| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:28
- Nahlásit
nedávno slepá fena, teď pes
http://petrf.novotny.blog.idnes.cz/c/109880/Lidska -bestie-a-slepy-pes.html
|
rain
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:53
- Nahlásit
dejavu
ježiš proč to sem dáváš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:01
- Nahlásit
Boze, proc ho po dvou dnech utratili?
Ano, je jasne, ze ho nekdo vyhodil. Je dost mozne, ze uz by si ho nikdo nevzal a takhle je to lepsi. Ale stejne...
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:29
- Nahlásit
Taky tomu utracení moc nerozumím. Když byl opečovávanej a vykrmenej, jak píše ten člověk, co ho našel. Ale co už
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:03
- Nahlásit
Proboha jak ho mohli utratit hned druhý den? Co když byl jenom ztracený? Mám doma dvě staré, slepé, hluché feny... docela si umím představit situaci, že se zaběhnou (právě proto, že jsou hluché a jedna bývá docela zmatená). Představa, že ji nakonec najdu utracenou mi vůbec nedělá dobře
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:35
- Nahlásit
Tra si to autor vymyslel. Ten konec. Aby byl zajimavejsi.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:06
- Nahlásit
impact
pochybuju silně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:21
- Nahlásit
Asi jim napisu a zeptam se.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:22
- Nahlásit
Treba jako puvodni majitel. Ze jsme meli nehodu a pes se zabeh. By me zajimalo, co by delali.
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 23:46 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
Hmmm, v září se ztratil na chalupě mým známým 15 let starý, slepý a hluchý pes.
Intenzinvně ho s mnoha lidmi hledali, vyvěsili letáky, dali inzeráty, obvolali kde koho... nic. Rodiče na chalupě zůstali, pořád doufali a hledali.
Víc než po 3 nedělích šel otec do lesa na houby, uslyšel něco jako psí kníknutí, šel po zvuku a psa našel ležet ve strouze. Popad ho do náruče, odnesl domů a okamžitě jeli na veterinu. Pejsek byl zcela vyčerpaný, dostal kapačky atd. Vzpamatoval se a teď je v rámci svého věku v pohodě.
V době, kdy se ztratil v okolí háraly fenky, je pravděpodobné, že si dědeček vyrazil na zálety a ztratil se...
Podle mne nalezenému kokrovi měli v útulku dát čas
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Lis 2009 09:44
- Nahlásit
hipík a tonička
příšerná představa ... taky nechápu, že mu vůbec nedali šanci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 09:55
- Nahlásit
Ne, to se vůbec nedá číst....
My máme taky hluchoslepého psa, co zdrhá za fenama. To, že ho utratili - to se může? Jen tak utratit něčího psa??? Jako: dva dny bude před naším stát něčí auto, tak ho třetí den nechám sešrotovat!??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:49
- Nahlásit
Psíčku to přijde. Někdy. I když u tebe...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 22:19
- Nahlásit
Chudák pes. Co kdyby ale to byl pes, který se prostě ztratil a majitel se dověděl, v kterém útulku je. Zajímalo by mne, jak by útulek zdůlvodńoval, že psa po dvou dnech utratil.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 11:16
- Nahlásit
Psíček
Máš pravdu - BOHUŽEL je to JEN PES. Ale kdyby měl hodně energického páníčka, mohl by to útulku alespoň trochu znepříjemnit. I když - pes vždycky může najednou onemocnět, nebo najednou v noci umře - Ach jo
|