nahlásit

Jé, tak to mám velkou radost, pořád jsem koukala na stránky útulku a včera tam ještě byla. A jde k domečku?

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:27
- Nahlásit

Atika

OT: ty máš pejska Bondyho? Tak se jmenoval můj první ovčáček, kterej už je za duhovým mostem A vím, že to není tak docela obvyklý jméno (narozdíl od Body nebo Bond)

Atika
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:02
- Nahlásit

inu

Jo, jo, mám Bondyho, ale k ovčáčkovi má daleko, je to malej střapatej černej knírač, letos mu bude 15 let. Je to takovej sluníčkovej pejsek, kterýho chtěla rodina jeho páníka (když mu umřel) uvázat v lese. To je jasný,o barák, prachy, auta a chatu se nějak postarali, ale ten pejsek už byl jaksi moc. Mě dělá samou radost už třetí rok.

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:07
- Nahlásit

Atika
Huff, tak můj Bondy takhle tragickou minulost neměl, jediný "vzrůšo" je, že ho jako štěně vrátili policajti, páč byl moc hodnej. A tak se dostal k nám
Přeju, ať dělá radost ještě dlouho!

PS: Podobný osud měla maminka našeho dalšího ovčáka - Mikyho. Majitel umřel a dědicům se jaksi nehodila do krámu...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání