| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:35
- Nahlásit
1. Pokud bude tema uzamceno, rada bych slysela PROC?
2. Musheri sami zakladaji Anti-Heller tym, budou vybirat penize a za ne se zaplati jak osetreni psa, tak pravnik!, ktery se do daneho pana obuje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:40
- Nahlásit
http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1161 .msg6091#msg6091#msg6091
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:43
- Nahlásit
kdo to zamk a proč??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:48 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Zamykat může zakladatel témy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:52
- Nahlásit
Dav. netusim..
Much. proc by dva jini lidi temata zamykaly? Kdyby to bylo jednoho cloveka, tak nereknu.. A navic Hanca sem nedava jen tak temata, ktery by pak zamkla..
To je fuk. Podstatny je, ze sami musheri takoveho cloveka mezi sebou nechteji a delaji pro to neco!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:10 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
No, napadlo mne, že pokud chtějí vše řešit právní cestou, mohlo by se téma, kde je ten člověk plně jmenován, otočit proti lidem, kteří podají podnět...
Hanky si moc považuju a jistě měla dobrý důvod, proč téma zamkla. Třeba nám to bude moci aspoň trochu vysvětlit.
|
lososka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:12
- Nahlásit
Tak zrovna dneska jsem na pesana myslela, že už je u s vého páníka a ono ho--no. Zase další chudák vyhozený a zbídačený. :-(
Ale snad se najde někdo hodnější a laskavější než ta svině původní "pán". Pes dotahal tak do škarpy s ním. Aspoň, že mu dal tu vestu. Šmejd jeden.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:03
- Nahlásit
Ahoj a díky moc Hipíku.
Nezlobte se, ale téma jsem zamkla z toho důvodu, že ...
A/ hledal se majitel psa - už se našel .....sice není nic moc, ale hledá se nový páníček
B/ už se tam začalo mluvit o něčem jiném...
Veškeré nové informace či řešení najdete na musherském webu viz výše uv. odkaz. Stačí malá registrace a můžete se přidat do diskuze k uvedenému tam.
Musheři si to už s panem Hellerem sami vyřídí.....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 05:30
- Nahlásit
Hanca dekuji za vysvetleni a doufam, ze ta tvoje posledni veta klapne. Bo ten majitel by fakt zaslouzil. Zaslouzil privazat za tazny, potahat po lese a s lehkym kabatkem na tejden uvazat u stromu.
|