| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:31 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Akutně hledáme domov pro křížence německého ovčákaNABíDKA
10.11.2009 07:40Jeho majitelé se museli ze sociálních důvodů přestěhovat do paneláku. Pejsek je velký, velmi živý a když je sám, tak tam štěká. Nepodařilo se jim najít útulek, kde by ho přijali, ani žádného člověka se zahradou.
Jde o černého křížence německého ovčáka, jménem Asin, není kastrovaný. Váží 29 kg. Je hodný k lidem, ale nesnese se s každým pejskem (to by mohla pomoct vyřešit kastrace). Zvládá základní poslušnost. Je živý. Potřebuje zahradu a hodného člověka, který by mu věnoval svůj čas.
Nového majietele musíme najít do čtvrtka, jinak ho bude muset nechat utratit. Díky moc za pomoc. Lenka Rozsypalová
lenka.rozsypalova@zaznam-strih.cz
Našla jsem odkaz na tento inezrát- jsou tam i fotky psa, vypadá vpodstatě jako černý NO
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/2940485 -akutne-hledame-domov-pro-krizence-nemeckeho-ovcak a-nabidka-vyskov/
telefonovala jsem na tel. uvedený v inzerátu. byl to kontakt na paní z útulku Tibet. Potvrdila mi, že pes je nejspíš ještě u původních majitelů, kteří ho chtějí skutečně ve čtvrtek utratit. Oni si ho vzít nemohou, protože mají plno. Se psem je ještě problém, že obtížně vychází s jinými psi. Slíbila mi sehnat kontakt přímo na tu veterinářku,která se v pomoci psu angažuje. Tak že pokud by měl nekdo zájem o zdravého, ale se psi trochu problematického psa nebo pokud by se našel nějaký útulek, kam by mohl být umístěn, aby se jeho šance na udání prodloužila, sem s tím.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 12:10
- Nahlásit
Nového majietele musíme najít do čtvrtka, jinak ho bude muset nechat utratit.
A co takhle utratit ty lidi? Je mi z toho s prominutím na blití
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 12:12
- Nahlásit
Další, zapla´tpánbůh lepší zpráva- pejska převáží zítra do útulku v Hodoníně. POkud by se našel někdo, kdo by si ho chtěl vzít k sobě ještě dnes či zítra, tak to sem písněte s kontaktem na sebe. Mám k dispozici tel.na majitele, ale nechci ho zveřejňovat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 20:02
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 20:04
- Nahlásit
Hyena
no aspon že tak,i když taky žádnej zázrak..už mi ty lidi tak nějak celkově serou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 20:07
- Nahlásit
ty bláho,celej dastík
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:50
- Nahlásit
Šup s ním vejš.