Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Brazilská fila Kety prosí o pomoc!!
Autor Zpráva
Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:17
- Nahlásit

Ketynka je brazilská fila zachráněná spolu s ostatními pejsky z příšerné množírny v Běcharech..Jako štěňátko utrpěla zlomeninu stehenní kosti, ovšem bývalá majitelka zranění zanedbala a zlomenina špatně srostla..Kety má reálnou šanci, že bude moct zase chodit po všech čtyřech nohách, ale bude muset podstoupit velmi nákladnou operaci...Proto prosíme všechny, kteří by mohli přispět jakýmkoli finančním nebo i hmotným darem pro Ketynku, budeme vám my, ale hlavně sama Ketynka neskonale vděční...
Dočasná opatrovatelka Ketynky jí vytvořila webovky, kde je popsán celý její příběh, včetně fotografií a vyjádření veterinářů..
Moc se za Ketynku přimlouvám, pomozte jí spolu s námi, je to zlatíčko!
Odkaz na webky je : http://sbirkapropsyvnouzi.wz.cz

impact
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:20
- Nahlásit

Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:22
- Nahlásit

impact
Děkuju, já to neumím..)

impact
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:26
- Nahlásit

Barča85
Mrkni se sem. Je na čase se to naučit.

Barča85
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:33
- Nahlásit

impact
Já už jsem sem kdysi chodila a uměla jsem to, teď se mi nějak nedaří, tak to budu zkošet, dííík..

Barča85
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:52
- Nahlásit

Posouvám Ketynku nahoru...

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 22:56
- Nahlásit

Barča85
pokud je možné poslat peníze přímo na účet veteriny , pak prosím o číslo a VS

Barča85
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:17
- Nahlásit

mac1
Info je na stránkách, v tomto případě nevím - účet je přímo pro Kety, spravuje ho OS MÍSTO...Pokud chcete poslat peníze jinam, zkuste napsat na uvedený email v kontaktech..
Operace proběhne na klinice v Českém Brodě,ale to je na stránkách uvedeno..Dneska tam přibyli i RTG snímky poškozené nohy.
Díky.

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:29
- Nahlásit

Barča85
zkuste napsat na uvedený email v kontaktech zkusím

Barča85
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:32
- Nahlásit

mac1
on tenhle účet je přímo a jen pro Kety (je to nepoužívaný účet dočasné opatrovatelky), proto není potřeba uvádět VS...
Vy zřejmě chcete poslat penízky přímo na účet kliniky, aby opravdu byly použity na operaci??chápu to dobře??

Barča85
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:13 - Změnil/a: Barča85
- Nahlásit

Tak pro Kety už se sypou korunky, děkujeme všem, co přispívají...Operace proběhne pravděpodobně 20. nebo 21.12. - rozhodne se v pátek při dalším RTG..

Její maminka je ale pořád v útulku a je tam velmi smutná..není zvyklá v kotci, pravděpodobně nikdy neopustila dům množitelky...
http://www.youtube.com/watch?v=avEOKDFTeLc
"Akutně hledáme nový domov pro brazilskou filu Doru. Fenka je umístěna v záchytné stanici v Nové Pace a sama v kotci je velice nešťastná. Což je dost slyšitelné na tomto videu, stále naříká a kouše kotec až jí z toho krvácejí dásně. Navíc není zvyklá na žití venku. Pravděpodobně se nikdy nedostala z domu původní chovate...lky, ze všeho nového je vystrašená, neví ani co je strom a je permanentně ve stresu. Moc si zaslouží... páníčka, který by se jí věnoval a učinil jí konečně šťastnou. Určitě bude ohromně vděčná, až pozná, jaký je život spokojeného psa."
http://www.utuleknovapaka.estranky.cz/clanky/pejsc i-k-adopci/brazilska-fila-dora

moll
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 06:42
- Nahlásit

Barča85
jak se dora snáší s velkými psy a fenami? v jakém je zdravotním stavu?

Barča85
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 12:59
- Nahlásit

moll
Ahojky, já jsem jen prostředník, který se snaží holkám z Nový Paky pomoct..Nicméně jsem tvůj dotaz poslala smskou jendé z nich a přišlo mi :"Dora si ostatních vůbec nevšímá a to na ní Kuba (pes) ještě rafe. Je zdravá, za žvanec je tvoje..Je to náš brouček přerostlej, takovej baloun.."
Takže asi tak..
pokud bys měla zájem, kontaktuj holky z Paky..Kontakt na stránkách
www.utuleknovapaka.estranky.cz
Moc se za ní přimlouvám..

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:26
- Nahlásit

ralfa mam zatim stale doma a lepsi se i povahove )))

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 15:33
- Nahlásit

ja se omlouvam ja myslela ze sem v nabidce na ralfika co mam doma hleda noveho pana taky

Barča85
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 20:57
- Nahlásit

ketty
Myslím, že nevadí, aspoň se Kety pošoupla nahoru..
Termín operace se blíží a zatím stále není vyhlídka na nového páníčka..

Barča85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 15:13
- Nahlásit

Tak Ketynka už je po operaci, před chvílí mi volala její dočasná opatrovnice..Ketynka nastoupila dneska ráno a operace proběhla bez komplikací, v noze má 7 šroubů, naštěstí vnitřní fixace, takže jí z nohy nic nevyčnívá..
Teď nastává nejdůležitější čas, kdy bude probíhat rehabilitace..
Noví páníčci se stále aktivně hledají, bohužel zatím se ozvala jen jedna paní,která to posléze vzdala...
Hledá se někdo z Prahy, aby za Kety v době její rehabilitace mohl docházet a s Kety se postupně seznámit...
Prosím, rozešlete info mezi svoje známé...Díky.

Bassi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:38
- Nahlásit

Barča85

Jsem z Prahy.Kde presne je? Klidne bych si ji mohla docasne vzit domu ....

Barča85
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 20:56
- Nahlásit

Bassi
Dočasná péče je zajištěna, díky
Spíš se teď hledá někdo,kdo by si ji za těch cca 4 - 5 týdnů mohl vzít nastálo...
Pokud by jste o někom věděla, dejte prosím vědět mě nebo na kontakt uvedený na stránkách www.sbirkapropsyvnouzi.cz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání