| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 20:15
- Nahlásit
1.1.2010 se ztratil německý ovčák,slyšící na jméno BRIT,žluto-hnědé barvy,v levém uchu tetování 60641,velmi přátelský.V případě nalezení,prosím volejte tel.č.724 537 825,
737 557 574 nebo 59 654 62 25.
Děkujeme!!!
opisuju to z letaku,co mi prinesla svagrova z prace,ty lidi byli za ni,dela v penny marketu v rychvalde,to je okres karvina,tedy moravskoslezsky kraj,jeste to zkusim dat na nase cvicakovske stranky,cekala jsem,ze ty lidi prijdou se poptat na cvicak,jen to opisuju z letaku,obrazek pesana tam je taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 21:24
- Nahlásit
nemethova5
hele at zkusej tydle všechny věci..
http://www.lovecky-pes.estranky.cz/stranka/co-dela t-pri-ztrate-psa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 21:27
- Nahlásit
davidkova renatapani dik,ja zitra zkusim zavolat panikum,je to asi mladunky hafik,podle fotky,tak jim reknu co a jak.doufam,ze se najde,bylo by ho skoda,je moc pekny.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 21:49
- Nahlásit
jezdím přes Rychvald do práce a z práce, budu se rozhlížet (a jak se znám, tak na něho natrefín. protože mám pocit, že přitahuju všechny toulavé psy v širokém okolí ...)
nemethova5
neměl náhodou světlehnědý hladký obojek?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 21:53
- Nahlásit
Ketynkana1pani to fakt nevim,vy jste z rychvaldu,ja dostala dnes od svagrove letak,je tam i obrazek cernobilej,ze bych to zkusila hodit pres scaner???
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 21:58
- Nahlásit
ze bych to zkusila hodit pres scaner
sem s tím !
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:01
- Nahlásit
Ketynkana1ja jsem ted v obyvaku,az pujdu do pokojiku,tak notas napojim na scaner,ty ale nevim,jestli z toho neco vykoukas,je to cernobile,hele,pozdeji,jo?neva???odkud jste pani?primo z ostravy,nebo odkud?ja jsem z orlove a do ričmondu jezdim na cvicak.dovezla mi letak prave svagrova z rychvaldu,dela v penny,a jejich misto vedouci rekla,ze tam nic nalepene nebude,tak mi to prinesla domu,at se pokusim o neco,no,tak jsem nevahala,tak aspon pres ten net trochu pomuzu.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:14
- Nahlásit
jejich misto vedouci rekla,ze tam nic nalepene nebude
to je ale ...., a já tam chodím nakupovat. Kruciš, snad změním obchod.... Klidně to švagrové řekni.
No a do Orlové mám kousek(asi 100 m od plotu mám ceduli
Viděla jsem běžet vlčáka podél cesty (okraj Orl.4) -měl světlehnědý obojek. Přistavila jsem a volala na něho, ale měla jsem v autě čtyřleté děcko, vlčák běžel mezi baráky a ztratil se z dohledu... Bylo to ale myslím 31.12, takže to pravděpodobně nebyl ten o kterém je řeč. Je mi to líto, že jsem nic nedělala,(bohužel), ale ten den jsem intenzivně jednala ve věci umístění chrta Badyho...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 22:57
- Nahlásit
Ketynkana1pani,to je mi jasne,to je mi jasne,ale asi on to nebyl,hele,ja ted byla s hajou venku,tak jsem nemela cas odepisovat,pani,klidne se stavte na kafe,ja bydlim na ctvrte etape,kousek od benzinky shelky hele nic si z toho nedelej,svagrova je hrozne hodna,kdyz muze pomuze,schvalne mi to dotahla domu,dela vetsinou na kase,jmenuje se katka.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:22
- Nahlásit
Mám dobrou zprávu!
ztracené vlčisko se našlo. Mluvila jsem s paní a pesan je doma!!
letáky už posundávali.
nemethova5
se stavte na kafe
paničko, dík za pozvání, ale necháme tomu volný průběh. Třeba se sejdeme někde s pesanama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:23
- Nahlásit
Ketynkana1
ztracené vlčisko se našlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 19:29
- Nahlásit
tak to je super
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 21:23
- Nahlásit
Ketynkana1no tak to ja fajn,pani,ja nikde daleko nechodim,tak asi tezko se sejdem.myslim nahodne
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 22:20
- Nahlásit
Ketynkana1
ztracené vlčisko se našlo
uuuuuuufffff
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 22:34