Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosba o dopravu cca 20 kg ze Zlínska, Hranic, či Přerova možná i Olomouce
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:26
- Nahlásit

HALO HALO: MÁM PROSBU NENAJDE SE NĚKDO KDO BY DO PRAHY MOHL DOPRAVIT - kopíruju:

zhruba 20 kilo, jsme od Zlína. Piliny jsou momentálně v Hranicích, můžem dopravit do Zlína, Přerova, snad Olmika.

Dáška by je věnovala pro útulkovýho pesana.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:58
- Nahlásit

Ja povezu Prerov - Praha jezevcika, ale newim kdy. Bud ted v utery nebo dalsi utery.

Dáška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:59
- Nahlásit

impact
A mohly bysme se domluvit, že bych ti je hodila do vepřova?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:02
- Nahlásit

impact

a hele, než jsem Tě nahnala, huž jsi tu. Šikovná šikovná!!

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:18
- Nahlásit

Problem je, ze nejsem schopna rict, kdy presne to bude. Dneska mel jet ridic Prahu a nebylo zbozi, tak nejel. Tak jesli nesezenete nikoho jinyho, bylo by mozny mi to vyhodit doma (v Kojetine) a poslu to s jezevcikem. V Praze by si to museli vyzvednout po zavolani u nekteryho Bauhausu, kde bude vykladat zbozi. Bo bych mohla jeste ev. ukecat budouci panicku, aby to vzala k sobe se psem a pak by si to u ni nekdo vyzvedl. Bude to takovy rozlitany.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:40
- Nahlásit

impact

napadá mě potíž! Já se přes den asi z práce neurvu - nejdřív můžu v pět! Kdyby to mohla vzít panička a já to pak třeba převzala od ní, bylo by to ideální, nebo se ještě domluvím - ale to až zítra - s Bárou, jestli ona nemá možnost někoho pohotově přistavit na nahlášený místo. Ono to bude chtít auto a to já sama nemám

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:47
- Nahlásit

Podle me by bylo lepsi, aby to vsechno nalozil jeden clovek bo Filipovi jsem nenapadne naznacila, ze poveze jeste piliny a moc nadseny nebyl. Ale ja mu rikala Jednou kyvnes na prevoz a uz se me nezbavis. Ale pak zacal vymyslet, ze deda ma taky piliny, tak by je pribral. Hahaha.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:48
- Nahlásit

impact

Ale pak zacal vymyslet, ze deda ma taky piliny, tak by je pribral.

JUCHÉÉÉ! Takže zítra budu nahánět Báru,

dobrou

Dáška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:48
- Nahlásit

impact
Super, do Kojetína by prej nebyl problém to dovézt. Do kdy to musí být a bude ti to vyhovovat? Pro nás by bylo nej v neděli někdy večer, pač to povezem z hranic... nebo pak v pondělí?
Já chci vidět nudlí komando! :-D

impact
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:56
- Nahlásit

Dasko v nedeli vecer by to slo, ale budu v praci, tze mi to vylozite v hospode. Kdyby to bylo v pondeli navecer, tak doma a uvidis nudli komando.

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 09:44
- Nahlásit

impact
Paráda, tož já zkusím řidiče ukecat na pondělí

Dám ti vědět sem, ju?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 09:57
- Nahlásit

Oukej, ale stejne si pak poslem founy. Btw. kolik takej balik pilin stoji? Nebylo by lepsi misto projizdeni benalu ho koupit?

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:08 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

impact
Ok, tak mi founa prosím pošli na sam.baily zavinac seznam.cz

Jinak ty hobliny máme doma a zbytečně, tak se jich zas ráda zbavím se mi to nechtělo vyhazovat, tak je aspoň někdo využije.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:20
- Nahlásit

Jasne, chapu. Jen me to tak napadlo. Founa poslu newim kdy bo pisu z mobilu a to je na chuj, tak mozna az v patek, ja?

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:36
- Nahlásit

impact
Jo v poho.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:46
- Nahlásit

Stejne me Filip (ridic) prekvapil. On je obcas dost hroznej. Obcas hodne casto uplne na zabiti. A vcera nakonec prohlasil, ze kdyz s nim nechcou jezdit lidi, bude vozit psy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 11:10
- Nahlásit

impact
Stejne me Filip (ridic) prekvapil

hele prosím, až se bude vědět kdy a kam to přijede, dej mi vědít, já sama to vyzvednout nemám jak a u Báry záleží na tom který to bude den a kde. Tak abychom to pak nějak dali co nejdřív dohromady.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 11:17
- Nahlásit

PetraK
Teď jsem akorát psala emila paní, co si bude vyzvedávat jozefčici, zda by byla tak hodná a vzala to k sobě. Pak byste nebyli tlačení časem a vyzvedli si to u ní. Na mejl mi odpovídá většinou až večer, tak holt musíme vydržet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 11:46
- Nahlásit

impact

jéžiš to by byla paráda!!! byla by moc hodná!! A ten józefpšík, to je ta plachťanda, co je "dočasně" u Tebe?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 12:26
- Nahlásit

Jen fofrem - piliny domluveny a ano je to ten jezevec. Ozvu se newim kdy, stehujem firmu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 12:29
- Nahlásit

impact

Paráda - za piliny a paráda za jezefce!!
čus.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 10:30
- Nahlásit

PetraK
Máš nějaký emil, že byste se pomalu domluvily s paní od jozevčice?

impact
Člen
# Zasláno: 14 Led 2010 13:57 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Kde se flakate? PetroKa mas se ozvat budouci panicce jezefcice na mejl. Rozesila Speedyho po znamych, tak se toho mozna sejde i vic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 10:24
- Nahlásit

. Rozesila Speedyho po znamych, tak se toho mozna sejde i vic.

dííííííííííííííííííííííííííííííííííííkule obří.

jo a adresu už můžeš smazat

Dáška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 11:31
- Nahlásit

impact
Tak my přivalíme v tu nedělu, tak mi napiš sím tě na mail telefon a kerá hospoda to tam u vás je, ju? Akorát eště nevím v kolik, do kdy tam býváš? Nebo v kolik by ti to vyhovovalo?

impact
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 11:48
- Nahlásit

Dasko pocitej kdyztak nejak navecer, v pet, v sest. Podrobnosti a mapku poslu zitra z pocitace.

Dáška
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 11:50
- Nahlásit

impact
Supr!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 12:23
- Nahlásit

impact

Hele nudlová a už se ví, kdy se jede? Paní jsem psala, zatím se mi neozvala, tak jen jestli huž třeba víš den.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 13:55
- Nahlásit

Newim hele. Dneska v praci nebyl, tze dalsi info bude az v pondeli. Ja rikala, ze to bude takovy rozlitany..

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 14:00
- Nahlásit

impact
Dneska v praci nebyl, tze dalsi info bude az v pondeli. Ja rikala, ze to bude takovy rozlitany..

v poho, v poho, já se jen cvičně poptala, abych kdyby se něco vědělo, dala echo Báře

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání