| Autor |
Zpráva |
Kamca
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 20:03 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Ahoj, dnes jsem dostala mail od známé - nevíte o někom, kdo by měl o tohoto pejska zájem?? Díky..
Mám velkou prosbu. Kamarád odjíždí i s rodinou na delší čas hodně daleko za hranice a nemůže vzít svého psa s sebou. Požádal mě zda bych se nezeptala a nepokusila se mu pomoci najít pro Kvída novou milující rodinu. Pes bydlí doma, má tedy hygienické návyky, je zvyklý být doma i sám . Je to ovšem kříženec teriéra, proto potřebuje člověka, který již nějaké zkušenosti se psy má. Je to aktivní pejsek, na procházky jako dělaný. Mazlí se taky moc rád.
Připojuji nějaké ty fotky , pokud by jste někdo ve svém okolí někoho takového znali dejte mi prosím vědět.Zatím bydlí Kvído v Brně - Rousínově. Věk 3,5 roku.
Díky všem za zeptání.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 07:57
- Nahlásit
hop nahoru
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 20:17
- Nahlásit
a ještě hop
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 10:17
- Nahlásit
Kamca
Teda ten je kraaaaaaaaasny...naozaj milacik, taketo strapate tipy zboznujem...ale neboj, ten sa rychlo uda aj s utulkou co sledujem, tieto strapate tipy miznu ako prve. Preposielam
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 11:35
- Nahlásit
Ten je prostě úžasný...takový pohádkový psík
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 14:23
- Nahlásit
Silwuska
děkuju moc . Psíka osobně neznám, ale moc bych mu přála už trvalý a hlavně láskyplný domov. Bude to pro něho určitě velký šok, naráz změnit páníky i všechno, na co byl dosud zvyklý... .
Janik
díky
|