| Autor |
Zpráva |
Rona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:19 - Změnil/a: Rona
- Nahlásit
Dnes jsem v busu vyslechla rozhovor dvou slečen. Rozrušeně se bavily o tom, že v Onšovicích ( malá vesnice mezi Pelhřimovem a Humpolcem) mají asi 3 měsíce stará štěňata vlkodava a nemůžou je prodat. Prý o ně není zájem, nemají na krmení a budou se jich muset nějak zbavit. Ani nedomýšlet. Neznám je, nemohu soudit. Zkusím najít víc informací v inzerátech a tak. A taky se musím zeptat doma, jestli by se náhodou nevešel ještě jeden pes - když jsou ty Vánoce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:23
- Nahlásit
Rona
jj jenže spousta lidí co má štěňata neinzerují max. jednou a diví se, že neudali.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:26
- Nahlásit
Tady tohle??
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:42
- Nahlásit
To budou oni, ještě jsem našla na Bazoši. To je přesný, neinzerujou a v dnešní době množit takovéhle obry je nezodpovědnost. Koukám, že mají i něm. dogy.
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 16:40
- Nahlásit
Nedalo mi to, napsala jsem známé, zná snad všechny chovatele a množitele v kraji. Psi jsou v rozpadlém chlívku, ne moc dobře krmeni, neodčervení. O bezpapírové vlkodavy není zájem, prý uvažují o jejich uspání.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 17:51
- Nahlásit
No ty jo za 10 klacků bůhví co v bůhví jakém stavu. Chudáci psi.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 18:49
- Nahlásit
Rona
Zkusím najít víc informací v inzerátech a tak.
Zkus něco zjistit,kdyby opravdu hrozilo uracení,určitě bych ve spolupráci s Nadačním fondem IW našla řešení.
Množitelé zas*aní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 18:51
- Nahlásit
Eire
Množitelé zas*aní
to jo! něco podobnýho jsem řešila nedávno,vzpomínáš?? akorát že ta čuba měla rodokmen takovej,že bysme jí měli vykat!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
vzpomínáš?? akorát že ta čuba měla rodokmen takovej,že bysme jí měli vykat!
Vzpomínám a nevím,proč se klanět cárupapíru,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 19:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eire
nevím,proč se klanět cárupapíru,ne?
spíš nevím proč se klanět někomu kdo produkuje psy s tím cárem a chová se naprosto stejně jako zas*aný množitel bezpapíráků.Ostatně nic jiného není uvede-li např. mj. že fena velmi špatně zabřezávala,takže odchovala pouze 4 vrhy.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
proč se klanět někomu kdo produkuje psy s tím cárem a chová se naprosto stejně jako zas*aný množitel bezpapíráků.
Podívej se,mám na to jiný názor a jinou zkušenost.A pochybuju,že by chovatel IW S PP uvažoval o likvidaci neprodaných zvířat. A útulky jsou naplněné hlavně kříženci a bezpapíráky.
A pokud se se mnou chceš bavit pouze a jedině v této problematice,tak prosím,ale bude to tvůj monolog.
A mimo to nehodlám plkama zaplácat téma,kde údajně hrozí utracení štěňatům.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:08
- Nahlásit
Eire
,mám na to jiný názor
všimla jsem si..
A mimo to nehodlám plkama zaplácat téma,kde údajně hrozí utracení štěňatům
neboj se nic,ani já ne,ale něco jsem slíbila a sliby se maj plnit aspon o vánocích.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 10:11 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
|