Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hilda hledá domov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 14:47
- Nahlásit

PetraK
Tak počki, ať paní neublížíme ještě víc - zrovna řeším s Keilor, vydrž, jak to dopadne. Děkuju.

Steph
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:21
- Nahlásit

jbat
to je zas hnus....drzim palce at to s Keilor ukujete v tom nejlepsim pro Hildicku

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:25
- Nahlásit

Steph - snad jsme ukuly...
A mám teda pocit, že to je to, co bych jí chtěla dopřát na celý život - pejsky, aktivní paničku a lásku.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:29
- Nahlásit

pejsky, aktivní paničku a lásku
Fakt? Povídej, já to chci taky vědět. Kam půjde.

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:33
- Nahlásit

Jo a s tou bázlivostí bych se tolik nebála. Já si umím na čokly taky pěkně zařvat a nevšimla jsem si, že by se Hilda nějak klidila z cesty, když doma dělám pořádek.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:56
- Nahlásit

Takže hotovo. Nějak se mi sem nehodí usměvavý smajlík, není mi do smíchu, i když se Hilouš bude mít skvěle...
Paní je z Brna, je zkušená pejskařka, má dva pejsky a její přítel jednoho, má je doma a dělá s nima všechny možný psí sporty. Když bude chtít, dá vám sem její webky.
Cítítm, že se tam Hilda bude mít líp, než teď, protože to ona potřebuje.
Už jen doladím odvoz...

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:58
- Nahlásit

jbat
Fákt? No to je skvělý. Ona je takovej akční tajtrlík, tže jí to bude určo vyhovovat. To je skvělý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:58
- Nahlásit

jbat

tak to klaplo?? No paráda, já vím, že ti není lehko u srdce, ale kdyby to neklaplo, bylo by Ti u toho srdce mnohem tíž. Bude se mít dobře. Bude mít společnost, zábavu- co víc jí přát?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:04
- Nahlásit

jbat
Hele,to byl fofr.Tak já du zase rozesílat maily,že už to neplatí.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:06
- Nahlásit

všem děkuju, že jste se tak snažili. jsem klidnější a při tom na sračky, páč už je to jistý...

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:09
- Nahlásit

jbat
Tak si ji nech.
Ne jako, ber to z té lepší stránky. Bude se mít mnohem líp než u někoho, kdo ji nechce...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:09
- Nahlásit

jablunka
Tak já du zase rozesílat maily,že už to neplatí

já huž tak učunila.

jbat
jsem klidnější a při tom na sračky, páč už je to jistý..

tak si pomož tím, že si uvědomíš, jak dobře Hilda zvládla přesun k Impact. No? Ona to bude brát jako další výlet, jako další zpestření, tak se nenervuj. (vim, cintám si tu pentli a sama bych řvala, ale to co píšu je pravda)

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:11
- Nahlásit

PetraK - tím se utěšuju. Hlavně pokud je to tak, jak já si myslím, tak se tam Hilda fakt bude mít líp, než za celý svůj život...
Ty jo, já tu čubu znám měsíc, dva a takhle k ní přilnu! Dělám si to sama...

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:13
- Nahlásit

PetraK
jak dobře Hilda zvládla přesun k Impact
A jak se jí nechtělo zpátky.

To bude to samý. Jsou to potfory, ti psi. Za dva dny po jbat a "paničce" ani nevzdechne. Bude mít zase smečku, bude někde lítat za tenisákem a užije si svůj život na plný pecky.

Keilor
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:18
- Nahlásit

Ahoj vsem, takze jsem to ja, kdo (snad, pevne verim ze ano) bude mit to stesti a bude mit tuto fenulku doma. Moc rada ji umoznim zit s nama na trvalo a budu se snazit ji poskytnout vse,co takovy zviratko potrebuje aby bylo happy Jinac v pripade zajmu neco malo o nas najdete zde http://www.toller.wgz.cz/

PS: Pani jeste nejsem

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:21
- Nahlásit

Keilor - pardon.
A veřejně moc děkuju, doufám, že z ní budete mít radost. Ne že doufám, já jsem si tím naprosto jistá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:23
- Nahlásit

Keilor

Keilor - díky. Tož ať se vám všem společně dobře daří.

jbat
Jbat- jako alkahůlika profesionála tě může těšit, že Hilda prožije svůj život po boku Whísky

impact
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:25
- Nahlásit

Keilor
A umí skákat do náruče.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:26
- Nahlásit

PetraK - vole, to by spíš těšilo mě, tudíž kdybych někdy měla mít nějaké další zvíře, bude se jmenovat Apsolut nebo tak nějak.

Musím ji ještě moc moc nafotit... prdelku černou.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 16:31
- Nahlásit

impact - no jo, to jsem zapomněla dodat, její největší zálibu!!!!

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:19
- Nahlásit

Jééé to je paráda a rychlost
Kdyby to tak šlo s každým hafanem

Steph
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:51
- Nahlásit

jbat
Keilor
krasne jste to holky ukuly, diky moc za Hildu a drzima palce at vsechno dobre dopadne a ze nas budete o jejim novem zivote s Tollero-No smeckou psat povidani ))

Keilor
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:57
- Nahlásit

Steph Urcite budu podavat pravidelne hlaseni A umí skákat do náruče
No parada to jsem chtela sveho casu naucit moje dva zrzavy, ale kdyz prehoupli vahu 25 kilo tak jsem to vzdala, preci jenom by to nemuselo dopadnout dobre ani pro jednu stranu

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 22:07 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Keilor

Tý jo , to byl fofr

Renata tady nedávno založila tohle fórum:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10483_0.html

Prosím o vložení příspěvku a fotodokumentace , abysme se měli čím nakopnout, když nám bude ouzko z toho marasmu kolem.

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 22:17
- Nahlásit

Keilor
Já ty vaše hafy odněkud znám, jen nevím odkud ... dogtreking ne-e?
Ale hodně radosti s Hildou

Keilor
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 22:24
- Nahlásit

reneeska

Tak dogtrekingu jsme se ucastnili jenom jednou A to byl spise takovy sranda dogtrek - hratky jarnim polabim. Jinac my mame na morave vcelku proflaknuty ksichty, se vecpeme vsude kde je to mozny i nemozny

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 22:29
- Nahlásit

Keilor
No ony ty psí jména jsou trošku takový, jak to říct, ehm nezapomenutelný. Jinak on to mohl být i nějaký coursing, když jsme my ještě chodili, kdoví

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:49
- Nahlásit

Tak jsem včera Hildě ukazovala, kde bude bydlet a s kým, zdálo se, že to schvaluje.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:54
- Nahlásit

Keilor
jejda, a já si vás taky pamatuju, z BCC... ale už je to nějaký čas...

moc děkuju, jsem si tohle forum o Hildě přečetla dneska ráno, a lepší doják jsem si přít nemohla... Moc gratuluju Hildě k nové super rodince!

a jbat
nesmutni... pejsková se bude mít suprácky, co víc si přát... spíš se těš z toho, žes jí pomohla, že jí děláš anděla strážného...
díky za ni!

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:59
- Nahlásit

wami - já z toho neumím mít radost. možná někdy pak, ale teď mě jen hrozně hněte ta nezodpovědnost a lehkovážnost té nány a navíc myšlenky na to, že mi po ránu bude skákat po hlavě už jen jeden pes...
věřím, že jí tam, bude líp.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání