| Autor |
Zpráva |
bea
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 13:40
- Nahlásit
Ahoj, zkouším poslat dvě štěňata na Štěně v nouzi - iveta87@centrum.cz a stále se mi maily vrací. Není jiná adresa?
Díky moc.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2009 17:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
bea
Ahoj, je to má adresa a je v pořádku, před chvílí jsem odepisovala, že e-mail dorazil. Mejlová schránka lidem hlásí, že mi mejlíky nechodí, ale chodí, nevím kde je zádrhel. Štěňata tam dám ještě dneska.
A jinak štěně v nouzi už má tady svoje téma stačí hodit do vyhledavače.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:02
- Nahlásit
ankaras
Jo, díky, poslala jsem ti taky mail,
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 21:07
- Nahlásit
ŠTĚNĚ V NOUZI má založenou skupinu na facebooku .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:37 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Ahoj lidi, časopis Psí kusy zveřejní odkaz na štěně v nouzi u nich v některé rubrice. Mají mi poslat seznam nějakých pidi otázek. Přebírala jsem stránky loni, teď je aktualizujeme s Jitkou Rejchovou a Jančou Andráškovou, ale nevíte, kdo byl zakladatelem těch stránek? Kdo přišel s tím nápadem?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:41
- Nahlásit
ankaras
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8703_0.html#1
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit
jana33
Díky moc, písnu jí přes mejlíka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:14
- Nahlásit
Zdravím všechny ! Jak jsem psala, dostali jsme nabídku na zveřejnění odkazu www.stene-v-nouzi.estranky.cz v časopise PSÍ KUSY (dneska vyšlo nové číslo)
Redaktoři vymysleli (pokud by to šlo) nezveřejňovat pouze odkaz, ale přihodit i pár článků například nových majitelů, kteří si svého psího kamaráda našli přes tyto stránky. Takže, pokud by měl někdo zájem a má takovou zkušenost, nebo má známého i neznámého , kdo by takovým článkem mohl přispět, napište mi na i.krejdlova@gmail.com .
Předem díky
|