Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / zráta freťák Praha 6 Divoká Šárka
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:59 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

obracím se na vás s prosbou o pomoc. Hledáme čtyřletého samce fretky, který se ztratil na přelomu srpna a září na Divoké Šárce - Pha 6. Je tchořovitého zbarvení, kastrovaný a reaguje na jméno Igorek. Nenalezli jste ho, prosím? Děkuji za jakékoli info.

Kristýna Pražáková mail: prazakova.k@email.cz mob: 732 95 22 60
----------------------
Ono to sem nepatří, ale je tu silná klika šestkařů a pejskaři choděj víc ven než fretkaři..., tak soráč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:04
- Nahlásit

dejavu
no do Šárky občas chodím a bydlím kousek,ale popravdě neumim si představit jak úspěšně hledám fretkukaždopádně beru na vědomí.co útulek v Troji? zkoušeli?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:07
- Nahlásit

dejavu
v troji útulku měli nějaký fretky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:12
- Nahlásit

Jejda, já četla že se hledá feťák
Někde na netu jsem četla o útulku pro fretky...ale kdybych já našla fretku, tak si ji nechám a nenapadne mě se někde ptát...

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:37
- Nahlásit

dejavu
Sem nějakýho freťáka viděla v útulku v Měcholupech. Ale byl stříbrný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:40
- Nahlásit

Mucholabka
tam je jen jeden
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_ostatni
a to nový forum o fretkách jsem dokonce dávala k sobě do tématu já,ale nemůžu to najít v tom bordelu

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:46
- Nahlásit

davidkova renata
myslis tohle? tam uz to je
http://forum.fretka.cz/list.php?1

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:48
- Nahlásit

kejtlin
Biluška
jj, poslala jsem ji odkaz, at to sleduje tady denne http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_ostatni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 21:02
- Nahlásit

dejavu
myslim,že to není ono..tam byla jen nabídka všech fretek k mání...dybych jen nebyla tak blbá.-(((( pokud někdo umí tady hledat,dalo by se,ale mě to nejde,už jsem to zkoušela,počkám na ispidicha kdyžtak,ten to umí

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
to?
http://www.freetka.estranky.cz/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 21:04
- Nahlásit

dejavu
jo,to bude vončo..si úžasná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 21:07
- Nahlásit

hele to je sladkej méďa!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 21:27
- Nahlásit

davidkova renata
kuš, vzpomeň si na přísloví Když chceš zažít hoře, tak si pořiď tchoře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 21:37
- Nahlásit

dejavu
Když chceš zažít hoře, tak si pořiď tchoře

nech si ty dvojsmysly))

bea
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:37
- Nahlásit

davidkova renata
dejavu
Náhodou, fretky jsou fajn. My máme 6 letou fretičku a teda se nenudíme. Ale zase - mezi fretkaří platí, že: Kdo přežije fretku, přežije všechno a taky že "Dvě fretky jsou dvojnásobná starost, ale čtyřnásobná radost." Nám ale stačí na oboje jedna.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:11
- Nahlásit

bea
a co na ní psi? čuba je jen jednu zkušenost..se dvěma najednou..asi byly bojový bo se nebály vůbec,naopak se drze postavily bokem a vztekle se dovlnily k čubě,což celkem bystře vyhodnotila jako nebezpečí Posléze mi ta jedna vlezla zespodu do džín a zakousla se mi do nohy Dostala od paničky na prdel,že prej to je fujky Jenže to byla čuba ještě dorostenec,mám téměř jistotu,že v současný době by to nedopadlo moc gůt

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:15
- Nahlásit

Máňa se fretky Eduarda dost bála, nechtěla s nim jít ani na Ještěď, Eduard jí sebral klacek, tak se nim odmítla i vyfotit:
a pak jí doma strašil tim, že si s ní chtěl hrát.

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
chachachááááááááááááááááá proč jsem to neviděla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:07
- Nahlásit

dejavu
v nouzi poznáš přítele,že jo?!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:19
- Nahlásit

mám vůči fretkám averzi,jednou jsem hlídala 2 fretky kamarádce,odjela na 4 měs na stáž,nejenže se mi rozmnožili,naštěstí každá porodila jen jedno fretě ale zasmradili mi celej barák,to bych taky přežila ale měli jsme hru, vzala jsem hard a tahala ho po zemi,fretky se do nšj zakously a já s hadrem točila,fretky padaly z hadru a zas se do něj zakously,bavilo nás to,jednou šla sousedka v dlouhé květované sukni,fretky se prosmykly plotem a myslely,že hra začíná,sousedka málem dostala infarkt,pochytat je,velmi náročná věc na dlouhou dobu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:20
- Nahlásit

kejtlin

hezká historka

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:54
- Nahlásit

kejtlin
fretky se prosmykly plotem a myslely,že hra začíná

a mám po deprézi

bea
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
Fretka vládne všem - psi se jí sice nebojí, ale ona je potvůrka, nenápadně se připlíží, ťafne a uteče a schová se. Mám ale hodnou smečku, nikdy se nesnažila ji kousnout. Když ale ještě byla Aida, naše stará fenka, fretka ji kousla, ona ji chytla a běhala s ní v hubě po bytě. Já byla na infarkt, myslale jsem, že je po chudákovi fretce. A když jsem Aidu dopadla a fretku z ní doslova vytřepala, freťule dopadla na zem, otřepala se a snažila se zakousnout do pejsy znovu. Respektují ji i kočky. Ale, je to fakt zvíře, se kterým se nenudíte ani chvíli, protože co dokáže vymyslet za ptákoviny, to snad žídné zvíře nesvede. A když ji čistíš klec a záchůdek ani moc nesmrdí - nebo jsme si už zvykli.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:12
- Nahlásit

ne,ne,fretky jsou záludní a nevyzpytatelní tvorové ,když jsem ještě dělala ve zverimexu,tak jsme prodávali fretky,nejenže mě při krmení a čištění klece vždycky pokousaly,jen mě! nikoho jinýho ne,ale když si u nás někdo koupil fretku a po čase ji přinesl ukázat, tak s ostatníma se mazlily jen mě vždycky zhryzaly, nevím čím to bylo.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:19
- Nahlásit

kejtlin
cítili z tebe negativní emoce
taky jsme měli fretku doma a byl to úžasnej tvor. děsná prča s ním byla, s kočkama se naháněl a kousal je do noh. fakt jsme se s ním nasmáli hrozně moc. navíc to byl inteligent, naučil se hrozně moc věcí (přivolání měl na jedničku ) a dokázal být i velikej mazla. škoda toho smradu, bych ji brala hned k feňuli na hraní. by se spolu dokonale vyřádili

bea
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:55
- Nahlásit

kejtlin
Tohle je fakt - fretka má své oblíbené a neoblíbené - u nás si hraje a mazlí se se všemi, kromě mých dvou holek. Ty může doslova sežrat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:47
- Nahlásit

zkrátka a dobře,já bych fretku nehledala, samozřejmě majitelům přeju at´ se najde!!!!
do šárky naštěstí nechodíme bo nejsme z prahy.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání