Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hledáme domov pro křížence teriéra
Autor Zpráva
Kamca
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:03 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit

Ahoj, dnes jsem dostala mail od známé - nevíte o někom, kdo by měl o tohoto pejska zájem?? Díky..

Mám velkou prosbu. Kamarád odjíždí i s rodinou na delší čas hodně daleko za hranice a nemůže vzít svého psa s sebou. Požádal mě zda bych se nezeptala a nepokusila se mu pomoci najít pro Kvída novou milující rodinu. Pes bydlí doma, má tedy hygienické návyky, je zvyklý být doma i sám . Je to ovšem kříženec teriéra, proto potřebuje člověka, který již nějaké zkušenosti se psy má. Je to aktivní pejsek, na procházky jako dělaný. Mazlí se taky moc rád.

Připojuji nějaké ty fotky , pokud by jste někdo ve svém okolí někoho takového znali dejte mi prosím vědět.Zatím bydlí Kvído v Brně - Rousínově. Věk 3,5 roku.

Díky všem za zeptání.

Kamca
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 07:57
- Nahlásit

hop nahoru

Kamca
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:17
- Nahlásit

a ještě hop

Silwuska
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:17
- Nahlásit

Kamca
Teda ten je kraaaaaaaaasny...naozaj milacik, taketo strapate tipy zboznujem...ale neboj, ten sa rychlo uda aj s utulkou co sledujem, tieto strapate tipy miznu ako prve. Preposielam

Janik
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:35
- Nahlásit

Ten je prostě úžasný...takový pohádkový psík

Kamca
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:23
- Nahlásit

Silwuska

děkuju moc . Psíka osobně neznám, ale moc bych mu přála už trvalý a hlavně láskyplný domov. Bude to pro něho určitě velký šok, naráz změnit páníky i všechno, na co byl dosud zvyklý... .

Janik
díky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání