Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Asi 8-mi letá kříženka hledá domov
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Kopíruji z adopce chrtů.Foto a kontakt dodám později
Přeji pěkné odpoledne, přišlo mi toto neveselé avízo a tak, kdyby náhodou někdo věděl o možnosti trvalého domova... Děkuji. %%-

Ahoj Jani, kdybys náhodou věděla o někom, kdo by chtěl starší velmi přítulnou fenečku (ale až moc), asi 8 let, tak kolegyně o jedné ví. Teď ji opatrovala asi měsíc. Nedávno jí zemřel pejsek, tak se toho opatrování ujala, ale nebylo to jednoduché. Panička původní odjela do Thajska. Teď se sice vrátila, ale zdá se, že o fenku moc zájem nemá. Kolegyně si ji ale nechce nechat, má své důvody. Je to asi trochu problematický pejsek, byla na ni nalepená kam se hnula, nemohly jít bez ní (ona nebo její maminka) málem nikam z baráku atd. Taky hrozně pouštěla chlupy - je to kříženec kolie a jezevčíka. Ale pěkná, viděla jsem ji na fotce z mobilu. Tak kdybys náhodou věděla o někom, kdo by chtěl takového permanentního společníka, dej mi vědět. Ta panička, představ si, přijela z toho Thajska a ani ji nechtěla vidět, prý až za pár dní, tak ji tak kolegyně musela dát k jinému opatrovateli, nějakému dalšímu známému... A že by se o ni zajímala během té cesty, nebo Evě nějak poděkovala výrazně - nic..
Kontakt na majitelku,která nemá o fenku zájem....777 679 299

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:06
- Nahlásit

Máša

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání