bea
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 22:39
- Nahlásit
Ahoj, známí mi poslala mail ms touto prosbou - nevíte o někom? Ona jich má fakt už pět a nechat si je nemůže - jinak je to předsedkyně Fondu ohrožených dětí a pomáhá, kde se dá. Pošlete, prosím, všem známým - třeba se stane zázrak a někdo pomůže.
Díky a krásné Vánoce vám všem
Dobrý den, vážení a milí kolegové, obracím se na Vás s prosbou o pomoc při hledání nového domova pro dvě krásná, milá a hodná čtyřměsíční štěňátka, která jsem spolu jejich asi rok a půl starou mámou a sestřičkou vykoupila z dosti neutěšených poměrů narkomanské rodiny. Fenka už asi zůstane u mě, s Maxem jsou to dobrá dvojka, jsou si docela podobní (sle kdyby ji někdo chtěl a měl ji rád, tak by si ještě zvykla – přece jen pět pesanů je víc než dost). Sestřička už má novou paničku, ale pejskové jsou ještě tady. Bárt vypadá jako typický labrador, Laki (nebo Lucky?) je trochu menší a má huňatou srst jak nějaký polární vlk. Pokud byste sobě nebo někomu z Vašich známých chtěli udělat radost, byl by to docela pěkný dárek pod stromeček (mohou být u mě až do Štědrého dne) – ale prosím jen do láskyplného prostředí!
S díky za Vaši případnou pomoc a s přáním krásných Vánoc
Marie Vodičková
|