| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:35
- Nahlásit
Přišlo mi mailem..
Posílám Vám fotečku a prosbu o pomoc jedné osamělé psí duše. > Jmenuje se Yoko a umřel jí páníček tak hledá nového. Je jí půl roku a je to > fenečka Bílého Švýcarského ovčáka. Jestli nemůžete pomoc vy pošlete temto email > prosím dál a třeba se někdo najde kdo pomůže.
Kdyby se Vám Yoko líbila volejte na 777 030 766
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:59
- Nahlásit
bééé, ta je krásná......
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:03
- Nahlásit
davidkova renata
to říkám pořád, chci baráááákkk a velikej a mega zahradu, bůůůů bílouše si jednou pořídím, malá je úžasná, určitě se brzy udá. je s PP?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:08
- Nahlásit
PeKrato
bééé, ta je krásná......
no právě..fňuk
nevim vůbec nic víc než sem zkopčila,přišlo mi to emilem,ta čupka je tak hezká,že jsem jí sem flákla v naději,že se udá..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
šiš ta je krásná... odkud je ??? Nemůžu volat neb mám mobila ve stavu rozkousaném...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:18
- Nahlásit
vlk
děcka netuším nic víc ,přišlo mi to emilem od kámošky,jako se hromadně posílaj,jedině tam cinknout no..
ale jako krásná je..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
mě to přišlo emilem též, ste byla rychlejší jsem včéra překecávala manžu, bohužel má ale víc rozumu jak já voni se mu bělouškové mocinky líběj ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:23 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
davidkova renata
se tam nedovolám, šiby mi sežraly mobila.... bych si jí i vzala jestli se snáší se psama jinejma a s kočkama....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:24
- Nahlásit
JJ, je křásná, na to že je krátkosrstá, tak není ani moc ušatá. Doufám, že se jí brzy někdo najde.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
je fakt nádherná, třá se tady někdo chytí, kdo zrovna bílouše shání nebo mu učaruje jako mě a bude na ni mít prostor. chlap se mi kousl a druhýho psa jedině až do baráku, říkal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:25
- Nahlásit
vlk
šiby mi sežtaly mobila
jednou ty šiby sežerou tebe ,já ti tam zavolám,co chceš? jen odkud je?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:26
- Nahlásit
fšicííí
tagže je už zadaná..
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:27
- Nahlásit
vlk
je jí půl roku, ta se snese určo s čímkoliv a když ne, dá se na ní ještě pracovat, dyk je to mrně. můžu tam cinknout, jestli chceš, jakože zjistit víc info. kdyžtak mi pošli do emila na sebe nějakej kontakt, kde jsi k sehnání
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:27
- Nahlásit
vlk
bych si jí i vzala jestli se snáší se psama jinejma a s kočkama....
Bíláci jsou většinou naprosto v pohodě a u půl ročního štěnda by problém s ostaními psy být vůbec neměl. A pokud je kočna na psy zvyklá, tak bělouše si v pohodě srovná sama.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
mě nee, já su hodně velký sousto.... jestli budeš tak hodná...odkud je a jestli se snáší... ale to by asi měla, je to štěně.... hlavně odkud je já jsem sever moravy a nemám auto, takže jestli je zdaleka je to blbý
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
aha, tak to bylo fakt rychlý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:29 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Baico
Naše micky jsou zvyklý na všecno... kočky co přežily šiby přežijou fšechno...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
tagže je už zadaná..
Super. Halvně, aby se dostala do rozumných rukou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:00
- Nahlásit
uz je udana, vcera jsem na ni volala. S tatkou jsme o ni uvazovali, ale pan rek, ze uz ma panicka a kdyby to nevyslo zavola mi.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 13:16
- Nahlásit
Ptala jsem se svýho bělouše a ten říkal, že ji berem, ale páneček nám to zatrhnul, že prý je dva+jedna na dva bšoáky malé.....
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 17:08
- Nahlásit
me to taky prislo vcera, ale hodila jsem to do tematu BSO - je fakt nadherna
|