| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 07:37
- Nahlásit
cernej caj jee tak to to brzi dorazi ze chii huraa budou fota
Jave no a kdyzbych neco nahodou potrebovala tak se ozvu ,nebo se muzes tu u me stavit podivat se na ralfika ma rad chleba tak kdyz by byl stary i tvrdy tak sem snim sni bochnik dva za den kdyz je teda DD plus samozdrejme normalni hamuu to ma jako mlsku ten chleba DD
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:02
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:40
- Nahlásit
ketty
polovicka to hodila na postu prave, tak to poslou asi zitra a ve stredu bys to mela cekat
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:51
- Nahlásit
cernej caj
ok dobre diky ) supr budu teda v ocekavani )))
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:01
- Nahlásit
cernej caj
Jave
Ahoj, no skoda ze si nenapsal driv, ted v sobotu jsem v jihlave byla ale pristi se nechystam, pac povinnosti tam ma polovicka zas az 20.3 takze to dneska pritel hodi asi na postu... v kazdem pripade diky a kdyztak to muzem pak domluvit aspon cestou zpet, pokud k tomu dojde
Ok.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 22:24
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:09
- Nahlásit
cernej cajtak fotak zatim nedorazil snad tu brzo bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:56
- Nahlásit
nestras do konce tydne ale nebudu stresovat, pak uz bych zacla...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:04
- Nahlásit
cernej caj jojo uvidime treba to dnes donesou kezby chtela bych nafotit ty chlupacky co mi dojedou teda me jen jeden
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 18:09
- Nahlásit
cernej cajtak uz je v kasliku vyzva tak to doslo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:58
- Nahlásit
tak konecne se zdarilooooooo to sem vlozit uz to sem cpu od rana sedmi hodin grrrr cernej caj a diky uz fotim jak blazen jen davidkovou sem nak neztihala sem tu mela frmol neskaa chii
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:00
- Nahlásit
no nema drobecek stastnejsi vyraz takovej mazlik roztomilej ....mazlivej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:50
- Nahlásit
hlavne ze je poslusnej;)
ja jsem zatizena na hunaty, ale je fakt, ze kouka hezky
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:58
- Nahlásit
ketty
Jo ten náš moula taky takhle krásně koukal, nejvíc mě bavily reakce lidí - "hele ten méďa jak hezky kouká, ten je roztomiloučkej" a vůbec netušili, že filík by je okamžitě do vteřiny nejradši sežral
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:11
- Nahlásit
cernej cajjojo je to drobecek krasnej oroti tomu jak vypadal prvni den ..Atikajjojojo presne u ralfa taky jeee hele jenze jak uprou pohled tak starti takze to je jee hele tej je krasnej vrr jeeee pod radsi DD jediny pes u ktereho se me neptaj muzu si ho pohladit
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:31
- Nahlásit
ketty
No my v tý době měli dobrmanku, boxíka a filouše. Reakce lidí vždycky stejný - dobrmanka : to sou ty zlý psy,ta by tě hned kousla (Atynka byla mazel úplně ke všem, zlatíčko, lidi bez vyjímek milovala), boxer : ten vypadá přísně, radši pojď (měli pravdu, ale nenapadal, dokonce se nechal i pohladit, jen se k němu nesměl nikdo sklonit, to pak dával bodyčky hlavou), no a filík - to už jsem psala.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:44
- Nahlásit
Atikajojo noo nekdy ty predsudky lidiii....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:43
- Nahlásit
no neni to nadhernej pejsek??kort v pohybu vypada jak klokan
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:25
- Nahlásit
ketty
ten je úžasnej spravil se naprosto luxusně, kde je ten vychrtlej chudáček gratulace, dala jsi ho krásně do kupy. skákací fotka je výborná
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
PeKrato oooo diky ..no snazila sem se i s psychykou je to lepsi nekde je odkaz tady na rajce je tam snim vic fotek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2010 20:50
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:27
- Nahlásit
hop nahoru ralfiku...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:26 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Tak mam zaznamenany dalsi uspech s ralfikem je to kluk sikovna nechtel sezrat kolemjdouciho zaplotem dokonce i vrtel ocasem kdyz ho videl coz sem cumela jako dost sem cekala ze prinejmensim zahuci takze to udelalo radost...no a predevcirem ho dokonce vencila osoba samozdrejme semnou kterou nikdy predtim nevidel takze mozna zacina premyslet ze ne kazdy se musi sezrat jako mam radost
tady je muj fidoo trosku se mi maznul je moc rychlej na ten fotak
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 10:30
- Nahlásit
tak rafael pribral natolik ze uz i obojky co na nem vlaly sou tak nak natesnoo ..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:56
- Nahlásit
................................
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:35
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:38
- Nahlásit
krasavec coo??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:40
- Nahlásit
ketty
sic filátko není můj šálek kávy tak je krásnej.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:44 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin no tak ja k nemu prisla taky jak slepej k houslim a jeste nez sem zacla vubec neco tak sem si rekla ze nikdy nevemu agresivni hovadko co je vetsi nez ja no a podivej ten ponik copak sem mohla dopustit aby ho uspali vzdyt je to takovej mazel ....
a cistotnej jak kocicka porad se meje
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:47
- Nahlásit
tady nekdo ciha morcatka
|