| Autor |
Zpráva |
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:42
- Nahlásit
Hledáme nový domov pro 4 štěňátka jezevčíků - 1 holka a 3 kluci. Dnes nám je slečna majitelka s pláčem přivezla. Měla je doma pod podmínkou, že je co nejrychleji udá. To se jí ale do dnešního dne nepodařilo a otčím jí vyhrožoval, že je umlátí. V současné době jsou v domácím depositu u Ivy Lendělové (DÍKY Ivo ) a hledáme jim nové páníčky. U Ivy můžou být jen 4 dny!!
Dnes jdou poprvé na očkování.
Štěňátka jsou v OS MÍSTO z Nové Paky, kontakty dodám..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:04
- Nahlásit
Barča85
Jsou to čistí jezevčíci, nebo jakojezevčíci? Jedni známí v létě o jezevčici přišli, uvažují o štěňátku, ale trvají na čistokrevném jezevci, voříška nechtějí. Se poptám a když tak pošlu odkaz.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:18
- Nahlásit
Biluška
No, jsou to asi spíš kříženci, fotka je na ifauně, název tématu stejný jako tady, mě sem nejde vložit fotka...
Kontakt na paní je 776 153 415 nebo email novakova.v@centrum.cz
Je to dot akutní, bohužel dočasná opatrovatelka si je nemůže nechat u sebe dlouho...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:20
- Nahlásit
Barča85
Je to dot akutní, bohužel dočasná opatrovatelka si je nemůže nechat u sebe dlouho...
Proč ne? Kdyby bylo úplně nejhůř tak je můžu vzít dočasně k nám, ale je to přes celou republiku
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:23
- Nahlásit
Biluška
Já podrobnosti až tak nevím, jsem z Prahy, z Paky mam štěndo, tak se jim sanžím pomoct..Všechno se dozvíte na uvedeným kontaktu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:30
- Nahlásit
Barča85
Já podrobnosti až tak nevím, jsem z Prahy, z Paky mam štěndo, tak se jim sanžím pomoct..Všechno se dozvíte na uvedeným kontaktu...
Mě jsou podrobnosti v zásadě jedno, se ptám spíš ze zvědavosti. Přijde mi divný, že si k sobě někdo vezme celý vrh štěňat a dá ultimátum, že se musí umístit do čtyř dnů. Kdyby se to povedlo bude to hraničit skoro se zázrakem .
Každopádně platí moje nabídka, že ty štěnda můžou k nám, budu ráda když jim to vyřídíte. Ale jsem až z Liptaně, to je ve východním Orijentu (Krnov)
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:35
- Nahlásit
Biluška
Přijde mi divný, že si k sobě někdo vezme celý vrh štěňat a dá ultimátum, že se musí umístit do čtyř dnů.
No, ono to byla dost hurá akce - proštěnda jeli včera v deset večer a prostože mají teď psi z množírny z Běchar, sehnala se nějaká kamarádka a mám pocit, že jde do práce nebo do školy nebo něco takovýho a péči o ně by nezvládala..Samozřejmě holky z OS MÍSTO by se o ně nějak postarali, ale je to pro ně komplikovaný, jeloikož řeší ty Běchary...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:37
- Nahlásit
Barča85
No jo, někdy se to všechno tak nahromadí a je to na pytel. Jak se říká, na poxxxnýho i kadibudka spadne. Tak ať je když tak přivezou, místo tu na ně mám
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:44
- Nahlásit
Biluška
Jste hrozně hodná, je na vás nějaký kontakt??Klidně na meil hlozi@seznam.cz...
Teď si na icq píšu s holkou, co to má na starosti, tak doufá, že se jí podaří je přesvědčit, ať si je nechají oni, dokud se neudají...Jinak tam snad budou týden..
A pokud by to neklaplol, tak by je k vám teda dovezli...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:47
- Nahlásit
Barča85
www.canisterapie.net - tam jsou všechny kontakty
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:49
- Nahlásit
Biluška
Díííky....
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:22
- Nahlásit
dodávám foto psíků:
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:32
- Nahlásit
Hanca
Díky..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:46
- Nahlásit
Jen posouvám nahoru - to, že jsme se s Biluškou domluvili, že by si je případně vzala neznamená, že nehledají nový domov!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:54
- Nahlásit
Barča85
to, že jsme se s Biluškou domluvili, že by si je případně vzala neznamená, že nehledají nový domov!!!
No to teda hledají, Biluška je nechce nafurt
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 22:09
- Nahlásit
Biluška
To věřím..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 23:35