| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 10:42
- Nahlásit
Omlouvám se za debilni otazku, ale zitra jdu na umistovaci vystavu do Chval
http://www.kocky-online.cz/jportal/articles.phtml? op=read&id=2055
Budu tam vodit fenečku Ponchu co hleda domov.
http://www.kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id= 6071&utulek_id=3
Vzhledem k tomu, ze je to kocici vystava, tak hodne lidi si nevsimne, ze Poncha hleda domov, budou si myslet, ze se tam prisla jen kouknout (ja to tak loni taky mela az pak jsem poznala pejsky podle fotky).
Nenapada vas jak ji viditelne oznacit? Napadlo me dat ji na obojek napis HLEDAM DOMOV, nebo na satek na krk.
Nemate jeste nejaky napadik, dikes a drzte nam zitra palecky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 11:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
lucYnka XIII
Satek s napisem na krk, ten se mi zda nejvhodnejsi - neco jako tohle:.
Pripadne vyrob mensi transparent. drzim palce!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 11:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ona tam bude jediný pes k adopci? Nebo jich bude víc? Měli by se označit všichni stejným způsobem a dát to vědět lidem při vstupu...nějakou tabulí, nebo při kupování vstupenek.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 12:17
- Nahlásit
Mucholabka
Ona tam bude jediný pes k adopci? Nebo jich bude víc? Měli by se označit všichni stejným způsobem a dát to vědět lidem při vstupu...nějakou tabulí, nebo při kupování vstupenek
myslim, ze ze psu tam bude jedina, nevim jestli jeste podbrdsko nekoho priveze, ale myslim, ze ne, ze jenom ona tam bude zastupce psu
Fifi
Satek s napisem na krk, ten se mi zda nejvhodnejsi - neco jako tohle
diky a to je uplne normalni satecek? Jako kus latky? :stydicisesmajlik:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2009 13:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je uplne normalni satecek? Jako kus latky?
Pani, ja nevim, ja to jen skopcila. Ale vypada to tak. Proste zkus vybrat kus latky v nejaky pekny barve, ktera by kontrastne vynikla na fenuli (treba cervena) a centrofixem na to pisnout "Hledám domov nebo Chcete mě" - tak bych to resila ja. + mit treba vytisknuty povidani o fence, ze je z utulku a co ma za sebou a rozdavat letacky..
|