| Autor |
Zpráva |
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:43
- Nahlásit
Před několika dny byl nalezen (lidé z okolí se zmiňovali, že byl vyhozen z auta) mladý bígl (pes, už absolvoval vyšetření u vet., je nekastrovaný, bez čipu, bez tetováže).
Pes je zatím dočasně umístěn u pána, který ho našel u svého domu v Beskydech - Morávka. Snad by si ho i nechal, ale má ještě jednoho velkého psa, který jaksi nechce ustoupit nováčkovi a vyjíždí po něm, takže je bígl docela v ohrožení.
Už jsem proběhla narychlo weby ztracenci, ale zatím jsem nenatrefila, že by bíglíka někdo z okolí postrádal...
Foto dodám prostřednictvím Hipíka (děkuji)
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 19:21
- Nahlásit
Ketynkana1
Ahoj , vkládám obrázky. Mohla bys, prosím tě, jěště doplnit nějaký kontakt?
all
Až bude kontakt na pána u kterého je bígl, mohl byste, moc prosíííím, někdo dát info na e-utulky, bígla v nouzi, nalezence atd? Já to dnes moc nestíhám. Děkujuuuu.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 19:54 - Změnil/a: Ketynkana1
- Nahlásit
mám další informace: bíglík je poslušný, hodný, odhadem cca 2 roky. ....A má tak krásnou papulku.
Kdybych neměla doma už tři tuláčky, tak by asi zakotvil u nás, ale fakt už nemůžu...Nevíte o někom, kdo je zatížený na toto plemeno?
Telefon na pána u kterého teď psík je nechci bez jeho svolení tady dávat, proto zatím "jen" moji emailovou adresu.
ketynkana@seznam.cz
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:28
- Nahlásit
no ten je
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:35
- Nahlásit
Posunuju . Už je na Nalezencích, e-utulcích, z adresy na Bíglech v nouzi se mi vrátil mail
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:59
- Nahlásit
Možná mám zájemce )) Ozval se mi kamarád bíglař, že se mu někdo ozval, napsala jsem, at se ozve na uvedený mejlík, on chtěl volat mě, jenže já o tom psíkovi až moc nevím, tak to takhle bude lepčejší
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:53
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Pavlínko (se smečkou) děkujíííí - odkud je ten kamarád?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 16:36
- Nahlásit
Ketynkana1 Je z Prahy, doufám, že se ozve, už mají zkušenosti se psi, měli dalmantina, což je plemeno které taky trošku řadím mezi tvrdohlavce, jen prý potřebují vědět jak si bude rozumět s dítkem, ale on se doufám ozve sám a přijedou se podívat ))
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 22:59
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Tak zájemce z Prahy napsal mejla, předpokládám, že je to zmiňovaný kamarád. Už jsem mu volala a dala kontakty navzájem s panem z Morávky u kterého teď pesan je. Zítra uvidím, jestli a jak se spolu domluvili. Snad to dopadne dobře.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 14:48
- Nahlásit
Ketynkana1 Super, jsem zvědavá, držím moc pěsti !!!!
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:21
- Nahlásit
Aspoň trošku něčeho veselého:
dověděla jsem se radostnou novinu
bígl konečně našel svou novou rodinu.
|