Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený NO
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:45
- Nahlásit

Ahoj lidi, utekla mi NO kvůli petrdám kterých se bojí asi přeskočila plot a utekla, jaké kroky bych měla podniknout?
Hledali jsme 3 hod bezvýsledně a potmě nic nenajdem, jestli se vylekala může být daleko, do útulku jsem se nedovolala, ani tam nikdo nebyl, zítra a pozítří jsem bohužel celý den v práci, letáky nevím, pořád doufám, že se třeba do rána vrátí, okolí zná, chodíme na prochajdy, čip má, obojek taky ale bohužel bez adresy a tel čísla.Díky za rady

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:55
- Nahlásit

kejtlin
obvolej veteriny v okolí, mešťáky, poldy, zítra obecní úřady a letáky jsou nejlepší, vyvěsit po okolí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:56
- Nahlásit

kejtlin
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10000_0.html
ta útulkačka???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
Jo ta, ještš jsem dořvala dva spratky, co házeli petardy at´ vynechají naši ulici a ono jako proč, já na to jestli vy debilní kreténi víte, že je to zakázaný kromě silvestra tak koukali, nemluvila jsem zrovna potichu a že to je za kurevsky mastnou pokutu, a od tý doby zatím klid.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:31
- Nahlásit

kejtlin
Flakni to i s foto na nalezence.cz, do knih utulku v tvym okoli, obvolej... to uz bylo receno, muze byt v ty panice uz daleko. drzim palce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:04
- Nahlásit

Dala jsem to na nalezence, zejtra vše obvolám, útulky, obecňák, policii, vyrobím letáky sice nevím jak, nemám tiskárnu, v práci sice jo, ale nemužu se tam napojit na net ani program na to nemáme, asi napíšu ručně, ach jo zasraný petardy já to tak nenávidím, zejtra na obecňáku zjistím, jestli to je fakt v naší obci mimo silvestr zakázáno a budu volat policajty sitva něco zaslechnu, já na to seru, to by bylo, aby se zasranci nevyhýbali naší ulici.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:19
- Nahlásit

Feňulka jse našla, ted´ mi volali z útulku, až skončím v práci, tak pro ni jedu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:44
- Nahlásit

kejtlin
panebože tak to je klika

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:53
- Nahlásit

davidkova renata
to jo, to asi neutekla daleko, ptž ten útulek je 3km od místa mýho bydliště, nevím, kde ji odchytli, budou mi ji vydávat policajti. Jinak mám menší potíž, jak jsem psala do žumpy, nevím pod jakým heslem jsem ji dala na nalezence, vyzkoušela jsem všechny co kde mám a nic, asi jsem se přehmátla ve stresu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:57
- Nahlásit

kejtlin
hm,tak to nefim..tak to tam holt nech..a bez hesla smazat nelze?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 16:58
- Nahlásit

davidkova renata
já to nesmažu psala jsem do žumpy jestli tam nemá n ěkdo přístup, jestli by to smazal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 17:47
- Nahlásit

kejtlin
přístup tam má každej,ale heslo si pamatovat musíš,no..sem to zkoušela a chce to heslo..tak napiš další,že to rušíš,jinak nevim

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání