| Autor |
Zpráva |
Klárka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 16:17
- Nahlásit
Mám na Vás velkou prosbu. V záchytných kotcích v Bystřici pod Hostýnem se nachází kříženec jménem Rendy. Je to hrozně milý pejsek, ale chybí mu přítomnost člověka. Pobyt v kotci snáší čím dál hůř, začíná být apatický. Vypadá, jako by to čekání na nového majitele vzdal. Prosím, pokud by jste věděli o někom kdo by o něj měl zájem, moc by mu to prospělo. Měla jsem ho venku jak se psem tak s fenkami a nedělalo mu to problémy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
sem dám linka.bo já tam nic nevidim..
šiš ten je nějak hubenej..
http://www.zachytnekotce-bph.estranky.cz/fotoalbum /psi/Listopad_2009/40
aha,tak už se ta tvá fotka ukázala,tak nic..
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
ano je hubenej, pes se kterým byl v kotci ho zřejmě nepouštěl ke krmení. Dali jsme ho samotného a tak se popměrně začal spravovat, bohužel bylo nutné ho dát opět do kotce s jiným, kvůli místu. Psi byli v pohodě, ale Rendy najednou začal být opět skleslý a tentokrát to vypadá, že nechce žrát. Opravdu potřebuje společnost člověka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:15
- Nahlásit
Klárka
achjo,to je smutný nevypadá moc vesele..to by se jeden už z toho posral
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 20:31
- Nahlásit
[b][/b]davidkova renata
vždy obdivuji s jakou vervou tady rozjedete záchranné akce pejsků, proto mne napadlo zkusit Vás požádat o pomoc i pro Rendyho. Bohužel Vás tak dobře neznám, jsem tu teprve chvilku. Vím, že takových pejsků je spousta, ale Rendyho mám moc ráda, byla bych moc ráda, kdyby našel domov, aby přešel za duhový most, na to si myslím mám ještě čas. Proč jen člověk není také přítel psa a takto jim ubližuje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:32
- Nahlásit
Klárka
Bohužel Vás tak dobře neznám, jsem tu teprve chvilku
to je úplně jedno..udělalas dobře,nikdy nevíš,kdo a proč se náhodou chytne..můžeš ho naflákat ještě na další psí fora,případně na inz. servery,ale tam pozor na to kdo si ho vezme..některý lidi jsou svině,což je zároven odpověd na tvou poslední otázku
|