| Autor |
Zpráva |
Klárka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:40
- Nahlásit
Ahoj všem, nemohli byste mi prosím poradit co mám dělat nebo spíš jak se zachovat. Pomáhám venčit pejsky v záchytných kotcích a jednomu jsem zjistila, že má na břiše hodně velkou bouli. Je to fenka a tak mám obavy, že je to nádor. Bohužel finančně na tom teď kotce nejsou dobře a tak mám obavy, jak by situaci ti, kteří do toho mohou mluvit vyřešili. Fenka zas tak stará není, aby ji uspali a pokud na operaci nebudou peníze, taky to není zrovna dobré řešení nechat jí žít do té doby, dokud to půjde. Jsem z toho poněkud zoufalá, protože je to milý pejsek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:52
- Nahlásit
Klárka
já bych ji asi nechala vyšetřit u veta a pak bych řešila co dál, vyšetření snad nebude tak drahý.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:55
- Nahlásit
No Klárko, tohle je problém, město jakožto teď majitel psa, jakožto věci nalezené na její území má povinnost se postarat .... ale jak to zařídit, to ti nepovím, sama nevím jak zařídit aby měli psi boudy, očkování, pokud možno trošku kvalitní stravu a venčení .... nevím
Takže si taky ráda nechám poradit, ale zas sama, s málem času, toho taky moc nezmůžu, bohužel
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 20:58 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Klárka
zkus jěště napsat sem, třeba by se na operaci, na základě vyšetření u veta, dala uspořádat sbírka:
http://www.mija.estranky.cz/
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 22:26
- Nahlásit
Klárka
A nebo sem
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 22:35
- Nahlásit
Klárka
My teď pořádáme sbírku pro brazilskou filu - www.sbirkapropsyvnouzi.wz.cz
Možná by chtělo rozhodit mezi lidi info a zkusit to takhle...
|
Klárka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 18:53
- Nahlásit
Moc Vám všem děkuji za typy.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2009 20:58
- Nahlásit
Klárka
Nemám zkušenosti, ale fakt nehlepší by bylo vypsat sbírku - vyšetření tak drahé nebude a kdyby operace - snad by se to dalo dohromady. Nepomůže to, ale držím palce. JInak bych mohla tak tři stsovky dát, ale na vyšetření je to asi málo.
|