| Autor |
Zpráva |
pupulu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:07
- Nahlásit
Kopírováno z www.adopcechrtuforum.cz :
Zavolali nás z útulku v Chomutově, že se zde nachází kříženec chrta.
Nejdříve jsme dohodli, že pošlou fotečky a popis a my to zveřejníme na stránkách.
Ale, když jsme se dozvěděli, že by fenečka zůstala další noc venku v kotci,
moc jsme se nerozmýšleli, skočili do auta a přivezli jí.
H A N N Y
Před několika týdny zazvonila městská policie Chomutov u útulku a předala
Hanny s tím, že ji nalezli schoulenou nedaleko v křoví.
Za pár dní se přihlásil majitel s tím, že fenku napadl pes bojové rasy a prokousl
jí ucho.... ona ve strachu utekla a už ji nenalezl.
Byl rád, že je v dobrých rukou v útulku a poprosil, zda by mohla v útulku ještě
několik dní zůstat, protože on je velmi vytížen a fenku hlídají staří rodiče,
kteří na ni nestačí neb je velmi aktivní a nezvladatelá....
Na to dostal informaci, že o fenečku bude řádně postaráno a po uhrazení vynaložených
nákladů za krmení a ubytování s hlídáním cca 200Kč, si ji může kdykoli vyzvednout.
Na to slíbil, že si pro ni určitě přijde v pondělí.....
Ale už neupřesnil které......a když už několik pondělí uběhlo, obrátil se útulek na nás...
Hanny je velmi živý pejsek, kříženec chrta nejspíše s některým loveckým psem.
Je neodolatelně přátelské povahy, řečený "vítač"...
Vítá ráda, s ohromným nasazení a každého... Miluje lidi..
Je to neúnavný mazel, plná energie a ráda běhá.
Měla by asi najít nový domov v rodinném domku se zahradou, nemá problémy s jinými psy,
ale kočičky raději nezkoušíme neb je nemáme.... Nemá problém s dětmi spíše naopak..
Její topic:
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=96& t=666&start=0
Prosím někoho kdo by vložil její fotečky.Děkuji vám moc.
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:09
- Nahlásit
Takhle se chová v dočasném domově v Ústí n.L.:
Hanny je naprosto v pohodě, dělá vše co smečka, venčí se venku, a hned trefí domu, v útulku říkali, že je zvyklá být venku, no ono ji asi nic jiného nezbylo, venku být dlouho nechce, lítá s Abbejkou, ale pořád si nás hlídá, včera špekulovala jak se narvat na sedačku, když tam leží manžel a Lasha, no přišla na to, bylo to komické, lezla z druhé strany, nenápadně, nejdřív hlava, přední nohy, a zadek visel dolu, nicméně se narvala. V ečer jsme ji vysvětlili, že do postele fakt ne, už tam byl Lovely a Lasha ,tak to vydrželo také jen než jsme usnuli, ráno já nalepená s Lovelym u zdi, manžel na mně Lasha v mých nohách a Hanny rozcapená vedle manžela
Je zlatíčko, ještě hodně hravá, ale moc učenlivá, dělá co nám na očích vidí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:09
- Nahlásit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:10
- Nahlásit
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:11
- Nahlásit
jablunka
Díky moc já su jelito na tohle!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:12
- Nahlásit
pupulu
Není zač.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:04
- Nahlásit
Díky Pupulu a Jablunce za vložení.
Hanny je milá, úžasná holka, a moc bych jí přála aby zakotvila u fajn páníčků.Marně si lámu hlavu čeho je kříženec, napadá vás něco?
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:21
- Nahlásit
greyhound
Na některých fotkách v ní vidím hladkosrstýho foxlíka
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:21
- Nahlásit
No, me u jedny fotky napadl cesky horsky pes, ale to je asi tema flekama, nejspis je to blbost. Ale je nadherna. Jak je asi stara?
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:27
- Nahlásit
Ja nevidim fotky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:30
- Nahlásit
zuzkaJ
Já tam taky vidím foxla,ta hlava je neuvěřitelná.
Silwuska
Hm,nevím proč,já je vidím a ostatní asi taky.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:42
- Nahlásit
jablunka
je to sem davane s odkazov s toho fora? lebo mi mame v robote na serveri blokovany pristup k foram, tak mozno preto
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:43
- Nahlásit
Kaccka
7 měsíců
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:01 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Silwuska
jj,je to z toho fóra.
edit:jestli chceš,stáhnu je k sobě a pošlu ti je na mail....jaký?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:54
- Nahlásit
Prosím v tom prvním příspěvku je pod odkazem na fotkách z útulku nádherný bílý zvíře, taky asi nějakej chrt, co to je zač? Ten je klááásnej.....
jsem nějak zatížená na bílý
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:57
- Nahlásit
Hanny je ještě mimčo 7 měs. a myslím,že velmi tvárné.Doma se podle "Greyhound" kde se právě fenka nachází,chová velmi slušně a je ohromnej mazel.smečka jí nedělá problém.Fakt jí přeju mooc hodný a mazlinkací páníčky,kteří jí nahradí tu nespravedlnost co se jí dostala od předchozího majitele.
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 12:59
- Nahlásit
Pumpa
Jako na fotce kde je Hanny se smečkou??
to je Abbey-greyka od "greyhound"-tam je Hanny na dočas.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:02
- Nahlásit
pupulu
šmarjá to je kus...
Jinak Hanny je moc roztomiloučká, ale raději sem nelezu, jelikož si kvůli místu nemůžu zatím dovolit víc než jednoho. Ale nemůžu se na ty pejsky vynadívat...
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:42
- Nahlásit
Pumpa
Jeje, naší Abbejku nedáme, to by mi smečka dala.
Kdyby nám prostory dovolily, zůstala by i Hanny, protože je úžasná, ale je nás moc, a další dočasy na nás čekají, smečka čítá tři naháčky, voříška z útulku Atinku, greyhounda Abbey, to je ta bílá, a Galgo Lašenka, ta taky byla původně na dočas, no a nakonec zůstala, takže šest psů a průběžně vždy s nějakým dočasem sedm. Večerní venčení, je náročné sčítání ve tmě
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 13:49
- Nahlásit
greyhound
hmmm, to je mi jasný, že nedáte takovou fešandu...
brala bych druhýho hned, ale máme byt, jeden bělouš-povaleč je v cajku, ale smečka, to by byla asi Hirošima. Navíc drahá polovička mi vždycky připomene, že mu zatím stačí trdla dvě, já a pes
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:02
- Nahlásit
Pumpa
No ani nejde o fešandu, ale o to že už je naše
Jinak manžel když jsme se poznali, měla jsem dva naháče a Aťu, přeslechl počet psů, pak se divil, že ne dva, ale tři, no a dnes už se nediví ničemu, a rozhodnutí jet pro Hanny bylo jeho, takže zpracovat manžela, protože jeden pes, fajn, dva psi dobrý, ale smečka? Ušetříte za televizi, protože to je nádherný film, je pozorovat, a obdivuji ty naše prdelky nahatý, že se dokázali smířit s tím, že je nás tak nějak občas víc, a i když blbě koukají, tak pak se z dočasem těžko loučí, tak jako my.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:06
- Nahlásit
jablunka
olesovska@tss.sk
Dakujem, preposlem
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:28
- Nahlásit
greyhound
už abychom bydleli někde se zahradou....
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 14:15
- Nahlásit
Tak co lidičky??Hanička beruška je skutečný pokládeček!!Hroznej mazlínek a milášek!
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 15:57
- Nahlásit
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:56
- Nahlásit
Prdelka je stále u nás v dočasném domově, je zlatíčko, moc se naučila ve smečce, venčí se bez problémů venku, potřebuje si hodně hrát, pořád zakopáváme o hračky Počáteční ostych je pryč, mazlí se, pokládá hlavičku do klína, se smečkou běhá, no ale naše holky jsou povaleči a moc je nebere si s ní hrát.Je fakt úžasná, a pokud nenajde stálý domov už nebude v našich silách poskytnou dočas potřebným pejskům, tedy v silách ano, ale už se nevejdem do baráku.
http://www.adopcechrtuforum.cz/viewtopic.php?f=96& t=666&start=50
|